Raději Kadetta C13N a mít řidičák, než Astru C20NE na sedadle spolujezdceLukin_GSi píše:jaa ti daam provokacenez Kadu C13N to radeji Astru 20NE
![]()
![]()

Raději Kadetta C13N a mít řidičák, než Astru C20NE na sedadle spolujezdceLukin_GSi píše:jaa ti daam provokacenez Kadu C13N to radeji Astru 20NE
![]()
![]()
Kolik za něj ?FubuTomas píše:Mozna budu mit predni naraznik na kadoura GSI nemel by nekdo zajem?
Zdravím opět z Prostějovakubi píše:To je hodný pán toto... bůh ti to oplatí na Oplech![]()
Pepajz: Tak jak se ti líbil den v OV?Je tu krásně co
nech někde udělat kopie všechny 4 myslm, že na http://www.autolepky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ti udělaj něco na kolawatchi píše:tak kola jsem nechal nasadit a... libi se mi to, sice by meli byt vetsi podle nekterych vetsi, me se libi dosti. prijde mi jizda ponekud tvrdsi. myslite ze to muze byt pneu? sire 7,5 a pneu 205/55.
ale stalo se mi neco zvlastniho - pri jizde cca 90km jsme dojeli a chybeli na krytkach napisy Irmscher. jen na prednich kolech. ze by teplem??? a ted nevim co mam misto nich dat...
jj diky za tip. mam jednu firmicku co dela nalepky a max. spokojen. premyslim co tam udelat. Irmscher sem zavrhnul. bud necham udelat Vauxhall nebo nejaky svuj navrh.BIGPAPA píše:nech někde udělat kopie všechny 4 myslm, že na http://www.autolepky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ti udělaj něco na kolawatchi píše:tak kola jsem nechal nasadit a... libi se mi to, sice by meli byt vetsi podle nekterych vetsi, me se libi dosti. prijde mi jizda ponekud tvrdsi. myslite ze to muze byt pneu? sire 7,5 a pneu 205/55.
ale stalo se mi neco zvlastniho - pri jizde cca 90km jsme dojeli a chybeli na krytkach napisy Irmscher. jen na prednich kolech. ze by teplem??? a ted nevim co mam misto nich dat...
a to mas jenom predni naraznik bez mlhovek vem si koliks toji mlhovky a ze ty se sehnat taky nedaji, dobry ej to checkovat na ebayi jestli se neco neobjevi, ja jsem sehnal mlhovky za par korun novy a original, ale zas nebyl naraznik, tak jsem to nechal byt, jen nevim jestli GSI je krok vpred, mozna ten predni zagledit a zadni taky, by bylo daleko lepsi a hezci a vysli na stejny penis mozna mensi nez GSISmithy píše:Ja chci zas GSi naraznik na corsinhu B, chce to kazdej a nemuze to sehnat kazdejKopie stoji 5500kc, to je na pikatchu.