icq a pod. na staré vykopávce
Moderátor: Rudi
icq a pod. na staré vykopávce
známý má doma starou pixlu a na ní win me a nic na něm nefrčí. Icq nejde vůbec nainstalovat a qip se sice nainstaluje ale nejde spustit. Víte ještě o něčem co komunikuje s icq? On je totiž ITnegramotný a počítač sehnal od kámoše aby si mohl psat s nějakou kun.. slečnou po icq.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Re: icq a pod. na staré vykopávce
Tak preinstalit na XP a jede v poho ne?
Jinak Miranda, IM, a kdyby to neslo tak http://www.meebo.com" onclick="window.open(this.href);return false; net mu tam jit musi ne
Jinak Miranda, IM, a kdyby to neslo tak http://www.meebo.com" onclick="window.open(this.href);return false; net mu tam jit musi ne
babyCupra
heh no myslim že XP na tom asi nerozjede. Taky mě to napadlo ale uvidím jestli nebude jiná možnost. Ty co jsi vypsal komunikují s icq? ta jeho kámoška má jen icq a je natom nejspíš podobně jako on
už to vidim, zkusim tu mirandu
A miranda ti šla? Taky jsem se snažila nainstalovat nějaké icq anebo něco jiného na starý PC, resp. na win 95 a nic mi tam nešlo, ani Miranda. Spustila se mi pouze jednou a podruhé už mi její spuštění nešlo.Rolljoin píše:už to vidim, zkusim tu mirandu
iruceni.cz - levné povinné ručení
Na jednom PC ve firmě mám nainstalované win xp na Pentium 166 MMX
A beží to bez problémů. Musí se ale pořádně osekat.
A beží to bez problémů. Musí se ale pořádně osekat.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
ono na win95 asi icq vůbec nerozchodíš. Já tu mirandu nainstaloval a zapl a nějaké menu tam bylo ale už jsem neměl čas na nic a musel jsem pryč takže ani nevim jak se s tím pracuje.michalka píše:A miranda ti šla? Taky jsem se snažila nainstalovat nějaké icq anebo něco jiného na starý PC, resp. na win 95 a nic mi tam nešlo, ani Miranda. Spustila se mi pouze jednou a podruhé už mi její spuštění nešlo.Rolljoin píše:už to vidim, zkusim tu mirandu
a co to icq poustet primo z http://www.icq.com" onclick="window.open(this.href);return false; ?? nebo nekde na netu najit stary verze icq, i kdyz nevim jestli se sami nebudou chtit upgradeovat
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
staré verze nerozjedeš stejnak. A icq.com taky tak to bylo první co mě napadlo
Ale už se naučil s netem a založil si fejbůk a valí si naněm borec 40 let a poprvé si sahl na počítač před měsícem
edit: kua je tam měsíc a už má fejsbůk a já jsem na netu vlezený kolik let a pořád ještě nejsem na takové úrovni abych si ho založil
Ale už se naučil s netem a založil si fejbůk a valí si naněm borec 40 let a poprvé si sahl na počítač před měsícem
edit: kua je tam měsíc a už má fejsbůk a já jsem na netu vlezený kolik let a pořád ještě nejsem na takové úrovni abych si ho založil