Teprve dneska jsem si přečetl, kdo vlastně Taboo je a co má za káru a musím říct, že smekám!! Nejen před autem jako takovým, ale hlavně před Tebou, Taboo, nežít ani chvíli v ČR a umět psát česky tak jako Ty, chce nejen notnou dávku vzdělání, ale také mít odhodlání se tak těžký jazyk naučit. Psát česky umíš líp, jak 80% návštěvníků tohoto (a nejen tohoto) fóra a za to bysme se my, češi, měli stydět!!
Auto je to neskutečný, Tvůj život s ním je neskutečný a přijde mi jako vystřihnutý z nějakého filmu (ne F&F

). Pro nás pro čechy je to prostě něco nepředstavitelného a myslím, že i nemožného
Jak už tu někdo psal... skoro se stydím jít do garáže za mým mazlem, když si vzpomenu na Tvou káru, co nemá ani v USA konkurenci...natož tady
Pokud jsem někdy napsal něco, co by Tě nějak urazilo nebo tak, moc se omlouvám, nebylo to způsobeno tím, že bych CHTĚL urazit, ale že jsem nevěděl, kdo jsi, kde žiješ a jak to vlastně všechno je.
Opravdu mi tento článek otevřel oči, protože jsem si vždy myslel, že jsi čech, co žije ve státech a máš jen chytrý řeči. Není to tak a teď už to vím!
Ať to jezdí a pořád vyhráváš!!!