Snížený podvozku a tmuliče
Snížený podvozku a tmuliče
Potřeboval bych vědět jaký tlumiče a pera jsou nejlepší na ŠKODA RAPID mám Škoda Rapid z roku 1986 orignal tlumiče a pera jsou na odpis.Chci udělat kompletn írenovaci podvozku a sháním nikoho kdo tomu rozumí a doporučil by mi jaký tlumiče a pera jsou nejlepší a jak snižit dobře podvozek pneumatiky chci 195/50 R 15 nebo 185/60 R14
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
takze. dve veci. spousta rad se ti dostane na adrese skoda.virt.cz a za druhe: pruziny lze koupit upravene. v delkach 280mm a 260mm volne delky podle charakteristiky L/A nebo 250mm volne delky o 10% pritvrzene oproti char. L/A, vice informaci na strankach: http://skoda-upravy.wz.cz/
Tlumice lze nechat repasovat (a mozno je i pritvrdit podle prani) u prazske firmy Motex: http://www.volny.cz/motex/
Rapidum zdar!
Tlumice lze nechat repasovat (a mozno je i pritvrdit podle prani) u prazske firmy Motex: http://www.volny.cz/motex/
Rapidum zdar!
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Miloshi, promin, ale tohle teda byla rada!!!! A co jako podle tebe mame delat? Sportovni podvozek na Rapida se dela uz jen v profi verzi za 15 litru. A s motexackyma tlumicema jsou 80% pozitivni zkusenosti. Tady si slapnul vedle, tatuldo..milosh píše:Repase tlumicu = nejvetsi blbost co muzes na aute udelat.
Teda az po modrych diodach
Jo, jenom mi do toho nejak nesedela ta zminka o HP...
Mimochodem, HP momentalne dela na s120- Rapid jenom zakazkove za asi 15000. Ale nekde jsem cetl, ze by od pristiho roku meli zase delat i seriovky za 3600,- tak se muzeme nechat prekvapit.
Jak je to s tou repasi a pritvrzenim od Motexu? Bude to sedet s kratsimi sportovnimi pruzinami?
Mimochodem, HP momentalne dela na s120- Rapid jenom zakazkove za asi 15000. Ale nekde jsem cetl, ze by od pristiho roku meli zase delat i seriovky za 3600,- tak se muzeme nechat prekvapit.
Jak je to s tou repasi a pritvrzenim od Motexu? Bude to sedet s kratsimi sportovnimi pruzinami?
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
pridam svoji trosku do mlyna. za nedlouhy cas vam napisu poznatky s repasovanyma tlumicema od Motexu. Jdu do nich. Reference od kluku jsou pozitivni (Skodovky i Trabanti)
ten anonym ma trochu aj pravdu,ale zase pretekat s tym nemusi,tak by to malo vydrzat- i ked sa pozriem na napravy tak to je len kusok tenkeho plechu na ktorom sa unava rychlo prejavý. mam tiez rapid ale vzdy si uz poviem ze nebudem davat do toho peniaze ale velmi sa mi paci rapid,aj ked si v nom pripadam ako vo veteráne. kupil som ho za 7000 bez papierov ked som vybavil papiere,motor,poistka,radio,elektrony,letne,zimne gumy,+ benzin tak ma ten veteran vysiel na 100 000 a este nieje nastriekany a vyvarený