Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
To skoro vypadá že se spíš já dřív za tebou vydám nežli mi ty pošleš mejlíkaTaboo píše:Nejspis myslis DSM Graveyard - http://www.thedsmgraveyard.com/ . Ja mam pro tebe uz delsi dobu rozepsany email, ale jeste se mi to nepodarilo dokoncit...Krosmen píše:Bohužel,nejsem schopen se s Tebou nijako spojiti,tak zkoušim tuhle cestu.Kdysi dávno jsi mi posílal odkaz na stránky kde se prodávali nejen nové díly na DSM ali i jeté,zaboha je nemůžu najít...prosím prosímbuď do sz nebo na mejlík ktmotorsport@mujmail.cz pokud nechceš veřejně
posero píše:Taboo: psal sem ti sz, teda spíš sem se pokusil ale, pořád to je v "odeslané/nedoručené" nevim kde je chyba nebyl by prosím jinej kontakt?
na slovensku jsem ten motor viděl tuším v prelude s nějakým kompresorem z mercedesu a právě s cca 300k ,byla to černá prelude model okolo roku 98. tak pohledej na jejich forech. Jela pěkně..až na problémy s trakcíLibor12 píše:Nebudu zakládat další topic. Mám tady H22A vtec a když děláš i hondy zajímal by mě tvůj názor co s ním. Samozřejmě pár koní navíc.v rámci atmo,nejlépe 300hp. Úpravcu je hodně,dílů také. Máš nějakou svoji osvědčenou aplikaci? Mohl bych Tě poprosit o stručný popis? Rozpočet pro začátek je cca 6000usd. Motor není pro běžný provoz. Děkuji.
blázen píše:možná plácnu do tmy..co alienpower? Neupravuje hondy?
Lidi jsou různí a dělat z atmosféry turbo tak aby něco vydržela také není nejlevnější. Dělal jsem teď kamarádovi přestavbu a cena se vyšplhala hodně vysoko. A tento člověk pro kterého je motor prostě trvá na maximálním výkonu a rpm ale v atmo. Co se mě osobně týká,mám také raději,když motor můžu vytáčet až k 11000. :)ale to je čistě věc názoru.Mirek-200sx píše:libore muzu se jen ze zajimavosti zeptat proc trvate na 300 atmosferickych konich? Nebylo by preplnovani levnejsi a lepsi cesta?
v pohodě, dá se říct, že se rady dozvim to samé na co jsem se ptal i v sz jen se jedná o B16a2 ale v podstatě to bude podobnýTaboo píše:Nejlepe je polozit nejake pripadne dotazy primo tady - a casem se k nim dostanu. Ja tech SZ na ruznych forech a emailu dostanu denne cele desitky - a i pri te nejlepsi vuli se to opravdu neda z casovych duvodu ani cist, natoz na vsechno odpovedet - bez ohledu na to, jak moc bych chtel... Sorry.posero píše:Taboo: psal sem ti sz, teda spíš sem se pokusil ale, pořád to je v "odeslané/nedoručené" nevim kde je chyba nebyl by prosím jinej kontakt?