![Laughing :lol:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_lol.gif)
Malý auto, malej racer. Konkurence se šlapacíma autíčkama pro tentokrát zůstala doma.malej racer![]()
Malý auto, malej racer. Konkurence se šlapacíma autíčkama pro tentokrát zůstala doma.malej racer![]()
Ja jsem prijel na autodrom abych si zajezdil a ne abych jel vyhlidkovej zajezd a projel 2tis v benzinu. Nemyslim to zle, ale i na dni otevrenych dveri funguji pravidla ze mas poustet rychlejsi vozy. Nejak nechapu co jsi myslel tim co jsem predvadel.Fikux píše:Fajnově sem si zajezdil, rád jsem poznal nový lidi a fotky časem dodám![]()
PS to Zemi: musim říct, že při první rozjíždce kde sme se potkali, tak sem se při pohledu do zpětnýho zrcátka hodně zalekl toho co za mnou předvádíš. Naštěstí to byla poslední taková zkušenost a pak už všichni jezdili vcelku "bezpečně".
Aha, to chápu, že si jedeš zajezdit, jestli ses všiml tak sem tě taky při první příležitosti pustil potom co si mi lítal ve zpětnym zrcátku ze strany na stranu! Při našem setkání to bylo moje první kolo co sem jel, tak sem nemohl jet asi dle tvých představ a úplnou pilu, nehledě na to, že ty když odřeš blatník, tak si ho za 2tisíce vyměníš a já když odřu blatník tak si utrhnu péro a ještě u toho vykrácim nehezkou částkou, tak se taky zkus zamysletZemi píše:Ja jsem prijel na autodrom abych si zajezdil a ne abych jel vyhlidkovej zajezd a projel 2tis v benzinu. Nemyslim to zle, ale i na dni otevrenych dveri funguji pravidla ze mas poustet rychlejsi vozy. Nejak nechapu co jsi myslel tim co jsem predvadel.Fikux píše:Fajnově sem si zajezdil, rád jsem poznal nový lidi a fotky časem dodám![]()
PS to Zemi: musim říct, že při první rozjíždce kde sme se potkali, tak sem se při pohledu do zpětnýho zrcátka hodně zalekl toho co za mnou předvádíš. Naštěstí to byla poslední taková zkušenost a pak už všichni jezdili vcelku "bezpečně".Ze jsem se na tebe lepil? To nemyslis vazne.
btw. mas M3ku tak se seber a zacni to vodit.
Něco v záloze by asi bylo, ale kdo to má pak uchovávat jako nebouranej kousekluke.bean píše:Fikux: tak jestli se bojíš o plechy,tak to nejezdi na dny pro veřejnost,protože občas se tam prohání nebezpečný piloti![]()
![]()
jinak kaldíček má nějaký plechy v záloze,ne? tak kde je problém![]()
btw.: já tě ohrožoval zase při přehídce veteránů na zbraslavi zezadu![]()
![]()
Kde sou nějaký fotky? Tolik lidí s fotálem tam a nikdo nic nikam nedá...Fikux píše:Dík za fotky, videa i chválu![]()
no přesně takMustafa píše:Kde sou nějaký fotky? Tolik lidí s fotálem tam a nikdo nic nikam nedá...Fikux píše:Dík za fotky, videa i chválu![]()
sežeň sponzorapavelini píše:Stejne to byl paradni den. jen skoda, ze tech dni v roce, to Autodrom neporada casteji snad no. i kdyz je jasne, ze to neni jen tak, usporadat volnej den......
tak tam nejezdi,jednoduchý jak fackaTuner#2 píše: Stejně jako Fikux se bojím o pro mě cenné auto a takové plechovky jen ohrožují.
luke.bean píše:tak tam nejezdi,jednoduchý jak fackaTuner#2 píše: Stejně jako Fikux se bojím o pro mě cenné auto a takové plechovky jen ohrožují.
okruh není pro výletníky z lešťenkama,to můžete jezdit po městě dokola někde.. na okruhu se jde do materiálu![]()
![]()