Moderátor: T-O-M
na oficiálních bmw stránkách, ale tam už je aktuální model E70 a předpokládám, že se chceš informovat o své 1.generaci E53pavelini píše:Kuci prosim vas, na kterych ceskych www strankach se toho dozvim co nejvice o X5? at nemusim prolejzat vse. Predem dekujiiiiiiii
Ty jsi tak ukecanýpavelini píše:Moje X5 je mazlik. Toho mam nej nej nej a je fakt, ze od doby, kdy mlada jezdi evama tak jsem ji nevidel, jen telefonuje.![]()
![]()
![]()
souhlas, nevím kde se bmw chce ubírat těmito paskvilyTweety píše:Takovou ženskou doma, to je super![]()
Ad. nové BMW. Ta x1 je stejně hnusná jako BMW 5 GT
Pokud vim (ale netvrdim že je to tutovka) tak Chris Bangle už není šéfdesigner ale povýšil na vedoucího celýho designovýho oddělení, jestli už v BMW nepracuje, tak asi pro nej plakat nebudeme. Myslím, že je dobrej designer, kdyby pracoval u jiné firmy. Navíc jedno auto není dílem jen jednoho designera ! Faktem zůstává, že BMW je prodejně úspěšné - s jeho modely a politikou nových modelových řad nad kterými kroutíme hlavou a to je odpoveď na tvou obavu - jestli máme čekat změnu k lepšímu teď nebo až za nějaký čas. Já bych řekl, že se nedočkáme, z prodejního hlediska by asi byli blázni měnit strategii která jim sype zlato do kapes. Bohužel, nesu to rovněž težce, ale BMW už neni výrobce, který se drží řad 3,5,7 a Z, už se vytrácí i trochu toho charismatu, to co dělalo BMW tím čím je resp. tím čím bylo a tak trochu zapomíná na opravdové řidiče, kteří od auta čekali něco víc a proto šli do BMW. Upřímě, kdo potřebuje 5GT (a následně bude i 3GT), ony se asi budou prodávat, ale kdyby je BMW nevyrobilo, tak by asi nikomu nechyběli v plejádě aut 5, 5Touring, X3, X5, X6, to samý X1. A přeplňovanejma motorama divize M jen dokázali, že jim nějaká tradice je pardon, že to tak musím říct - u pr***le, navíc v autech jako X5 a X6. Dělat tyhle jinak fajn auta ve verzi M je jasný úkaz vítězství marketingu nad rozumem.Tweety píše:Však námi nenáviděný Chris už odešel a třeba takové 5er GT byl prý jeho poslední výtvor. Inu počkejme si co vymslí nový designer. Mám však obavu, že zvrat o 180° čekat hned na prvních modelech nemůžeme