BMW pokec sekce!!!

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW pokec sekce!!!

Příspěvek od V12 »

uz jsem to jednou nekam psal...photoshop....inac ta e38 je pecka, jezdi na srazy do Himmelkronu :wink:

Obrázek

Obrázek
R6 twin turbo + V10 + V12

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Čus lidi, nevíte někdo něco o tomto bágu :? vypadá super 8)
Přílohy
tuner-pribram-0102.jpg
tuner-pribram-0102.jpg (223.66 KiB) Zobrazeno 2680 x

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Kluci kdo by mi napsal par radku na co si dat pozor pri koupi e39ky?Jedna se o 523 z 98roku.
Co jsem tak koukal tak intros je vcelku slusnej,slusna vybava,z venku je to prestrikany,ale nevypada to ze by bylo bourany,nosniky nejsou tahany a nijak zdeformovany.
Je mi jasny ze zkouknout vule na napravach atd.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

FubuTomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FubuTomas »

Zdravim vas tu.... prosim vas,nemate tu nekdo knihy Jak na to? v el. podobe?Nutne shanim E36,ale kdyby tu mel nekdo i na neco jinyho,nezlobil bych se.. nejake tu taky mam,tak neni problem poslat,kdyby nekdo chtel,predem dik 8)
ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39

((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Kuci prosim vas, na kterych ceskych www strankach se toho dozvim co nejvice o X5? at nemusim prolejzat vse. Predem dekujiiiiiiii
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

pavelini píše:Kuci prosim vas, na kterych ceskych www strankach se toho dozvim co nejvice o X5? at nemusim prolejzat vse. Predem dekujiiiiiiii
na oficiálních bmw stránkách, ale tam už je aktuální model E70 a předpokládám, že se chceš informovat o své 1.generaci E53
motory: http://www.bmwinfo.com/31118.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zkušenosti majitelů: http://moje.auto.cz/prehled/bmw/x5/" onclick="window.open(this.href);return false;
nějaká čísla: http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_X5" onclick="window.open(this.href);return false;

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

TOMe kujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. :wink:
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

a co presne bys rad vedel? :wink:

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Nic primo, ale tak nahodou se clovek docte neco, co mu pomuze vis? Nic primo....... :wink:

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

jasny....proste schanis nake to ctivo na dlouhe zimni vecery :D

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Nene na dlouhe nocni vecery na sluzbe na vresove, kde budu treba zitra ehm, Co? znas? hihi. :wink:

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

To by me jeblo, mlada strida do sve prace Evo X a evo IX a ted me dala dotaz , to co slysim ve Tvem Pc, je to slavne BMW GT3? Ty woe ja vylitl jak cert a tak dostala skoleni o BMW a Porsche. Do mesice je zni profik, skrz Mtrojky, slibuju. :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2:

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

A ja dnes mel celej den na pujceni novou X5 35D, ty brdo, to je mazlik a vevnitr vlastne X6. Vazne musim uznat, ze e70 , oproti e53 je vazne hodne jinde. 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Člověk jako ty nechá jezdit mladou takovejma dělama a sám jezdí v takovejch "autobusech" :lol: :lol: :lol: Ale věřím, že si vykodrcanej z Eva dost, takže rád relaxuješ v křesílkách a pohodlí BMW.
PS: jo neřikal jsi něco o tom, že Evo neni zrovna vhodný dopravní prostředek do práce :snooty:

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Moje X5 je mazlik. Toho mam nej nej nej a je fakt, ze od doby, kdy mlada jezdi evama tak jsem ji nevidel, jen telefonuje. :D :D :wink: :wink:

Majky.n

Příspěvek od Majky.n »

pavelini píše:Moje X5 je mazlik. Toho mam nej nej nej a je fakt, ze od doby, kdy mlada jezdi evama tak jsem ji nevidel, jen telefonuje. :D :D :wink: :wink:
Ty jsi tak ukecaný :lol: :lol: :lol: :D Jen teď stíhám zařídit mnohem víc věcí :)
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

No tak super, zijeeeee. Peckaaaaaaaa. jojo na OMW rikaji, ze maji novou favoritku v tankovani, jen se jeste musis naucit tam zastavovat po dverich, tim prej poznaji, ze jedes ty, v kostymku a inteligentne...... :D :D :D :D

Majky.n

Příspěvek od Majky.n »

Když mě naučíš jezdit bokem a v podpatkách, tak budu jen ráda :lol:

Jinak při včerejším nákupu se mi podařilo něco ulovit:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ve skutečnosti mě ta X1 vůbec nenadchla, ani velká ani malá, prostě nijaká :|
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

To je focene u Sparu vid, Sikulka, ze parkujes tak daleko, Me naopak v bilem provedeni a kort i v bilejch plastech, se ta jednicka celkem zamlouva. je to takovej bonbonek.....

M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

nezlobte se na mě , ale jestli takto má vypadat pěkný bmw tak já :savle: zezadu jak něco korejskýho a zepředu jako když najedeš do betonový zdi... :(

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

ja to proste vidim cele komplet bile, velike kola, folie a je to hned jine auto, ale nerikam ze ho chci, to ne, je to dane tim, ze jsem ho presne dle toho meho popisu videl v realu, kdyz ho vidim takto, tak je to jine no, nezajimave, ale jak pisu, ale......

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Takovou ženskou doma, to je super 8)

Ad. nové BMW. Ta x1 je stejně hnusná jako BMW 5 GT
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

Tweety píše:Takovou ženskou doma, to je super 8)

Ad. nové BMW. Ta x1 je stejně hnusná jako BMW 5 GT
souhlas, nevím kde se bmw chce ubírat těmito paskvily :(

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

nutno říct že musim souhlasit s dvěma příšpěvky nade mnou,ale jako od dob x6 mi přijde že bmw začíná být hnus,a za návrh interieru by měli někoho už vyhodit

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Však námi nenáviděný Chris už odešel a třeba takové 5er GT byl prý jeho poslední výtvor. Inu počkejme si co vymslí nový designer. Mám však obavu, že zvrat o 180° čekat hned na prvních modelech nemůžeme
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Tweety píše:Však námi nenáviděný Chris už odešel a třeba takové 5er GT byl prý jeho poslední výtvor. Inu počkejme si co vymslí nový designer. Mám však obavu, že zvrat o 180° čekat hned na prvních modelech nemůžeme
Pokud vim (ale netvrdim že je to tutovka) tak Chris Bangle už není šéfdesigner ale povýšil na vedoucího celýho designovýho oddělení, jestli už v BMW nepracuje, tak asi pro nej plakat nebudeme. Myslím, že je dobrej designer, kdyby pracoval u jiné firmy. Navíc jedno auto není dílem jen jednoho designera ! Faktem zůstává, že BMW je prodejně úspěšné - s jeho modely a politikou nových modelových řad nad kterými kroutíme hlavou a to je odpoveď na tvou obavu - jestli máme čekat změnu k lepšímu teď nebo až za nějaký čas. Já bych řekl, že se nedočkáme, z prodejního hlediska by asi byli blázni měnit strategii která jim sype zlato do kapes. Bohužel, nesu to rovněž težce, ale BMW už neni výrobce, který se drží řad 3,5,7 a Z, už se vytrácí i trochu toho charismatu, to co dělalo BMW tím čím je resp. tím čím bylo a tak trochu zapomíná na opravdové řidiče, kteří od auta čekali něco víc a proto šli do BMW. Upřímě, kdo potřebuje 5GT (a následně bude i 3GT), ony se asi budou prodávat, ale kdyby je BMW nevyrobilo, tak by asi nikomu nechyběli v plejádě aut 5, 5Touring, X3, X5, X6, to samý X1. A přeplňovanejma motorama divize M jen dokázali, že jim nějaká tradice je pardon, že to tak musím říct - u pr***le, navíc v autech jako X5 a X6. Dělat tyhle jinak fajn auta ve verzi M je jasný úkaz vítězství marketingu nad rozumem.

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

sice moje další auto bude bmw takže to neříkám protože mám tět alfu ale X1 mi připadá jak kdyby to dělala nějaká korejská sračka.

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

je to hnus ale asi si zvyknem :D
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

do tématu BMW hot News jsem přidal opět nějaký aktualitky

SubTera

Příspěvek od SubTera »

mc-otka: rika ten, kdo jezdi v Alfe 8)
moc rad bych videl, jaky design auta bys v dnesni dobe vytvoril tak, aby byl originalni, libivy a zaroven uspesny v prodeji..do toho.

T-O-Me, Tvoje clanky si vzdycky rad ctu a vzdycky s uzasem, ale tvrzeni "tak trochu zapomíná na opravdové řidiče" me utvrzuje v tom, co si o sobe lecktery ridic BMW mysli. Koupim si BMW, to mi nahradi pulku mozku a bude ze me konecne borec na silnici... :(

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“