a kompletní sada na repas převodovky leží na celnici.

Už abych to měl poskládané.

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Převodovka je základ dáváš seriové vnitřnosti nebo upgrade EVO?Anděl píše:ACT setrvák bude zítra doma![]()
a kompletní sada na repas převodovky leží na celnici.![]()
Na ty naše prdítka bude stačit série. Já už chci hlavně jezdit. Takže doladík na něco ke 400HP a zatím na to kašlu. Až mi to auto začne dělat větší radost, tak mu možná dopřeji další upgrade.MichaelS píše:Převodovka je základ dáváš seriové vnitřnosti nebo upgrade EVO?Anděl píše:ACT setrvák bude zítra doma![]()
a kompletní sada na repas převodovky leží na celnici.![]()
Misaku, pak nahlas , jak na tom jstd, zda mam stale nechat zabehovej rezim, ci mam opet zacit ladit ju?MichaelS píše:Já teď auto rozebírám a dělám nápravy a ložiska a do jara přijde ještě turbo a snad i intercooler takže já jsem do jara nepojízdný takže jaro a přijdou závody.
Dlouho zaběhávaj na jaro to bude jen malé posílení asi nenašetřím na management. takže budu jezdit se seriovou ECU. A to ani na seriové EVO asi stačit nebudepavelini píše:Misaku, pak nahlas , jak na tom jstd, zda mam stale nechat zabehovej rezim, ci mam opet zacit ladit ju?MichaelS píše:Já teď auto rozebírám a dělám nápravy a ložiska a do jara přijde ještě turbo a snad i intercooler takže já jsem do jara nepojízdný takže jaro a přijdou závody.![]()
![]()
![]()
Tak kolik toho vypálí jsem se neptal. Ale byl jsem tam cca 15min a měl 3 cígo.Flinta píše:kolik si za to silnej kurak vzal?? porad pali jen 60 za den?
Neboj to známe všichniAnděl píše:Tak dneska jsem zase natankoval plnou nádrž. Nedalo mi to a změřil jsem si spotřebu.No a vyšla na krásných 24l na 100km/h.
No nešetřím to teď. Takže se není čemu divit.
To je jeste dobre ja mam cca 50l/100km jen pri dalkove do holandska jsem se dostal na krasnejch 14l... otec se dostal na 8l ale jak to udela to fakt netusimAnděl píše:Tak dneska jsem zase natankoval plnou nádrž. Nedalo mi to a změřil jsem si spotřebu.No a vyšla na krásných 24l na 100km/h.
No nešetřím to teď. Takže se není čemu divit.
Jo to by šlo.fokr_jr píše:hele ty az to pudes priste zase trapit, tak mi zavolej, ja taky vemu styrykratstyry a prozenu tebyl sem na autoskole nahore a tam uz je to jeden led...