renault laguna v6
Moderátor: Ritchma
renault laguna v6
ahoj rád bych vám představil moje auto jedná se o (top model v6 152kw initaile) chybý jen celokuže a ukradená navigace auto vlastním skoro 1 roky a teď po všech více i meně nutných tech. opravách se chci pustit do úprav tak doufám že se budou libit a hlavně vás nebudu nudit a začnem pěkně od začatku
tenhle den20.12.2008 sem ji vydel poprvé dojela čerstvě z francie
tenhle den20.12.2008 sem ji vydel poprvé dojela čerstvě z francie
Naposledy upravil(a) Bob dne 18 pro 2009 18:22, celkem upraveno 1 x.
Re: renault laguna v6
sestra ti vzkazuje ze mas moc pekny vuz
ne, fakt pekny auti napis nam sem co s tim hodlas delat nejaky plany
ne, fakt pekny auti napis nam sem co s tim hodlas delat nejaky plany
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
jen "vylepšit" at se nechá překvapit
a pak to přišlo lagi mě vyhlasila valku 17.01.2009
umřel automat, nový v renaultu 105tkč souto blazny a jako bonus mě zdělili že automatu je 12druhu a každej má jinou řj at je patraní jednoduší tak repas stojí od 50tkč takže nezbylo nic jineho než hledat jetou ale po měsici patraní po su2 to je označení sem našel jen vpolsku unás žadná tak sem to vzdal a obědnal sem ve francii darce z minulostí a najeto 50tkm byla na otpis ale komplet a tak se začlo přendavat
to je ona su2 tiptronic
umřel automat, nový v renaultu 105tkč souto blazny a jako bonus mě zdělili že automatu je 12druhu a každej má jinou řj at je patraní jednoduší tak repas stojí od 50tkč takže nezbylo nic jineho než hledat jetou ale po měsici patraní po su2 to je označení sem našel jen vpolsku unás žadná tak sem to vzdal a obědnal sem ve francii darce z minulostí a najeto 50tkm byla na otpis ale komplet a tak se začlo přendavat
to je ona su2 tiptronic
hm tak to je teda projekt jak sfina cililink
tet dělám na hifi koplet kufr a dveře foto dodám a jak skončím tak se pustím do karoserie a narazníku
-
- Kontaktovat uživatele:
<OT>Omlouvam se,ale neda mi to. K autu vyhradu nemam,to se mi libi. Nechces si to po sobe priste vic precist? Tvoje pravopisny chyby bijou tak do oci,ze clovek pochybuje,jak si prosel zakladku.</OT>
Tak uz jenom:
Mitsubishi Colt CZ3 Sport
Mitsubishi Colt CZ3 Sport
Máte to pěkné pane... Už na LG klubu jsme koukal Na hudbu jsem docela zvědavej... po novým roce tam taky musím něco už hodit ten kufr je zbytečně velkej
Renault Avantime 3.0 V6 - 152 kw
Renault Laguna II 1.8 16V - 88 kw
Renault Megane II 1.6 16V - 81 kw
Renault Laguna 1.6 16V - 79 kw
Renault 21 sedan 1.8 8V - 66 kw
http://mustang88.rajce.idnes.cz/
Renault Laguna II 1.8 16V - 88 kw
Renault Megane II 1.6 16V - 81 kw
Renault Laguna 1.6 16V - 79 kw
Renault 21 sedan 1.8 8V - 66 kw
http://mustang88.rajce.idnes.cz/
pravopis, jo tak stím mám problém ale věřm da se stím i normalně žít jinak o vykendu budou nové fota
Auto mas pekny, takhle jak je vse v laku, snizene a na peknejch kolech, tak je uplne ok Jsem zvedavej na muziku....btw. a co predelani interieru do kuze / alcantry? Za dobry love tady na TF nabizi woodoo
http://www.facebook.com/djdoemixx
celokožení interier bude ale nejprve musím udělat(předělat) tapece a de se na to vymyslel sem si hodně předělavek zkrz hudbu ale doufám že to bude stát za to a hlavně at se stím moc nezaseknu at mám čas na exterier
exterier? Co chces predelavat? Ja myslel, ze mas hotovo zvenkuBob píše:celokožení interier bude ale nejprve musím udělat(předělat) tapece a de se na to vymyslel sem si hodně předělavek zkrz hudbu ale doufám že to bude stát za to a hlavně at se stím moc nezaseknu at mám čas na exterier
http://www.facebook.com/djdoemixx
chci se zbavit te masky nové zadní světla z novějšího modelu a namontovat origo elia sport podnarazniky+ prahy a poopravit lak