Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
JA myslel ze se tam nehodi spis kvuli bezpecnosti, nemyslim ze to bude drzet na 100% kdybys treba prudce zatocil, o vzhledu nemuze byt rec to se davalo na skodovky pred 15 lety 

Kubajz píše:co je na tom potahu špatnéhomilosh píše:pekny ale ten potah volantu dolu
vsechno....a o radicce nemluve...
jeste ze JEKL ma rozum a necha si to posit

http://www.facebook.com/djdoemixx
ja bych chtel na volant takovej ten potah chlupatej
myslim ze ho maj na adzipu
a jeste sundam dedovi za facka tygry ze sedacky
pak budu velkej king
myslim ze ho maj na adzipu
a jeste sundam dedovi za facka tygry ze sedacky
pak budu velkej king
máš plnou tašku jó máš?
- Jirka.Kolouch
U nás se trochu ladí výdechy... Na Puntu teda. Už nějaký ten pátek se malými krůčky dělá interiér ( pár věcí potažených černou koženkou atd.). Původně měly být rámečky pokovené + střed matný černý, pak matné černé rámečky + bílý střed ( to by se ale do auta vůbec, stejně jako pokovení, nehodilo) a nakonec jsem se rozhodl takto a myslím, že dobře - hodí se to ke kožence, více plastů takto udělaných přibude. Je černý lesklý rámeček + černý matný střed
Před:

A po:

Před:

A po:

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
to je tak hnusná palubovka, že by jeden blil

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
a opel má nádherný že?co si tak všímám někteří lidi by mněly chodit jenom na fora značek co mají doma (vw opel atd).BIGPAPA píše:to je tak hnusná palubovka, že by jeden blil![]()
heh, asi takmc-otka píše:a opel má nádherný že?co si tak všímám někteří lidi by mněly chodit jenom na fora značek co mají doma (vw opel atd).BIGPAPA píše:to je tak hnusná palubovka, že by jeden blil![]()

a ono vůbec ty nový vnitřky od Opela jsou největší kekel, šíleně hnusnej plast tam, ikdyž to auto z venku vypadá fakt super, tak to vnitřek vždycky pohřbí....
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale teda treba to punto vyse je strasnej interier. hroznej material, spasovani, kvalita dilu. brrrr, to treba 10 oplu na flock nez 1 fiat.
ale hnus jako hnus
ale hnus jako hnus

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
jako u punta je fakt ta palubka velke minus, coz nic nemeni na tom ze to topeni vypada hezky.. a dobre zpracovany 
RUDI ale tohle u oplu plati cca 20 let.... zvenku krasa, vnitrek hnuj

RUDI ale tohle u oplu plati cca 20 let.... zvenku krasa, vnitrek hnuj
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
-
- Kontaktovat uživatele:
ono podla mna fiat spravil krok vpred... teraz sa moc neda hodnotit interier z roku 98 atd... vtedy bola ina moda,iny style ine materialy setko...

Naposledy upravil(a) patt- dne 03 led 2010 12:47, celkem upraveno 1 x.
neřikám, že má Vectra zrovna nádhernou palubovku, ale pořád je to lepší jak ten fiat
a když jste u toho navážení se do Opla jak vypadaly palubovky u starejch VW???
Golf

Passat

ruku na srdce to taky není žádnej zázrak
Golf

Passat

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
- Kontaktovat uživatele:
no ved o to ide trotle ze to je stara doba a je jedno aka znacka auta...
táto nejde jen o palubku, jako materialy sou nekde jinde, a privez astru z roku 05 a golfa z roku 95 a v cem se budes citit lip... chod pedalu, prevodovky, atd....
kdykoli do prace prijede opel/ford/peugeot tak s klukama losujem kdo s tim pojede... kdo prohral jede
kdykoli do prace prijede opel/ford/peugeot tak s klukama losujem kdo s tim pojede... kdo prohral jede

NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
jakejch navažení do opla.tys začal.bavite se o autech tět který se prodávaj za 20-50tis ani jedno z nich nemá krasnej interier.
ty si asi rád sereš do huby viď? Vždyť si s tím navážením začal tyBIGPAPA píše:neřikám, že má Vectra zrovna nádhernou palubovku, ale pořád je to lepší jak ten fiat
Golf
Passat

EDIT: a palubka v trojkovym golfíku je kamaráde luxus i proti tomu co máš teď v autě ty

tak ona i ta passatová B4, nástupce B5 se nedá s Vectrou ani srovnat, to je o ligu jinde 
ale tak miro nikdy neuzná VW, pro něj je pořád primární Opel
//edit
mě se některý Opely líběj, aj bych si je koupil, ale prostě nesnel bych ten pohled na vnitřek, to je šílenej plast, viz mý nedávný rozhodnutí Combo vs Caddy
Sice pro Opel hrálo dost trumfů, nižší havarijka, nižší spotřeba, nižší cena, téměř srovnatelnej prostor, ale prostě ten interiér byl kekel a to já bych nesnesl, občas byly k vidění 2-3 kousky, který měli aspoň barevný tapeci, který to trochu zvedly, ale ty se pokaždý hodně rychle prodali 

ale tak miro nikdy neuzná VW, pro něj je pořád primární Opel

//edit
mě se některý Opely líběj, aj bych si je koupil, ale prostě nesnel bych ten pohled na vnitřek, to je šílenej plast, viz mý nedávný rozhodnutí Combo vs Caddy

Naposledy upravil(a) Rudi dne 03 led 2010 13:02, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful
nech si toho trotla pro někoho jinýhopatt- píše:no ved o to ide trotle ze to je stara doba a je jedno aka znacka auta...

mě mrzí,že už nemam historii icq co psal velkej taťka pár let zpátky,když ještě jezdil feldou a chtěl vw 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
V zimě tuningi not... 

- Přílohy
-
- a.jpg (235.56 KiB) Zobrazeno 1297 x
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
jak pise jim, golf ma moc luxus palubku...
a kdyz sme u toho... tohle je interier auta z roku 98 a je to NEJMENSI model automobilky VW.
ruku na srdce, tohle nema opl ani v roce 05.

a kdyz sme u toho... tohle je interier auta z roku 98 a je to NEJMENSI model automobilky VW.
ruku na srdce, tohle nema opl ani v roce 05.

A mě zase serou v Opelu a Fordu sedačky...Ať s tím šibuju, jak chcu, nikdy si nesednu pohodlně. O vybledávající palubce v Opelu a tvrdé plastové ve Fordu, snad nemůže být ani řeč 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
opravdu nádhernej interier
http://forum.corsaclub.cz/files/2942569 ... _1_113.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.corsaclub.cz/files/2942569 ... _1_113.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a todle Corsa OPC, skoro se ani moc nelišej, přitom rozdíl skoro 10letmc-otka píše:opravdu nádhernej interier

Naposledy upravil(a) Rudi dne 03 led 2010 13:06, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful
včerejší..... dnes snad budou lepší (přes noc nafujalo více sněhu
)

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
v calibre bylo moc prima sezeni.SPEEDY píše:A mě zase serou v Opelu a Fordu sedačky...Ať s tím šibuju, jak chcu, nikdy si nesednu pohodlně. O vybledávající palubce v Opelu a tvrdé plastové ve Fordu, snad nemůže být ani řeč
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

kua, remixu... tobe to auto fakt krasne lezi na zemi...
HOVADA ty oplove me rozesmali....
Jinac u ty Beckovy Corsy je to skoda, ten interier.... to auto se mi zvenci fakt libi.... jako doplnek na zahradu by byla hezka
HOVADA ty oplove me rozesmali....
Jinac u ty Beckovy Corsy je to skoda, ten interier.... to auto se mi zvenci fakt libi.... jako doplnek na zahradu by byla hezka
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že Opel ty palubky moc nezvládá, ale jde víceméně o zvyk.... Palubky co se mi opravdu líbí jsou v Omeze A, Vectře A, Calibře, špatná není ani v Astře F a když člověk chvíli kouká na tu v Kadettu, tak si taky zvykne
Jinak Corsa A, Corsa B mají palubky strašný, Vectra B taky nic moc, u Omegy B to pohříbívá středovej panel a po faceliftu i tapeci. Já nemám rád ty supermoderní design, o kterej se dneska všichni snaží, takže se mi víceméně nelíbí žádnej interiér. Co jsem jezdil v VWčkách, tak v GIII, Passatu IV apod. se mi zdaj interiéry nějaké stísněné naopak u Sharana je místa dost, jen z tý palubky bych blil 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
sharan bohuzel dostal fordi dna, tak proto..
a ohledne stisnenosti interieru, myslim ze je to naschval.... mista je tam dosta a mas pocit ze te to auto obejme, me to pridava pocit bezpeci...
Jo a novy seati maj strasnej interier - ty plasty vsude
(sorry tommy ja musel)
a ohledne stisnenosti interieru, myslim ze je to naschval.... mista je tam dosta a mas pocit ze te to auto obejme, me to pridava pocit bezpeci...
Jo a novy seati maj strasnej interier - ty plasty vsude

Tam byly asi nějaký lepší sedačky, ale pokud budu brát v potaz nějaký běžný, tak to je docela bída. Sice jsou měký, zdaj se pohodlný, ale já se v nich prostě necítím. Co jsem měl možnost sedět v lepších z Opla, tak to byla Astra GSi, tam to ještě ušlo, ale taky žádná hitparáda. Každej máme prostě na tyhle věci jinej vkus a je to asi dobře, jinak bysme všichni jezdili ve VW, pač jsou prostě nejAR166 píše:v calibre bylo moc prima sezeni.SPEEDY píše:A mě zase serou v Opelu a Fordu sedačky...Ať s tím šibuju, jak chcu, nikdy si nesednu pohodlně. O vybledávající palubce v Opelu a tvrdé plastové ve Fordu, snad nemůže být ani řeč

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206