kdyby někdo věděl o trošku solidním místě byl bych mu vděčný momentálně makám od rána do večera a ve finále s tím co projezdím do těšína jsem skoro v mínusu
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kapku obnovím téma...nevíte někdo o nějaké nabídce práce (pro mě, takže žádný zedník atd..) Přes ty inzeráty je to na pytel, tak zkouším jestli po známosti to nebude lepší..Moc dík
mohnlicke zhaneji lidi do vyroby ženy .. a učetní ..
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
No když už tady tohle téma je... Hledám schopného obchodního zástupce (obchodní zástupkyni) s alespoň dvouletou praxí na obchodní pozici. Pole působnosti - sledování vozidel, měření paliva.
FilipGTti píše:mohnlicke zhaneji lidi do vyroby ženy .. a učetní ..
no to je dobré,včera v mohnlicke propouštěli a dneska nabírají lidi...
propoustí neshopne lidi prijimaji schopne ne kazdy na todle je ...
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
jojo ja treba delal v Shimanu presne tyden .... sel sem na nemocenskou a druhy tyden mi prisla vypoved nabrali lidi z pracaku, pak to pred koncem zkusebky povyhazovali
já zas vydržel v Gatesu skoro rok,sice jsem se špatně neměl ale i tak ten pracovní systém a buzerace byla šílena,každopádně v těhle firmách je zaměstnanec až úúúúúúplně na tom nejposlednějším místě.jednání s lidma v mnohém připomíná novodobé otrokářství...
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
djchrpa píše:No když už tady tohle téma je... Hledám schopného obchodního zástupce (obchodní zástupkyni) s alespoň dvouletou praxí na obchodní pozici. Pole působnosti - sledování vozidel, měření paliva.
proč musíš bejt z uplně opačnýho konce čr?
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
djchrpa píše:No když už tady tohle téma je... Hledám schopného obchodního zástupce (obchodní zástupkyni) s alespoň dvouletou praxí na obchodní pozici. Pole působnosti - sledování vozidel, měření paliva.
nebreč, nemaš praxi
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
nebreč, nemaš praxi
když myslíš
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
no to je dobré,včera v mohnlicke propouštěli a dneska nabírají lidi... [/quote]
propoustí neshopne lidi prijimaji schopne ne kazdy na todle je ...[/quote]
tak proč si ty neschopné lidi nechávali i rok,dva?firmy na Novém poli znám,vím jak to tam chodí...[/quote]
taktez nechapu...
jinak taky se pridavam k tem co schaneji praci..kdyby jste meli nejakej tip tak budu rad....jsem automechanik,ale beru cokoliv i brigadne,jelikoz doma sedet to je mazec (kurvu delat nebudu )
tak nesmis sedet doma na prdeli, ale chodit po servisech a ptat se.. na pracaku na zadnou nabidku necekej.. ja kdyz sem shanel praci, ale opravdu shanel, tak sem rozposlal zadosti o praci do vsech geodetickych firem v okoli a behem tydne jsem mel praci, je treba se trochu snazit
no, potenciálních zaměstnanců je hodně, ale těch, co splňují požadavky a mají potřebnou praxi je mááálo. Vybírám už tak tři měsíce, a to jeden měsíc inzerce na prace.cz stojí 5tis kč , tihle na tom balíkují nejvíce
Dneska už tě bez kurzu nevemou. Stojí myslím 7 tis. a dělá se to na sesteráku v Ostravě. Pak je taky dobré mít praxi v řízení, jinak zapomeň na nějaké dobré prachy. I tak je to bída. Ale riskovat každý den na starých vracích za 9 tis. je v dnešní době spíš výsměch.
Mr. Yaris píše:Jestli chcete práci, tak se zeptejte na převozce. Ale podmínkou určitě bude absolvovaný kurz DRNr.
jarisu, co to obnáší a tak? a vezmou mě třeba s podmínkou že si ho dodělám?
jestli máš maturitu třeba z elektra,zkus to u dráhy.. dělali kurzy strojvedoucích tuším i letos nějaký chystají. Taky zkus OKD dopravu,netuším,ale jestli oni nějaký kurz otevřou letos.