Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
jj, usti decin. jel jsem jak kokot 80 predjizdel kolonu 60tek. zaradil se v klidu, jedu a po 100m vidim ze auto zpomaluje a pred nim odbocuje doleva. brzdim brzdim brzdim a nic nic nic, jen radne uhlazeno od pluhu. tak sem klouzal na brzdach a kdyz videl ze uz to nedam tak to trhnul doprava ke svodidlum, kdyby tam nebylo 30cm snehu tak sem se vesel, souplo mne to rovnou na svodidla. takhle sem pani tuknul, kdyz jsem na to pak koukal tak sem mohl skubnout o metr driv a ona by byla z obliga(kdybych ji narval na plno tak sme byli oba na sracky dost). kdyby kdyby, moje chyba no. predbezne skoda 80tis. uz je to v oprave, 3tejdny ted budu jezdit v 1.4 16v roomsteru bez ESP. sem se s tim malem ani nerozjel na tom snehu tu
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
proč jste k tomu volali policajty?Sis moh ušetřit body
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sluzebak, v praci i na skole smyku nas instruovali zavolat bengos, jelikoz je to skoda 3ti strany. pani "velmi nemila" policistka z dopravky mne ale sdelila ze neni a mohl jsem si usetrit pokutu a body. tak nevim. btw> vzteky jsem si kopnul lavor v zadnich vratech jeste ... nastesti se to opravi v ramci havarky.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protože jak jsem pochopil jedná se o služební auto a tam se policajti volat musí....biohazard píše:proč jste k tomu volali policajty?Sis moh ušetřit body
edit: zase pozdě
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
do mě to napálil taky firemák a cajti se fakt volat nemuseli, ikdyž sem měl za to, jak ty, že v tomdle případě musej, ale na 158 mi řekli, že nemusej, tak je tam nepošlouMike Mad píše:sluzebak, v praci i na skole smyku nas instruovali zavolat bengos, jelikoz je to skoda 3ti strany. pani "velmi nemila" policistka z dopravky mne ale sdelila ze neni a mohl jsem si usetrit pokutu a body. tak nevim. btw> vzteky jsem si kopnul lavor v zadnich vratech jeste ... nastesti se to opravi v ramci havarky.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
To Clio je pecka Ta modrá slušíí
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
To jo to tam máme hot heč klup. A vlevo je zběsilej pežotPernick píše:To Clio je pecka Ta modrá slušíí
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vidim tam vlevo stribrnou Imprezu dost. Asi WRX na STi udelano.Laconi píše:sněhu dost fčera
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mike Mad píše:zemi> sunny?
Yes obycejny GTicko... Uz seru na image a kupuju si auta co skutecne fungujou. Pristi level doufam konecne GTi-R pac tohle jsem koupil ze zvedavosti abych vedel do ceho eventuelne pujdu...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
za co body ?biohazard píše:proč jste k tomu volali policajty?Sis moh ušetřit body
A4 3.0 V6 quattro
GTi-R je 4x4?
VW - Very Wonderful
si přečti koment pod tou fotkouFresch píše:za co body ?biohazard píše:proč jste k tomu volali policajty?Sis moh ušetřit body
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Zemi píše:Yes obycejny GTicko... Uz seru na image a kupuju si auta co skutecne fungujou. Pristi level doufam konecne GTi-R pac tohle jsem koupil ze zvedavosti abych vedel do ceho eventuelne pujdu...Mike Mad píše:zemi> sunny?
KEHO rennsport
for Mike Mad
tam u vody nerad dělam taky pitchoviny ako ty .. tam je to každou chvíli ... ale hlavně že ses spalil vid
tam u vody nerad dělam taky pitchoviny ako ty .. tam je to každou chvíli ... ale hlavně že ses spalil vid
Připadám si jako sabotér ... Ford Team Czech Republic ... Smrt Renaultu
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
yesRudi píše:GTi-R je 4x4?
Jinak to GTi az opadne snih a bude sucho tak zmerim... Zda se mi ze docela vali... Mozna placebo. Pred poslednim majitelem ho mel nekdo z RoTo NISSAN Plzen - jak znamo vyhravali souteze prave s GTiR tak buh vi co tam je udelanyho, ale jak rikam uvidime co nam rekne GPS log...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Kontaktovat uživatele:
v RoTo měli vždycky na závodech největší vraky..
Tak bacha ať se ti to nerozpadne pod rukama
Tak bacha ať se ti to nerozpadne pod rukama
QUATTRO 309 kW
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja jim stavel autosalon v Plzni tak vim v cem jezdili a jezdi.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže v tvym případě si asi zrovny na škole smyku chyběl muheheMike Mad píše:sluzebak, v praci i na skole smyku nas instruovali zavolat bengos, jelikoz je to skoda 3ti strany. pani "velmi nemila" policistka z dopravky mne ale sdelila ze neni a mohl jsem si usetrit pokutu a body. tak nevim. btw> vzteky jsem si kopnul lavor v zadnich vratech jeste ... nastesti se to opravi v ramci havarky.
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
xixaj: co to ma za motr, toje ftrubu?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
atmosféra by to měla bejt
VW - Very Wonderful
GTi byly myslim jenom 2litry
mad mike: za co si dostal ty body? vjeti na krajnici neni nijak bodovany co ja vim... a neprizpusobeni jizdy uz vubec ne... to ti tvrdili blby polisi na miste, ze?
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
3 body
při dopravní nehodě, při které byla způsobena na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí nebo na jiných věcech hmotná škoda nižší než 50 000 Kč, neprodlené nezastavení vozidla a prokázání totožnosti navzájem včetně sdělení údajů o vozidle nebo neohlášení dopravní nehody policistovi nebo nedovolené opuštění místa dopravní nehody nebo neprodlené nevrácení se na místo dopravní nehody po poskytnutí nebo přivolání pomoci nebo po ohlášení dopravní nehody
7 bodů
při dopravní nehodě, při které došlo k usmrcení nebo zranění osoby nebo k hmotné škodě převyšující zřejmě na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí nebo na jiných věcech částku 50 000 Kč, neprodlené nezastavení vozidla nebo neohlášení dopravní nehody policistovi nebo nedovolené opuštění místa dopravní nehody nebo neprodlené nevrácení se na místo dopravní nehody…
při dopravní nehodě, při které byla způsobena na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí nebo na jiných věcech hmotná škoda nižší než 50 000 Kč, neprodlené nezastavení vozidla a prokázání totožnosti navzájem včetně sdělení údajů o vozidle nebo neohlášení dopravní nehody policistovi nebo nedovolené opuštění místa dopravní nehody nebo neprodlené nevrácení se na místo dopravní nehody po poskytnutí nebo přivolání pomoci nebo po ohlášení dopravní nehody
7 bodů
při dopravní nehodě, při které došlo k usmrcení nebo zranění osoby nebo k hmotné škodě převyšující zřejmě na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí nebo na jiných věcech částku 50 000 Kč, neprodlené nezastavení vozidla nebo neohlášení dopravní nehody policistovi nebo nedovolené opuštění místa dopravní nehody nebo neprodlené nevrácení se na místo dopravní nehody…
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nepletu tak 2.0 16vFazeey píše:xixaj: co to ma za motr, toje ftrubu?
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to 2.0 atmo...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak to netušim kde jsi to vyhrabnul... ale je tam nižší než 100 000... ale tohle má 22/1l jine jednání - nula bodů za 2 litry víc bloková pokuta na místě neumožnuje.biohazard píše:3 body
A4 3.0 V6 quattro
xixao takovej zavonik a kopi si vydechlou mazdu
máš plnou tašku jó máš?