Nabidka/poptavka pracovnich mist

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Re: Nabidka/poptavka pracovnich mist

Příspěvek od Mr. Yaris »

F.l.a.n.e.l. píše:nechápu těch 9tis... Co obnáší ten výcvik nebo kurz? tak řízení mi snad uznají z vedlejší složky ;-)
Těch 9tis. je na výplatu. Ten kurz trvá celkově 3 týdny ale je to nějak rozdělené myslím do dvou měsíců a je to ukončeno zkouškou. Učí se tam takové základy jako první pomoc atd. Je to poměrně jednoduché. Nevím o nikom kdo by to neudělal.
Praxi v řízení by ti měli uznat, ale záleží kolik. Záleží kolik si představuješ kolik tam budeš vydělávat. Kluci spíš z převozky odcházeli k policajtům.
Tohle je spíš pro nějakého nadšence nebo někoho kdo se spokojí s málo penězi za velký risk.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

remix:vis ja po servisech jezdim,jenze jsem po vyuceni,nemam zadnou praxi,a to netrvam na tom delat mechanika,opravdu bych skoro vsecko...jenze vsude jen jojo mozna se ozvem nebo ze maji vice zajemcu a nakonec z toho neni nic....neni to sranda,a ze bych doma sedel a cekal az nekdo za mnou prijde s nabidkou,tak to opravdu neni :wink: :cry:
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Mr. Yaris píše:
F.l.a.n.e.l. píše:nechápu těch 9tis... Co obnáší ten výcvik nebo kurz? tak řízení mi snad uznají z vedlejší složky ;-)
Těch 9tis. je na výplatu. Ten kurz trvá celkově 3 týdny ale je to nějak rozdělené myslím do dvou měsíců a je to ukončeno zkouškou. Učí se tam takové základy jako první pomoc atd. Je to poměrně jednoduché. Nevím o nikom kdo by to neudělal.
Praxi v řízení by ti měli uznat, ale záleží kolik. Záleží kolik si představuješ kolik tam budeš vydělávat. Kluci spíš z převozky odcházeli k policajtům.
Tohle je spíš pro nějakého nadšence nebo někoho kdo se spokojí s málo penězi za velký risk.
a ty jezdíš s čím? přímo na rychlé? tam místa nejsou?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

JJ, na rychlé. No místa nejsou, a aby ses tam dostal musíš mít kurz DRNr, praxi na převozce, pak se nějak dostat na rychlou, udělat psychotesty no a zaplatit si dvouletou školu v Brně.

Na převozku si chodím přivydělat na dohodu :wink: A taky zavzpomínat na super časy jak jsem začínal :D
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

vt.tuner : tak to mame podobnou zkusenost,taky hledam shanim,rozesilam emaily,volam a nakonec stejne nic.Taky nemam praxi,bohuzel clovek ji nema jak ziskat, kdyz mu tu praci kde by mohl praxi ziskat nedaj.Na urad prace ani nespoleham,chodim tam jen proto ze za me plati zdravotni.Jinak prinos uradu skoro nevidim,nemluvim o ruznych kurzech nebo skolenich....
Audi Coupe Quattro

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

Tom:s ti pracakem to mam stejne,jde jen o dane,nepomuzou podle mne v nicem,a na nastence neni ani prd vypsane...
nerikam ze jsem skvelej automechanik,ale nedela mi problem se vse doucit,ale taky chapu ze se nikomu nechce brat cloveka,ktereho musi ucit nekterym vecem....proto mi nezalezi az tak na tom delat mechanika,ale klidne i cokoli jineho,jak rikam,nemam problem se zaucit...je to tezky,sedet doma a cumet z okna he mazec vetsinu dne...a bez penez se taky celkem zajimave zije :roll: mno snad to bude casem lepsi...
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

vt.tuner píše:Tom:s ti pracakem to mam stejne,jde jen o dane,nepomuzou podle mne v nicem,a na nastence neni ani prd vypsane...
nerikam ze jsem skvelej automechanik,ale nedela mi problem se vse doucit,ale taky chapu ze se nikomu nechce brat cloveka,ktereho musi ucit nekterym vecem....proto mi nezalezi az tak na tom delat mechanika,ale klidne i cokoli jineho,jak rikam,nemam problem se zaucit...je to tezky,sedet doma a cumet z okna he mazec vetsinu dne...a bez penez se taky celkem zajimave zije :roll: mno snad to bude casem lepsi...

zajdi si do lazni dej si tam zivotopis porad hledaji nejake strazne nebo to co sem delal ja ladil televize a cistil koberce delat proste curaka.ale porad lepsi nez sedet doma a casem se nekam propracujes treba ja uz delam ridice,ale musis nekde zacit.dej si tam zivotopis hodne lidi se tam dlouho neohreje tak porad nekoho hledaj.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car

FilipGTti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FilipGTti »

svata pravda je treba nekde zacit ja sem taky hral toho nejvetsiho curaka pro vsechny a tet sedim u compu...
DRS Daihatsu Racing Service

Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

FilipGTti píše:svata pravda je treba nekde zacit ja sem taky hral toho nejvetsiho curaka pro vsechny a tet sedim u compu doma...
Live4Ride Syndicate

FilipGTti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FilipGTti »

Mr. Yaris píše:
FilipGTti píše:svata pravda je treba nekde zacit ja sem taky hral toho nejvetsiho curaka pro vsechny a tet sedim u compu doma...
:lol: to taky
DRS Daihatsu Racing Service

Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

:D :D
Live4Ride Syndicate

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

vt.tuner píše:Tom:s ti pracakem to mam stejne,jde jen o dane,nepomuzou podle mne v nicem,a na nastence neni ani prd vypsane...
jn clovek se uci cely zivot tak kdyby aspon dali tu sanci a maximalne po 3 mesicich ti reknou sbohem bych taky bral,lepsi to nez nic,nejaky zkusenosti clovek ziska za tu zkusebni dobu a penize taky nejake.
nemate nekdo zkusenost nebo neslyseli ste o tomhle neco? http://ticktack.jobs.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi Coupe Quattro

F.l.a.n.e.l.

Tom_ píše:
jn clovek se uci cely zivot tak kdyby aspon dali tu sanci a maximalne po 3 mesicich ti reknou sbohem bych taky bral,lepsi to nez nic,nejaky zkusenosti clovek ziska za tu zkusebni dobu a penize taky nejake.
nemate nekdo zkusenost nebo neslyseli ste o tomhle neco? http://ticktack.jobs.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ty si jen tak ze srandy na sebe "lízneš" novou A6ku ??? tak to jsi u mě dobrodruh ;-) 8) Pochopil si to správně že budeš jezdit jakoby "Sám na sebe" se svým autem , budeš si sám platit náklady na servis atd a pouze budeš pro někoho jezdit jo?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

F.l.a.n.e.l. píše:
Tom_ píše:

Ty si jen tak ze srandy na sebe "lízneš" novou A6ku ??? tak to jsi u mě dobrodruh ;-) 8) Pochopil si to správně že budeš jezdit jakoby "Sám na sebe" se svým autem , budeš si sám platit náklady na servis atd a pouze budeš pro někoho jezdit jo?
neboj , pochopil sem to spravne,ja tady nemluvim o tom ze bych do toho sel,jen me proste zajima,zda to nekdo dela. Cetl sem to ,vim co tam je napsane, jen chci znat zkusenosti/nazory lidi kteri to treba delali,nic vic,nic min :wink:
Audi Coupe Quattro

F.l.a.n.e.l.

tak pokud pominu A6, tak znám hodně "obyčejných" taxikářů kteří to takhle mají že mají své auto a jezdí pouze jakoby pod záštitou nějaké taxislužby...

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

každopádně A6 je na taxi vcelku škoda nehledě na provozní náklady a tak......
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

spis mi jde o to,jaky mesicni prijem clovek ma,ktery jezdi u te taxi sluzby s tou A6 novou,preci jen tam bude cena za km uplne jinde nez u nejakyho roomstera,nebo obite oktavy/superba....
Toho co sem se dival,tak ty investice nejsou prilis male a zajimalo by me kolik clovek ma,kdyz odecte naklady spojene s koupi auta a atd...
Audi Coupe Quattro

F.l.a.n.e.l.

já bych jim napsal maila kolik si ti řidiči tak vydělají... jaká je cena za km atd.... ;-) Ale nemyslim si že to bude nějak extra dražší než obité taxiky jak píšeš

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

Prace pořád není a není a když nemam praxi tak se nemaji ani o čem bavit.. :(
..::užrané quattro::..

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

jenže kde vzít praxi, když nedají práci... začarovaný kruh :(
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

Přesně !! :cry:
..::užrané quattro::..

remix

Příspěvek od remix »

Tak ty vase LOW&SLOW zavrete do garaze a bezte študovat :silly:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Umite alespon anglicky? Mozna bych vedel o nejake administrative s moznosti rustu do budoucna co se Cisco routeru tyce.
Live4Ride Syndicate

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

hodne o tom premyslim,ale jestli najdu v brzke dobe praci,tak nevim jak se mi bude chtit v rijnu znova do skoly,i kdyz tuhle moznost nevylucuji ze jeste pujdu nekam.Motivace tady urcita je.
sly : zalezi,jaka uroven anglictiny je pozadovana.
Audi Coupe Quattro

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Komunikativni uroven. Aby jsi byl schopny cist a psat maily v anglictine, protoze zakaznici nejsou cesi. Pokud na tebe nekdo anglicky promluvi, mel by jsi mu rozumet a umet zareagovat. Ja v te firme pred cca 6 roky zacinal. Berou absolventy bez praxe, pozadavky jsou znalost prace s pc a anglictina. Jakakoliv dalsi IT knowledge (Cisco a SunOS pro ne bude mit cenu zlata : ) te muze posunout do lepe placeneho a odbornejsiho tymu. Je tam par specializovanych tymu, kde se muzes odpichnout pro dalsi, kvalitnejsi praci - rekl bych, ze par tymu ma opravdu smysl, jinak je to jen cista administrativa pro ne zrovna ambiciozni lidi a vytvrdnout tam dlouho nema smysl. Samozrejme komu staci 20tis mesicne a prepisovani veci z papiru do pc, proc ne.

V odbornejsich tymech (IP repair) hradi Cisco zkousky, jako CCNA, CCNP a snad daji i nejake nejzakladni SunOS skoleni. Vim, ze spousty lidi, alespon v dobe zacatku anglicky nejak extra neumelo, ale zamestnavatel platil kurzy anglictiny. Uroven znalosti bych prirovnal asi k nejakemu pohovoru treba ve Student Agency pred odletem na Work and Travel program.

Tady je jejich web. Mometlane nevidim volne pozice, ale mam tam zname, takze kdyby byl vazny zajemce, muzu zkusit nekomu napsat.
http://www.okinoutsourcing.com/cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Live4Ride Syndicate

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

co se tyce mista vykonovani prace,to je v brne?nebo nekde uplne jinde? diky
Audi Coupe Quattro

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Tom_ píše:co se tyce mista vykonovani prace,to je v brne?nebo nekde uplne jinde? diky
ostrava

edit: btw., kdyz je rec o te anglictine, tak si oprav podpis ze steinless na stainless : )
Live4Ride Syndicate

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

Sly:fajn nabidka..skoda ze neumim anglicky :cry:
jinak kdyby nekdo vedel o nejake manualni praci budu rad za nabidku.
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

a co se tyce te anglictiny,je to hlavne anglictina, kde se pouziva urcita terminologie, nebo spis klasicka (hovorova + nejaka ta terminologie) anglictina . Zni to zajimave,otazkou je,zda-li bych na to mel,nebo nikoli.Musim tedka odjet a prijedu az vecer,tudiz jestli by Ti nevadilo a mel bys cas,tak bych se te na par detailu zeptal pres SZ bud vecer , nebo az zitra.Hlavne co se tyce tech systemu apod.
Diky

edit : pravda,preklep,opraveno,diky za upozorneni :D 8)
Audi Coupe Quattro

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Jde o beznou mluvu. Co se terminu tyce, ty po tobe nikdo chtit u pohovoru nebude. Je to prace pro absolventy, davaji sanci mladym, pruznym lidem bez praxe. Zkuseny a inteligentni clovek si muze vydelat ke 30tis - tyhle penize ale necekej po roce. Nastupni plat zrejme nebude nic extra, ale z vlastnich zkusenosti vim, ze jak muzes z hovna uplest bic, tak se z Okinu muzes dostat treba do Microsoftu, Red Hatu nebo IBM : ) Jen to chce po praci i nejake samostudium.

Pokud budes mit nejake otazky, napis mi na icq.
Live4Ride Syndicate

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“