Setkání lidí z TF z okolí Opavy
Moderátor: fonz
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
Re: Setkání lidí z TF z okolí Opavy
Tak kdo je teda pro?? datum bych viděl až někdy po vánocích 

Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !
Nech to raději někdy na březen, aspoň můžeme přijet autama a pochlubit se co e přes zimu udělalo.
Ford Probe GT 2.5 V6 24V
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
ja přes zimu sice na aute makat budu ale koupim ho už hotove...
takze se nebudu mít čím chlubit:-)

Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !
bydlím hned naproti druhému parkoviští, teď tam nebyl flek tak jsme musel parkoval vedle toyoty, a poprvé jsem viděl to žluté žíhadlo stát v první řadě, kde vzal pan majitel odvahu to postavit pod světloKubajz píše: jo to je našebydlím na devitce přimo naproti parkoviště

Řidič
Někdo mu vjel na flekDcSpeedi píše:bydlím hned naproti druhému parkoviští, teď tam nebyl flek tak jsme musel parkoval vedle toyoty, a poprvé jsem viděl to žluté žíhadlo stát v první řadě, kde vzal pan majitel odvahu to postavit pod světloKubajz píše: jo to je našebydlím na devitce přimo naproti parkoviště

bude tunit jiné
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ba/7745884" onclick="window.open(this.href);return false;
tady v kyleškach to je sam lepší upravce, lešeninová trubka jako výfuk, auto střikane barvou na kotlel, výdech na kapotě favoritu atd.....

tady v kyleškach to je sam lepší upravce, lešeninová trubka jako výfuk, auto střikane barvou na kotlel, výdech na kapotě favoritu atd.....

Řidič
ani nevim se nepochlubil.takové z kylešk neznámDcSpeedi píše:bude tunit jinéhttp://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ba/7745884" onclick="window.open(this.href);return false;

není žlutý seat už prodaný ? už jsem si na něho zvykl a najednou ho není 

Řidič
jojo prodaný.ted má stříbrnou feldu v kombíku v dieselu.ale přibylo tam jiné brko 

Červené bmw kterému chybí půlka prahu ? (asi majitel omegy která se tam rozpadavala snad od výroby
)
nebo jsem si něčeho nevšiml

nebo jsem si něčeho nevšiml

Řidič
ježíšek byl dajný ?
všim jsem si bílé pandy vedle ale to asi nebude ona
takže se můžeme těšit na nový prejekt felicie
všim jsem si bílé pandy vedle ale to asi nebude ona

takže se můžeme těšit na nový prejekt felicie
Řidič
Pežot zimuje a neni baterka,navíc to je přítulky.Tata jezdí Carinou a já MývalemDcSpeedi píše:Kubajz: pežot dosloužil že byl vyměněn za itala ?

Řidič