Podvozek/podvozky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Re: Podvozek/podvozky
Jezdil jste někdo koni sport spolu se sériovýma pružinama? Zajímal by mě rozdíl mezi obyč tlumičema a těma koni.. ted mam i sport pružiny a potřeboval bych trochu víc komfortu..
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
Jestli myslíš "žluté" koni, tak je jezdím já a komfort je srovnatelný se serii...
ano ty žluté se štelovaním tuhosti.. díky za radu, dost mi to pomohlo
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajímala by mě jedna věc. Když na auto šoupnu kratší pružiny a originální tlumiče. Bude to těm tlumičům (plynokapalinové) nějak vadit? Jízdní vlastnosti mi budou stačit takové jako jsou u originálu, jde mi spíš o stylingovou záležitost. Snížení bych viděl tak na 40 mm a více.....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
myslím že na sériové tlumiče se nedoporučuje větší snížení než 30-35mm
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
-40 je krajní mez,ale vždy funguje lépe komplet,než nějaká skládánkaRolljoin píše:myslím že na sériové tlumiče se nedoporučuje větší snížení než 30-35mm
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, děkuji za rady Ještě jedna věc, když se rozhodnu pro komplet podvozek.... co za značku by jste mi doporučili (v poměru výkon/cena)?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
pruziny rozhodne nedoporucuji, mela jsem snizeni o 3 cm(i kdyz to padlo podle me niz) ...vypadalo to hezky ale strane to pruzilo takze pri kazde nerovnosti se auto zhouplo a skrtla jsem si o spodek , ted mam podvozek a jsem max spokojena a to to mam asi o 6,5 cm dole
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- H.o.m.i.e.
Nazdar chcu si snížit swiště a uvažuji nad těmato pružinama http://tuning.autodoplnky.cz/inter-allo ... t-s1448996. Chtěl bych se zeptat jestli s nima máte někdo zkušenost, popřípadě jaké by jste mě doporučili max do 10 000Kč. Vše ostatní bude série.
osobnu skusenost s pruzinamy nemam, ja som si kupil Eibachy, ale co som sa vsade docital tak max znizenie pre seriove tlmice je -30mm, uteba to je -40 co je vela, tak rataj ze tlmice coskoro odydu, a podla niektorych prispevkou nemusia pracovat spravne ani nove seriove ak kupis, takze budes potrebovat aj skratene (sportove) tlmice.H.o.m.i.e. píše: http://tuning.autodoplnky.cz/inter-allo ... t-s1448996. ..... Vše ostatní bude série.
Fiat Barchetta LE -1998. 96 kW, objem 1.747, 1.260 kg, 9,6 l na 100 km
Skoda Octavia Super - 1960
Som Amater - ale snazim sa
- H.o.m.i.e.
Ok díval jsem se aji na tlumiče a našel jsem tenhle komplet http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... uki-swift/. Podle údajů by to mělo jít aji na r.v. 1992. Máte někdo s touhle firmou zkušenosti? Nerad bych koupil zmetek.
ja mam serii tlumice a pruziny -7/-5cm a funguje to, neposkakuje to, nehoupe se to, jen to lehce kopiruje povrch. jezdim mesicne cca 2t km po praze a pohoda
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
maRkusVT @ no tak neviem, vo vela prispevkoch som cital ze je to zle skombinovat, ale ak to tebe funguje tak je to potom fajn.
Asi skusim useba vimenit len pruziny a uvidim kedy odydu tlmice a ako sa to bude spravat.
Este mam otazku, pri vymene tlmicov naco davat pozor, je tu velke ryziko ulomenia skrutiek, alebo idu v pohode? Hlavne ma strasi ta zadna spodna ktora je vtocena do liatinoveho ramena.
Asi skusim useba vimenit len pruziny a uvidim kedy odydu tlmice a ako sa to bude spravat.
Este mam otazku, pri vymene tlmicov naco davat pozor, je tu velke ryziko ulomenia skrutiek, alebo idu v pohode? Hlavne ma strasi ta zadna spodna ktora je vtocena do liatinoveho ramena.
Fiat Barchetta LE -1998. 96 kW, objem 1.747, 1.260 kg, 9,6 l na 100 km
když chceš jít pořádně dolů tak je imho lepší si připlatit za štelovák dneska už to nejsou takové pálky. Aspoň já bych to tak řešil.
Bezdak- prostříkni to pořádně nějakým odrezovačem den dopředu a pak tak 2 hoďky před samotnou montáží a no problemo
Bezdak- prostříkni to pořádně nějakým odrezovačem den dopředu a pak tak 2 hoďky před samotnou montáží a no problemo
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkušenosti s hydraulickejma podvozkama? Zajímalo by mne, kde se dají pořídit, jaký druhy kitů a za jaký ceny. Nepotřebuju žádnou bombu, aby to lítalo nahoru a dolu, ale jenom abych mohl pohodlně elektricky ovládat polohu (výšku) podvozku v reálnym čase.
Díky za rady.
Díky za rady.
Rád bych se připojil s dotazem na zkušenosti se stavit. sportovními podvozky(JOM, V-MAXX, WEITEC atd.) pro závodní účely. Chtěl bych s VR6 jezdit vrchy, ale nemám peníze na profi závodní podvozek. Jaká je nejlepší náhrada? Díky za radu
Project Fajt VR6 kompresor
-
- Kontaktovat uživatele:
jamie.thomas píše:Máte někdo zkušenosti s hydraulickejma podvozkama? Zajímalo by mne, kde se dají pořídit, jaký druhy kitů a za jaký ceny. Nepotřebuju žádnou bombu, aby to lítalo nahoru a dolu, ale jenom abych mohl pohodlně elektricky ovládat polohu (výšku) podvozku v reálnym čase.
Díky za rady.
nekupuj hydrauliku ale vzduch na tvoje účeli zcela ideální
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Moc se v tom zase nevyznám, ale asi mám tedy namysli to co íkáš...ale potřeboval bych nějaký linky na různý kity a ceny...
-
- Kontaktovat uživatele:
jamie.thomas píše:Moc se v tom zase nevyznám, ale asi mám tedy namysli to co íkáš...ale potřeboval bych nějaký linky na různý kity a ceny...
zkus ebay tam najdeš asi nejlevnějc a asi nejdůležitější je na jaká auto to chceš na některý to nekoupíš jako přímej díl kter vyměníš za tlumiče a je to
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se mi o Hyundai Coupe r.v.2005
co jsem tak četl tak pro sportovní jízdu je vzducháč nevhodný pač nahoře je to tvrdé a dole měkké což je celkem logické. Ale jestli to chceš jen na předvádění...
uz zase spekuluju podvozek... chci si nechat vyrobit pruziny na zimni vuz. vysku bych rad zanechal, klidne zvedl, to mam jaks taks vyreseny.
jde mi o to, ze potrebuju nejak urcit zatizeni na kolo (v kg). a tady koncim, pac absolutne netusim jaky hodnoty jim tam dat, aby mi nevyrobili nesmysl a nemusel sem to predelavat... auto vazi rekneme 900kg, rozlozeni vahy +- 50/50...
set podle mojich pozadavku nikdo z vyrobcu pruzin nedela.
jde mi o to, ze potrebuju nejak urcit zatizeni na kolo (v kg). a tady koncim, pac absolutne netusim jaky hodnoty jim tam dat, aby mi nevyrobili nesmysl a nemusel sem to predelavat... auto vazi rekneme 900kg, rozlozeni vahy +- 50/50...
set podle mojich pozadavku nikdo z vyrobcu pruzin nedela.
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
-
- Kontaktovat uživatele:
tak si sežen k originálům hodnoty a pak už máš půlku boje za sebou apak něčim uatiž karoserii nad kolem a až se ti to bude zdát dostatečný tak to připočteš k originál hodnotě a máš to
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
jen vymenit pruziny za kratsi nestaci, seriove tlumice jsou dimenzovane na seriove pruziny, tzn. nekomu to nemusi vadit a komfort jizdy bude porad stejny popr. snizeni bude odpovidat predstave ale nezapomenout ze zivotnost je daleko kratsi, co se tyce kompletu daji se koupit JOM stelovak kolem 5500,- coz si myslim ze neni moc ale zase cena odpovida kvalite, mam ho a budu menit, sestelovat jde ovsem jako jeden zmala az na zem protoze zavit je po cele delce takze dejme tomu misto max 60/40 je snizeni mozne 80/60 jen priklad ted nevim presne z hlavy ty hodnoty, kazdopadne mit na to prachy jdu jednoznacne do KW a kdybych mel s autem denne jezdit H&R streetstyle! elektronicky stavitelne podvozky se pohybuji od 65tis. vys to same i vzduchace pokud je nekoupite s druhe ruky...
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
Nově přidávám do nabídky podvozky výškově a tuhostě stavitelné a brzdové sety od firmy XYZ např kompletně stavitelný podvozek včetně horního uložení za zaváděcí cenu do konce února 20000.- brzdový set vhodný s 330mm kotouči,šestipístkovými třmeny,destičkami,adaptéry,pancéřovými hadičkami za 26000.- s dvoudílnými kotouči a nebo 30000.- s plovoucími kotouči...
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jak to je s kvalitou tech XYZ,vim ze sem o te znacce slysel nejspis z US webu.Co se tyce podvozku a i tech brzd,nabizi provedeni pro audi coupe quattro?Sonduju,jelikoz bych chtel koupit komplet novy podvozek ktery uz neco vydrzi a je tuzsi.Diky
Audi Coupe Quattro
Jezdíte někdo H&R Cup-Kit nebo máte s ním zkušenosti. Celkově se o něm píše, že jde o komfortní podvozek. Je na tom něco pravdy?
Občas mi to jede na 3 válce.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
(..placnem si aj ja do vody....)
Som pevne rozhodnuty vymenit podvozok, jako celok...
..alebo sa vratim nas5 k seriovej vyske...
Takze mozno trochu otazka pre Oplakov, ... (Nexia)
Chcem nieco co je vyskovo a tuhostne stavitelne..
vyska by mala zacinat u najmensieho mozneho znizenia cca -20 oproti serii (max do -80)
co sa nastavenia tuhosti tyka, tak vaha vozu je cca 860kilo...
ak by bolo k setu a stavitelne uloznie na odklon, "bolo by to fasa" ale nieje to podmienkou...
Vie niekto nieco doporucit ..???
..nejde mi o cenu...ide mi o "pomer kvalita/cena"..
..racej zaplatim trochu viac....
To Krosmen:
..ma XYZ nieco na Ople ..??
Som pevne rozhodnuty vymenit podvozok, jako celok...
..alebo sa vratim nas5 k seriovej vyske...
Takze mozno trochu otazka pre Oplakov, ... (Nexia)
Chcem nieco co je vyskovo a tuhostne stavitelne..
vyska by mala zacinat u najmensieho mozneho znizenia cca -20 oproti serii (max do -80)
co sa nastavenia tuhosti tyka, tak vaha vozu je cca 860kilo...
ak by bolo k setu a stavitelne uloznie na odklon, "bolo by to fasa" ale nieje to podmienkou...
Vie niekto nieco doporucit ..???
..nejde mi o cenu...ide mi o "pomer kvalita/cena"..
..racej zaplatim trochu viac....
To Krosmen:
..ma XYZ nieco na Ople ..??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
pokud se děla tak KW varianta 2 a vejš , nebo weitec
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
bohužel.....Tom_ píše:jak to je s kvalitou tech XYZ,vim ze sem o te znacce slysel nejspis z US webu.Co se tyce podvozku a i tech brzd,nabizi provedeni pro audi coupe quattro?Sonduju,jelikoz bych chtel koupit komplet novy podvozek ktery uz neco vydrzi a je tuzsi.Diky
krosmen motorsport .....