letos nikam nepojedeme..?
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
letos nikam nepojedeme..?
Máte někdo nějaký tip..?
Re: letos nikam nepojedeme..?
přemýšlím v červnu nad Rozkoší. Jinak jsem ještě moc nekoukal
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Jo...Rozkoš , tu jo...P@wel píše:přemýšlím v červnu nad Rozkoší. Jinak jsem ještě moc nekoukal

Popřemýšlejte na Milovicemi.Dopoledne tam k večeru zpět. Není to daleko a mohla by sem tam třeba ukázat celá stará banda? Jako za starých časů. Oslovit Karla,Honzu Č.,Hudyho... atd... Prostě vzpomínková akce.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Koukal jsem, že Milovice vychází na 11.-13.6. a v sobotu jsem já a pokud vím, tak i Ryan zaneprázdněn 
možná spíš zkusíme udělat třeba víkend na Kristýně v chatkách. ale nejspíš to dopadne tak, že se jen sejdeme někdy v hospodě.
I když teď mi došlo, že mamka se chystá do lázní a když je ona pryč, tak taťka se doma taky příliš nevyskytuje. Tím pádem určitě uspořádám nějaké grilování pro širší "veřejnost"

možná spíš zkusíme udělat třeba víkend na Kristýně v chatkách. ale nejspíš to dopadne tak, že se jen sejdeme někdy v hospodě.
I když teď mi došlo, že mamka se chystá do lázní a když je ona pryč, tak taťka se doma taky příliš nevyskytuje. Tím pádem určitě uspořádám nějaké grilování pro širší "veřejnost"
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
To by určitě chtělo...., ale raději bych tam byl do druhého dne.....Rendis píše:Popřemýšlejte na Milovicemi.Dopoledne tam k večeru zpět. Není to daleko a mohla by sem tam třeba ukázat celá stará banda? Jako za starých časů. Oslovit Karla,Honzu Č.,Hudyho... atd... Prostě vzpomínková akce.
nějaká ta lahvinka navečer.... masíčko...., co..?

Tím je to dané.Milovice padají,protože bez Vás to nemá smysl.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
A celkem bych se jel mrknout na Milovice, tam jsem ještě nebyl. Jinak bych se jel někam kouknout 

jak říká pavel, bohužel ten termín co jsou milovice mám akci na slapech 

Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
to je pro socky. ja tam pojedu až bude vstupný aspoň za litra pro pěší. za ten luxus co se tam nabízí by to bylo ještě směšná cena, vždyť městečko ToiToiek musí stát majland a na čem jinym vydělat, když všichni provozovatelé stánků prodávají za dumpingové ceny a nájem mají od organizátora srazu jen za symbolickou cenu, aby se neřeklo...
ani hovno, na tenhle cirkusu, jež je modlou všech těch píčusů s oplastovanejma rapidama prohánějících se po setmění vožralejch po letištní ploše a posléze onanujících nad křížkem na jejich čelním okně označujících jejich nesmírný vkus (jež si nějakou záhadou vymodlili při vjezdu u partičky podivně vyhlížejích lidí), mě už nikdo nedostane...
ale přeju štastnou cestu a hezkou zábavu
ani hovno, na tenhle cirkusu, jež je modlou všech těch píčusů s oplastovanejma rapidama prohánějících se po setmění vožralejch po letištní ploše a posléze onanujících nad křížkem na jejich čelním okně označujících jejich nesmírný vkus (jež si nějakou záhadou vymodlili při vjezdu u partičky podivně vyhlížejích lidí), mě už nikdo nedostane...

[quote="ryan69"] to je pro socky. ja tam pojedu až bude vstupný aspoň za litra pro pěší. za ten luxus co se tam nabízí by to bylo ještě směšná cena, vždyť městečko ToiToiek musí stát majland a na čem jinym vydělat, když všichni provozovatelé stánků prodávají za dumpingové ceny a nájem mají od organizátora srazu jen za symbolickou cenu, aby se neřeklo...
[/quote]
SOUHLAS.

SOUHLAS.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P

já už myslel že to myslíš vážně Dakty

hele, mám na to úplně stejnej názor.... teda chtěl jsem říct, no jasně, že jsem to myslel vážněryan69 píše:já už myslel že to myslíš vážně Dakty![]()

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
taky mě na Mimoň nikdo nedostane....ale Rozkoš..ta vede...
a co třeba i jiné srázky....třeba najít něco na celý víkend....
Jinak popis. komentář pod Ryana....jo to sedí....
a co třeba i jiné srázky....třeba najít něco na celý víkend....
Jinak popis. komentář pod Ryana....jo to sedí....