EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A to ti máme věřit jo? Ono podobná slova už jsme slyšeli
Ale máš to fakt parádní
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Moc hezky Jen dotaz, proc je na prednich tapecech jina hneda?
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Auto dotažené do posledního detailu Je to perfektní. Nebudeš ho doufám prodávat.... byla by velká škoda, aby tohle auto někdo zkurvil....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
No trochu jsem to s autem přehnal (motorák) a moc si auta jako rodina neužijem, tak proto ho prodávám, protože jestli mi zůstane tak zas budu na něm něco vymýšlet a tvořit, a já teď potřebuji dodělat barák a koupit manželce kombíka, sice nerad se ho vzdávám, prožil sem sním hodně, a zavřít ho na rok do garáže se mi nechce tak zkusím jestli se ho někdo ujme.
a mathias22 tu breci taky,doufam ze jsi ho dal do dobrych rukou,celkem by me bolelo ho videt v dezolatnim stavu!Kam si ho prodal?A ja se chtel vedle tebe postavit pristi sezonu!
koukám že si taky prodal.... no já taky musel vitouše dát do světa, hold rodina je rodina. co budeš kupovat? já koupil auto pro čtyři . to co má edge.máme mondeo v kombiku tak už jsem chtěl pouze auto pro čtyři,aby se tam vešla rodina. a co ty jak je?
mathias22: no to je škoda že si to nestihl letos, jo šel do dobrých rukou a možná se někdy ukáže i na sraze, jo a šel do Rakovníka.
stenlis: jojo rodina je teď na prvním místě, chtěl bych teď koupit pro manželku VW Tourana, a dostavět barák a pak snad zas nějakej novej projekt.
No dlouho sem tě neviděl, u nás je to v pohodě, máme se dobře a holka nám rozte jak z vody