Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
prijima seAR166 píše:uprimna omluva, muj vzore a uciteli.![]()
na te fotce to vypada jako bych tam mel nejaky jiny paraboly, takovy mensi, vypada to dobre, dobrej napadAR166 píše:no, mam se co ucit.![]()
dik, mas pravdu, u nas moc solidnich favoritu nejezdi vsecko sou to oplastovany kary, favoritu to vubec neslusi, je to nic moc auto ale kdyz se nato hodi hezky maly kola a posle se nekompromisne dolu tak se mi to strasne libi, a prace spousta natom je, porad je co delattragicomix píše:favo pecka, tady je mene opravdu vice, spousta lidi by si mohla vzit priklad kdyz vidim ty oplastovany favority na srazech a jak staci malo...urcite prace spousta
Fáčko to je takovej českej Golf II, tomu taky stačí jen kola a položit hodavid 136 píše:dik, mas pravdu, u nas moc solidnich favoritu nejezdi vsecko sou to oplastovany kary, favoritu to vubec neslusi, je to nic moc auto ale kdyz se nato hodi hezky maly kola a posle se nekompromisne dolu tak se mi to strasne libi, a prace spousta natom je, porad je co delattragicomix píše:favo pecka, tady je mene opravdu vice, spousta lidi by si mohla vzit priklad kdyz vidim ty oplastovany favority na srazech a jak staci malo...urcite prace spousta
jinak na tvoje auto sem taky koukal v prerove, mas to krasny, jednoduchy a hlavne to poradne lezi, to se mi libi
Tak jestmaRkus píše:Jo to by na pana korejce sedelo... fejki porad.Smithy píše:tak to je jasny, akorat je to z naky akce ci co, protoze tam ma nakou kravinu na okne prilepenou ne asi, tak zadna pokuta, podvodnik!
KecášMiky ibiza píše:
ja bych to tak tipnul na fotku z radaru
Bud rad ze neexistuje video... Byla to tragedie... Mela to bejt "RZ", ale 2 dny bez spanku ihned po navratu z UK a tragedie lital jsem tam s tim jak splasenej zajic... Ale na fotkach aspon OK.pavelini píše:ZEMI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dikkubi píše:tyvoe bombataky by se mi líbilo něco takového na pohodovou jízdu