Dyt jo...my na to tady prece mame..Zemi píše:No comment. Kola za tri petky rulez the world.
markus: co dodat po takové debatě..ozvi se.
Dyt jo...my na to tady prece mame..Zemi píše:No comment. Kola za tri petky rulez the world.
těžko říct,ja těma svejma kolikrat zahučel do takovejch děr a kola jsou stále krasně rovná,oproti bývalým...sám víš jak to tu v okolí máme dojebané...maRkus píše:Buc, ja se drzim hesla ze sada kol pres 5t kc je na nase silnice zbytecnost, takze se ozyvat nebudu
zdenda.88 píše:kde se daj sehnat? Konig Maxxim
ja bych si nic ve stylu bbs rs nekoupilChamelion píše:Buc - blbý je, že ty lidi, který podle tebe nemaj ani na ty Lensa, tak měli a nebo maj doma mnohem dražší kola. Osobně bych si Lenso v designu bbs rs nikdy nekoupil, protože je to podle mě jako bych říkal že bych hrozně chtěl RSka ale nemám na to. Osobně bych chtěl vidět hustej výraz majitele Lens "RS", vedle něhož by se postavilo auto s origo RSama...mě to přijde jako trapnost, nemůžu si pomoct. Kvalitu nepopírám, Lensa jsem nikdy neměl, já měl vždycky kola co má každej
takze si rozumime.. ..ja jelikoz preferuju race a performance je mi fuk jestli ma nekdo stejny kola..jim.vw píše:
jinak mě nějaký lensa netankujou a jestli ty kola jsou kvalitní a dělaj i svoje dyzajny, tak všechna čest, mě jsou jen k smíchu jakýkoli kopie čehokoli, a pak taky RSW... kdybych neměl na pořádný kola, vozil bych raději něco z OEM programu a rozhodně né bláta typu RSW nebo falešný RS/LM atd
ale pravdu máš, nejsou to kola pro mě, já bych si kola, který si může koupit kdokoli a který nestály aspoň kilo na auto nedal
ulítávám na ultrararitních vícedílnejch kolech z osumdesátejch a devadesátejch let
Tak tohle je správný přístup a nejen k výběru kol !!!mc-otka píše:já bych si ty repliky klidně koupil protože je mi totálně jedno co si kdo o mně myslí a jestly se někdo bude smát......