Mě se líbí ale s tím chladičem máš pravdu u RS tam patříButcher píše:Bastl....a chladic dopredu!
Tu RS by z toho tim chladicem stejne neudelal...spis nechapu jak muze mit vubec nejaka sportovne ladena schade porad chladic vzaduChosse píše:Mě se líbí ale s tím chladičem máš pravdu u RS tam patříButcher píše:Bastl....a chladic dopredu!asi se mu s tím nechtělo drbat...
No bratranec dal do Erka fabii poladěnou na 90 koníků a chladič vzadu stíhá jelikož tam dal nějakej ze Swifta tuším,takže pokud seženeš vhodnej chladič tak se to uchladí, chce to vyřešit nápor vzduchu vzadu a nemusíš tahat trubky pod auto. Ovšem náporák vepředu je lepší ale známe škodovky jak rády vaří i s náporákem na čumákuButcher píše:Tu RS by z toho tim chladicem stejne neudelal...spis nechapu jak muze mit vubec nejaka sportovne ladena schade porad chladic vzaduChosse píše:Mě se líbí ale s tím chladičem máš pravdu u RS tam patříButcher píše:Bastl....a chladic dopredu!asi se mu s tím nechtělo drbat...
Podle kvality fotek bych řekl, že to final verze je pokud teda upravené auto je někdy final, neb se vždycky něco najde...JRD McLAREN píše:..jak mozte mat tu istotu, ze to co je na fotkach ...
..je finalna verzia...
ci to "je" alebo "neni" RS...
no cista 130 eRka to tiez neni