Brzdy
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Re: Brzdy
Břéťa: Záleží jestli s muzikou nebo bez. Zatím jsem se k přesnému zvážení nedostal, ale bez muziky a tím pádem zadních sedaček jsem na váze cca. sériového auta takže nějakých 850 - 870kg. Navíc u škodovky dávat větší brzdy na předek je nesmysl i takhle není problém zablokovat i ty semislicky díky lehkému předku a taky proti Tobě chybí necelá 100vka koní
Prosim-te kde se daji ty brzdice sehnat, nemuzu nic najit, asi neumim hledat.Tuner#2 píše:Na každý auto jde dát v podstatě cokoliv. Na feldě se jezdí hodně 4P brzdiče ze Škody 130 jako jsem dal na obrázku výše, popřípadě tam jde dát cokoliv ze současné produkce když si uděláš držáky.xfrodof píše:Nikdo nevi jaky vícepistkovy trmeny dat na Feldu 1,6???
xfrodof: 4P brzdiče jedině na vrakárně ze Škody 130, 135 a nebo 136L eventuelně to samé Rapid a nebo Wartburg. Nové se schání dost těžko, občas nějaká zapomenutá prodejna Wartburg tam jsem je kdysi kupoval já.
Jinak tady je třeba navídka dělených kotoučů na Fa/Fe: http://skoda-virt.cz/cz/clanky/nabidky- ... a-felicia/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak tady je třeba navídka dělených kotoučů na Fa/Fe: http://skoda-virt.cz/cz/clanky/nabidky- ... a-felicia/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Lidi mam takovej dotazek ..
Dají se nahradit trubičky panceřovou hadicí? Je mi o vedení vnitřkem auta k ¨manuálnímu regulátoru a od něj dozádu do třmenů ...Nebo to mám raději udělat v mědi a hadicí propojit pouze skelet-třmen ?? Díky za info
Edit: Případně nějakej shop kde se dají koupit koncovky na měděný trubičky.. diky
Dají se nahradit trubičky panceřovou hadicí? Je mi o vedení vnitřkem auta k ¨manuálnímu regulátoru a od něj dozádu do třmenů ...Nebo to mám raději udělat v mědi a hadicí propojit pouze skelet-třmen ?? Díky za info
Edit: Případně nějakej shop kde se dají koupit koncovky na měděný trubičky.. diky
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
co nejvíc trubek co nejmíň hadic.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Ok .A nemáš pls tušení kde sehnat ty koncovky k trubičkám ???
Co se týče hadic tak by tedy bylo nejlepší udělat krátký hadice jen (bavím se o zadní nápravě) od kastle na nápravu a po nápravě vést opět trubičku tedy . Ne udělet delší i když panceřovanou od kastle rovnou do třmenu .
Co se týče hadic tak by tedy bylo nejlepší udělat krátký hadice jen (bavím se o zadní nápravě) od kastle na nápravu a po nápravě vést opět trubičku tedy . Ne udělet delší i když panceřovanou od kastle rovnou do třmenu .
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
pokud vim, tak med by se vubec nemela pouzivat, uz tu o tom neco bylo.. myslim, ze i v tomhle tematu
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
no už nevim, nerad bych kecal, ale mam dojem, že snad Taboo psal něco ve smyslu jakýsi reakce mědi s brzdovkou
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Já všekupuju ve speciálce většinou jsou to komponenty na škoda 120,dají se koupit koncovky a většina z nich pasuje všude,třeba nedávno sem je použil na tranzitovi....Mohli by je mít v "mototehnách" akorát poté budeš potřebovat přípravek na rozpertlování trubek a samo v tý mototechně koupíš přímo v metráži i brzdovou trubku......A ano použij co nejkratší možné hadice.....
krosmen motorsport .....
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Tu pertlovací sadu mám obědnanou .. JInak samozřejmě budu kupovat meděný trubky přímo určený na výrobu brzdovýho vedení ... Kouknu ještě po těch koncovkách co jsem koukal tak třmeny do předu mají 1x10 zavit a to mají i škodovky pokud si dobře pamatuju ...
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Paráda,kolikrát ty nejjednodušší řešení a přístup bývají ty nejsprávnější.....
krosmen motorsport .....
kdyby náhodou, tak trubky, koncovky, přechodky a spoustu dalšího je možno koupit v kelly
hotový trubky na škodovky a přizpůsobit, nebo objednat holendry a trubku v metráži .... vychází to velmi rozumně
jinak "pertlovací"sadu je taky možno za 2024,- teng tools s doživotní zárukou
hotový trubky na škodovky a přizpůsobit, nebo objednat holendry a trubku v metráži .... vychází to velmi rozumně
jinak "pertlovací"sadu je taky možno za 2024,- teng tools s doživotní zárukou
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Ahoj lidi kdyby někdo chtěl tak vyrobím jakýkoliv adaptér brzdového třmenu nebo jsem schopen vše navrhnout ,vypočítat,vyrobit a popřípadě i namontovat vše profi práce .Zodpovím vaše dotazy popřípadě SZ Ahoj
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto
http://petjess.rajce.idnes.cz/
http://petjess.rajce.idnes.cz/
Snad se to tu neřešilo - nebo jsem si nevšiml ale chci na auto "pořádný" brzdy- dost se mi líbí D2 Racing ale cenově jsou mimo mě bohužel, tak jsem koukal dál a celkem se mi zamlouvaj WilWoody nemáte někdo osbní zkušenost ?
Honda ... power of dream ...
Butcher
Jen tak pro zajímavost jak máš velké brzdy na M3 ?
Jen tak pro zajímavost jak máš velké brzdy na M3 ?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Díky... Velikost je serie M3 ? Ptám se proto že na mé E46 3.oD mám kotouče 330 A zdá se mi to nějak moc..
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Díky Snad někdy mrknu na tvojí M3.. Úpravy na správném místě
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
mohu nabídnout XYZ brzdové komponenty za velmi přijatelné peníze.....pokud budu vědět přesný model napíši cenu
krosmen motorsport .....
Krosmene chceš model auta nebo model brzd?Krosmen píše:mohu nabídnout XYZ brzdové komponenty za velmi přijatelné peníze.....pokud budu vědět přesný model napíši cenu
model auta-je pravda že většinou jsou komponenty už na sportovní modely přímo z výroby....chceš na ST?????
krosmen motorsport .....
http://www.xyz-racing.cz/brzdove_system ... &naprava=P" onclick="window.open(this.href);return false;řední&model=FIESTA ST&rok=4-8
krosmen motorsport .....
Krosmen: u XYZ umíš lepší cenu než je uvedena v ceniku pod tim linkem co jsi dal nebo to uz jsou ty lepsi ceny?
Koukám nezávazně po kitu na předek, dle referencí a zkušeností a ceny samozřejmě uvažuju o XYZ, Wilwood a MD Components... Proto mě zajímá kdo umí sehnaz XYZ nejlépe. Díky,Hasa
Koukám nezávazně po kitu na předek, dle referencí a zkušeností a ceny samozřejmě uvažuju o XYZ, Wilwood a MD Components... Proto mě zajímá kdo umí sehnaz XYZ nejlépe. Díky,Hasa
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205
to je ceníková cena dodavatele do čr,určitě umim lepší.Pokud by si chtěl,napiš mi na mejla ktmotorsport@mujmail,co přesně by si chtěl a já ti udělám cenu na míru.....
krosmen motorsport .....
OK díky za tip taky bych osobně raději ty Wilwoody takže to asi vyhrajou navíc D2 stojí okolo 30k co jsem koukal a Wilwood vyjde o pár tisíc levnějiButcher píše:Osobni zkusenost nemam, ale od lidi co vi, tak je Wilwood rozhodne lepsi varianta nez D2...i kdyz teda pochybuju, ze by byl levnejsi.
Honda ... power of dream ...