Musí mít usb vstup a rád něco spolehlivějšího.
Cena +-2000czk

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Při napájení repráků jen z rádia jsem byl s JVC spokojen 2 roky, teď když krmím předky a woofer přes zesák tak je tam rozdíl znát.Nejradši mám když někdo chválí Sencora a nebo nějaký no name značky... Vybírej - Pioneer,Clarion,Alpine,JVC a u těchto musíš být spokojenej (nejlevnější modely nebejvaj nejlepší, ale vždycky lepší než ty zmetky z PlaneaDweeb píše:JVC se právě, s ohledem na kvalitu zvuku, celkem bojím... Pioneer je jedna z možností. Konkrétně model DEH-4000UB.
crazyape píše:
Co bych z levnych radii ale nedoporucoval jsou znacky Panasonic,Sony atd
Tak já mam přesně opačný zkušenosti.Když sem srovnával Sony a LG ve stejný cenový kategorii s tim že LG nělo i graf.displej tak jednoznačně vyhrálo LGadam09 píše:crazyape píše:
Co bych z levnych radii ale nedoporucoval jsou znacky Panasonic,Sony atd
proč ne sony ?
já sony mam bt3600u a sem s nim spokojen, mohl sem ho porovnat s nejvyšší řadou LG a to sony hraje líp
Problém trčící flashky sem u sebe vyřešil tímto:Ritchma píše:Mam rád kenwoody, ve svejch autech jsem nikdy nic jinýho neměl. Tohle je do dodávky a hodlám poslouchat hudbu hlavně z USB. Trošku se bojim čelního výstupu USB, když z toho rádia bude takhle trčet, bojim se že do něj někdy strčim a zničim flashku, v horšim případě i rádio.
Dal bych spíš přednost zadnímu USBčku, ale to maj asi spíš jenom dražší modely, co?