Moderátor: Jardafox
hezká hračkaUltima píše:CZ97B .45 cal.
je to normalni...taky nic nevozim, leda nekoho umlatit heverem nebo klicemRoume-n píše:tak já asi nejsem obyčejnej člověk, protože žádnou zbraň nevozim... nebo to je jako normálmí?
matne cerne lakovana s hnedymi strenkami. kraska neskutecna. a jak strili... potesenickoBIGPAPA píše:hezká hračkaUltima píše:CZ97B .45 cal.![]()
čezety mi nikdy k srdci moc nepřirostli já radši rakouseUltima píše:matne cerne lakovana s hnedymi strenkami. kraska neskutecna. a jak strili... potesenickoBIGPAPA píše:hezká hračkaUltima píše:CZ97B .45 cal.![]()
Kein píše: Nevýhoda, ale je, že už ho lze použít jen z bezprostřední blízkosti.
Jinak teleskop jsem vozil donedávna, než jsem zjistil, že jeho použití se do auta naprosto nehodí. Při představě že ho tasím přímo ve vezoe tak bych nejspíš přišel o čelní sklo. A po vystoupení je už lepší ta bejzbolová pálka... a nebo meč![]()
![]()
To řeší zamykání za jízdyLukazkiss píše:Zbraně nenechávat v kapse ve dveřích! Většinou je chcete použít v situaci, kdy vám nějaký xindl otevírá dveře s nekalým úmyslem. Kolikrát si ho nevšimnete a z otevřených dveří už to nevylovíte. Pod sedačku, do přihrádky v palubce. Jinak já klasika -pepřák. Občas teleskop.
Máš aspoň tu "cop" verzi, tu asi 50cm dlouhou?ARV6 píše:Ja vozim jen Maglite baterku