...smazat pls...
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: BMW e36 coupe by Mathias22
jj predtim to fungovalo normalne!spis jde o to ze jsem menil kokmplet sibr za jniy jesli to vubec sedi,to auto nemit sibr uz to mam tak 14 dni slozene!stejnek ho skoro nepouzivam,byl bych radsi kdyby tam nebyl!
chocolatE36 in progress
Dneska uz sem to nevydrzel,a sel se projet,proto mi chybi jeste listy!
chocolatE36 in progress
- Jirka.Kolouch
Tak proč jsi ho před lakem nezavařil nebo nevyměnil střechu? Když tam tak vadímathias22 píše:jj predtim to fungovalo normalne!spis jde o to ze jsem menil kokmplet sibr za jniy jesli to vubec sedi,to auto nemit sibr uz to mam tak 14 dni slozene!stejnek ho skoro nepouzivam,byl bych radsi kdyby tam nebyl!
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
protoze jsem netusil ze s tim bude takove peklo!Ver mi ze kdybych to vedel,tak uz tam neni!
chocolatE36 in progress
Listy,odtrhova hrana a prodlouzeni strechy bude az pristi ro,je uz zima a lepidlo nedrzi,kurde!
chocolatE36 in progress
ještě bych nějakým způsobem estetický doladil kola, přijdou mi teď takové obyčejné k tomu laku
Řidič
vsechno bude ,ale na druhou stranu foto zkresluje!na zivo to vypada lip.jak lak,tak cely dojem!!!
chocolatE36 in progress
DcSpeedi : souhlas.. kola jsou moc střibrná
antracit bych na to viděl.. a nebo tmavši.. ja terazky dělam často tohle :
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... 1483287008" onclick="window.open(this.href);return false;
antracit bych na to viděl.. a nebo tmavši.. ja terazky dělam často tohle :
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... 1483287008" onclick="window.open(this.href);return false;
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
.... nádhernej lak, super volba
Fufu diky,od tebe me to extra tesi!!!!fufu píše:.... nádhernej lak, super volba
chocolatE36 in progress
to Fufu: tvuj motorak totalni pecka!!! koukal jsem na to v brně a fakt lixus .. čisty nepřeplacany top
to mathias22 :ty zlaty chromy to snat neee?
to mathias22 :ty zlaty chromy to snat neee?
tmave kola nemusim,ty to zabiji na vsem!Mozna jeste tmavy chrom,,chrom nebo zlaty chrom!V laku mam zlate zrno,takze by to k tomu aji sedelo si myslim!nej by bylo kdybych umel Vt,ale sem mamlas!
chocolatE36 in progress
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
... no mě by se ty kola třeba líbili takto jak je v odkaze:
- Přílohy
-
- pics-max-1596-165826-bmw-e36-cabriolet-green-and-chrome-wheels.jpg (165.8 KiB) Zobrazeno 2082 x
jj tohle mam na mysli, ale ja tam nedam 2 barvy!nemam klasicke limcaky!ta zlata bude ok,jen nevim na koho se obratit,to se nebude asi klasicky lakovat co?A chromovani nevim jestli nekdo dela do zlata!u nas firma zlati jenom plasty a sroubky!kola rikaly ze nee!
chocolatE36 in progress
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
.... já sem nechal celý motor chromovat a zlatit zde: http://www.albichem.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; má super ceny, mě vyšel ten motor na 11.000,- táců
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 2044090386" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 2044090386" onclick="window.open(this.href);return false;
to do dvacky bych se mohl vlezt ze?ale jak rikam,ted je na rade motor,po nem mot. prostor,a pak vysperkujem estetiku!milionar zrovna nejsem!skoda
chocolatE36 in progress
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
....no za kola chce 2.500,-/ 1kus , no hlavně nikam nespěchej a vždy si pořádně vše důklaně rozmysli než něco urobíš na autě, no zatím je vidět že máš vkus držím ti palce
diky,na tehle kolech mam najeto asi 300km,takze zatim nechcu zadnmou zmenu,pristi rok se chci zucastnit TC,ale nevim jak se na moje auto budou divat,kdyz nemam motor,pr. a inter. nijak udelany,delam si to postupne co finance a pritule dovoli!
PS: strasne se mi libil ten tvuj mot.prostor jak si to mel v te kremove,ale ja tam chi obracene barvy a misky nalakovat do barvy jak ma porsche kuzi,takovou tmavsi hnedoua ta samo aji potahnout ///M sicny!--ale je to beh na dlouhou trat!!!A za 2500 kolo to je luxux cena!ty si to tam posilal nebo to mas u baraku,ja to mam celkem z cesty!
PS: strasne se mi libil ten tvuj mot.prostor jak si to mel v te kremove,ale ja tam chi obracene barvy a misky nalakovat do barvy jak ma porsche kuzi,takovou tmavsi hnedoua ta samo aji potahnout ///M sicny!--ale je to beh na dlouhou trat!!!A za 2500 kolo to je luxux cena!ty si to tam posilal nebo to mas u baraku,ja to mam celkem z cesty!
chocolatE36 in progress
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..... no já to mám 90km tak sem mu to tam odvezl, je to lepší domluva a hned ti řekne cenu atd., já si myslím že na TC v pohodě máš
Do motoru a na sedadla prijde bud ta a nebo ta druha!To jsou takove predcasne plany co se mi rodi v hlave!Ale jak rikam je toho jeste moc a tohle az po 328
chocolatE36 in progress
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
.... no ta hnědá je pěkná, ale bude pekelně drahá
- Jirka.Kolouch
Víc se mi líbí ta na první fotce, ale je otázka, jak by to vypadalo v autě, které má hodně podobný odstín karoserie
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Dneska sme se byli projet a cvalki jsme par fotek s podzimni tematikou!
chocolatE36 in progress
- F.l.a.n.e.l.
ty zadky jsou 10*17? kolik to je ET prosim tě? 2O ?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
jj 10x17 ET je ale 15!!! pokud je chces budes bouchat jako krava! e36 ma strasne uzke podbehy!
chocolatE36 in progress