v.á.Š.A. píše:Gsi . .to by nemělo cenu protože ty nárazníky co na tom jsou bych stejně taky sundal a teď to má pár věcí navíc než má gsi a v pětidvířku je docela problém a co se týče ceny tak Gsi nejsou zrovna laciné, takže tohle mě vyšlo levněji. A moje nárazníky, neva že se ti nelíbí, však v tom taky nejezdíš ty hlavní je že se to líbí mě, ale děkuji za pochvalu . .práce na tom bylo opravdu hodně a ještě bude.
jasny, auto se musi libit hlavne majiteli, to je pravda:-))))
Jeste kdyz tak na to koukam pane tuningaro, tak co ta pricka co je za tim strednim tahokovem pred chladicem? cakni to do cerna, pac to i z tech fotek vypada jak pest na oko
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
Lidi jsou hovada,ale auto pěkný Jen ten zadek by byl možná hezčí s kristlickýma lampama bez mračení a nějakým decentnějším nárazníkem,ale je to věc vkusu a názoru Jinak odsral to "jen" nárazník nebo i světlo?
Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
Viděl jsem to auto na jednom srazu a musím říct, že je to fakt pecka, spasování nemá chybu, akorát jak bylo řečeno, ten zadek mi k tomu taky až tolik nesedí, ale nic to nemění na tom, že je to pecka
Peugeot.309 píše: Lidi jsou hovada,ale auto pěkný Jen ten zadek by byl možná hezčí s kristlickýma lampama bez mračení a nějakým decentnějším nárazníkem,ale je to věc vkusu a názoru Jinak odsral to "jen" nárazník nebo i světlo?
no není to jen nárazník . . . bohužel je ohnutej a vyboulenej blatník, štrejchlej roh kapoty a světlo je poškrábane Ono až to jednou bude celý tak to třeba bude i pěkné nebo aspoň podle mě
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec Škoda 1000 WD ....... 136L
pane tvoje auto vídám pravidelně naživo, bydlíme v pronájmu naproti v domě
osobně se mi to líbí moc, zvlášť čumák
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Za mě: Provedení LUXUS, vzhled , a to že to projelo linkou neznamená že je to legální. Jinak honda světla asi nemaj homologaci na opla že
(to jen tak na okraj )
Shelby píše:legalni STK? ne Vaso super pocin, me hlavne tesi jinej motor a pokud mam/muzu komentovat vzhled - predek EVO IX, zadek new Impreza a malilinko ti nenavazuje zadni naraznik na prah,ale jinac pecka ja uz to videl tenkrat na namesti a dobry.
mikey píše:accord neaccord proste to vypada super a celek je tez super a jede to jak z praku !!!!!
Srandu si delej z nekoho jinyho
a kde mas ty auto at se muzem podivat !?!?!?!
sem myslel smrtelne važne řezníku !!
To jsem rad, protoze ja taky Cpat si ho do podpisu?Z toho uz sem vyrost.Mozna az bude cim, budes prvni komu se pochlubim, ale i tak je ho tu vsude az moc
Drogy jsou kurva fajn! Nechci mu to tady zasirat, takze zbytek kdyz budes mit potrebu po SZ.Me se to auto nelibi, ale psat to sem nebudu.Pisu z 99% jen kdyz chvalim.Tim chci rict, ze si to Flanel mohl nechat pro sebe.Na druhou stranu takovy nesmysly viz. "proste to vypada super a celek je tez super a jede to jak z praku !!!!!" vestinou nezvladam jen tak precist a musim reagovat