Servis u Jurky - 323F BA
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Servis u Jurky - 6.9. začátek oprav Laury
pěkný, pak hoď foto po zimě jak na tom bude
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
Takto by som dal vyvariť auto len v prípade žeby som ho chcel na druhý den predať.... A tá zváračka, no hrúza... Aspon že to má plynulú reguláciu podávania drotu...
Jirka ono je to v podstate "fušerina" a ono sa ti to môže vrátiť... Tak že ak nabudúce niekto bude chcieť rob len z novými dielcami
Jirka ono je to v podstate "fušerina" a ono sa ti to môže vrátiť... Tak že ak nabudúce niekto bude chcieť rob len z novými dielcami
- Jirka.Kolouch
Já se je překecat snažil, jenže těžko někomu domluvíš... Chtěli vyvařovat i blatníky, nakonec jsem řekl, že jedině vyměním tyto hnilotiny za nové turecké sráče, ale babrat se s tím nebudu. Řezat celé zadní lemy nechtěli, i když by to tak samozřejmě bylo lepší. Oni to auto mají jen na doježdění ( ono na něm toho funguje vlastně jen zlomek tak, jak má). Pokaždé, když jsem s tím jel jsem se bál, že se mi to po cestě vysere
Navíc zrovna oni to měli doslova za pár šupů, když vezmu v úvahu, že je vyvařené celé auto
Co jsem dělal ostatní auta ( svoje, jiných známých ), tak všechno je dělané z nových dílů, jenže to jsem si nefotil...
Jak píšu - dělám tak, jak kdo chce. Když nikdo nemá nic proti výměně komplet lemů, udělám to samozřejmě raději tak
Navíc zrovna oni to měli doslova za pár šupů, když vezmu v úvahu, že je vyvařené celé auto
Co jsem dělal ostatní auta ( svoje, jiných známých ), tak všechno je dělané z nových dílů, jenže to jsem si nefotil...
Jak píšu - dělám tak, jak kdo chce. Když nikdo nemá nic proti výměně komplet lemů, udělám to samozřejmě raději tak
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
- Jirka.Kolouch
Po dlouhé době budu asi zase něco dělat... Zatím jen motorový prostor ve veteránovi a následně možná celolak - Škoda 1000 MB
Fotky sem nahážu
Fotky sem nahážu
- Jirka.Kolouch
Teď jsem byl obhlédnout eMBéčko. Majitel si motorvý prostor sám vyčistí, spolu to vykitujeme a vybrousíme ( nemá s tím zkušenosti), plnič a pak slonová kost. No a dohodli jsme se i na vyvařování plechů - budu mu tvarovat a vyvařovat blatníky ( sehnat nové je umění a když už se seženou, tak za neskutečnou raketu) + lakování.
No a aby toho nebylo málo, tak jsem byl v mé oblíbené hospůdce, je tam parádní majitel. Vždycky se s ním dobře vykládá a tak a nějak přišla řeč na to, že se dozvěděl a viděl pár mnou udělaných aut. Má v garáži pro syna schovaného nádherného Rapida s pár bolístkama na karoserii - to auto si pamatuju jako malý prcek, když s tím ještě jezdil Hynek a byl to nejkrásnější Rapid široko daleko. Tak se ptal, jestli by bylo možné nechat to opravit u mě. Že by to chtěl nechat pro syna jako veterána.
Na tato 2 auta se neskutečně těším Dělat veterány jsem vždycky chtěl... "Nových" Felicií a podobných aut bylo dost a je to taková nemastná, neslaná práce. Ale dělat auta, která mají duši... Juhůůůůůů - uplně se na to těším
EDIT: Pro ty, kteří mají FB
http://www.facebook.com/pages/Servis-u- ... 2499195824
No a aby toho nebylo málo, tak jsem byl v mé oblíbené hospůdce, je tam parádní majitel. Vždycky se s ním dobře vykládá a tak a nějak přišla řeč na to, že se dozvěděl a viděl pár mnou udělaných aut. Má v garáži pro syna schovaného nádherného Rapida s pár bolístkama na karoserii - to auto si pamatuju jako malý prcek, když s tím ještě jezdil Hynek a byl to nejkrásnější Rapid široko daleko. Tak se ptal, jestli by bylo možné nechat to opravit u mě. Že by to chtěl nechat pro syna jako veterána.
Na tato 2 auta se neskutečně těším Dělat veterány jsem vždycky chtěl... "Nových" Felicií a podobných aut bylo dost a je to taková nemastná, neslaná práce. Ale dělat auta, která mají duši... Juhůůůůůů - uplně se na to těším
EDIT: Pro ty, kteří mají FB
http://www.facebook.com/pages/Servis-u- ... 2499195824
sehnat neco na mbecko za normalni prachy je docela dost velky umeni jeste ze lemy atp pasujou ze 100vky
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
tak to tvarování blatníků mě zajímá taky, bo to budu v budoucnu řešit (akorát na jiný auto), jelikož se mi nechce dávat 9000 za novej blatník...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Ehm, na to jsem taky zvedavej....
Sebevedomi je fajn vec, ale po 2 udelanych feliciich si myslet, ze mas zrucnost na veterany, to je mozna az moc...
Sebevedomi je fajn vec, ale po 2 udelanych feliciich si myslet, ze mas zrucnost na veterany, to je mozna az moc...
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- Jirka.Kolouch
Ony to ale nebyly jen 2 Felicie Své práce si totiž moc nefotím... Neznamená, že to, co je vyfoceno a vloženo na web je všechno, co dělám
Nepatřím mezi sebevědomé lidi Netvrdím o sobě, že jsem vynikající karosář, ale kdo chce, auto si ke mně dá, kdo nechce, tak ho dá jinam. První auto jsem dělal v rodině a postupem času mě oslovili lidi, kteří tuto práci viděli nebo sledovali. Nikomu jsem se nevnucoval a vnucovat ani nebudu
Každopádně - díly z tisícovky fotit budu Doufám...
Nepatřím mezi sebevědomé lidi Netvrdím o sobě, že jsem vynikající karosář, ale kdo chce, auto si ke mně dá, kdo nechce, tak ho dá jinam. První auto jsem dělal v rodině a postupem času mě oslovili lidi, kteří tuto práci viděli nebo sledovali. Nikomu jsem se nevnucoval a vnucovat ani nebudu
Každopádně - díly z tisícovky fotit budu Doufám...
- Jirka.Kolouch
Re: Servis u Jurky - 1000 MB
Taaaak. Zítra jdu očesat to "embéčko" a příští týden na tom budu dělat. Tak pak čekejte nějaké fotky
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
až ještě trochu vyrosteš, tak pochopíš, že takováhle práce se ti brzo vrátí ve zlým
Když vím, že něco dělat jen proto, že to dělám, a argumentovat: Oni to tak chtěli, tak jsem jim to udělal - je prostě k prdu.
Pomluvy typu: Udělal to a za dva měsíce už to zase hnilo, to ti pověst nevylepší
Když vím, že něco dělat jen proto, že to dělám, a argumentovat: Oni to tak chtěli, tak jsem jim to udělal - je prostě k prdu.
Pomluvy typu: Udělal to a za dva měsíce už to zase hnilo, to ti pověst nevylepší
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Jelikož se klempířinou živím cca 18let,tak toto je fakt bláznovství.Takhle nee,vím že chceš někde pobrat zkušenosti a něco se naučit,ale toto tě tak akorát zahubí.
Mrkni někde jak se to má opravdu dělat a podle toho to pak dělej,uvidíš když je práce kvalitně provedená tak o to víc tě to pak bude těšit.
Mrkni někde jak se to má opravdu dělat a podle toho to pak dělej,uvidíš když je práce kvalitně provedená tak o to víc tě to pak bude těšit.
Opel Calibra -zatím převrtaná C20XE-in progress: stavba kopie DTM. cca 400PS
nezbývá než souhlasit s ajflem, že se to brzo otočí proti tobě. Bo až to vyleze, tak se někdo ze známejch zeptá, on zmíní tvé jméno a ještě si k tomu přidá, kolik království za to dal, kor u lidí, co šíleně rádi a na nesprávných místech šetřejEiffel píše:až ještě trochu vyrosteš, tak pochopíš, že takováhle práce se ti brzo vrátí ve zlým
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Moje řeč, dělám podobné opravy a už se mi to několikrát vymstilo. Takže dělej vše pořádně a když někdo nebude chtít do toho dát rozumné peníze, vykašli se na to.. Potom to za to nestojí. (V rodině už vůbec ne) Má zkušenost..
Edit: Když vidím jak je svařovaný ten lem na feldě, za půl roku to je vylezený znova..
Edit: Když vidím jak je svařovaný ten lem na feldě, za půl roku to je vylezený znova..
Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Peugeot 106 37Kw.
- Jirka.Kolouch
Něco málo jsem udělal... Blatník byl docela na prach (byl trošku ťuknutý a neodborně opravený). Někde víc, někde míň.
Lamináty kluk na auto nechtěl a za nové ty zlatokopovské pálky dávat taky nechtěl. Měl jsem rozjednané i nějaké jeté blatníky za méně peněz, ale po detailnějším prozkoumání to bylo vesměs to samé jako tady toto...
Ještě mu leštím lišty kolem auta a různé věci, těch dám foto až někdy příště
PŘED
A už nějaká práce... Nabouraný předek - odřezat a udělat znova
A spodek. Úplně hnilý byl jen konec, ale odřazal jsem i načatý plech
A opravovaná místa v základovce. Ještě to není všechno
Lamináty kluk na auto nechtěl a za nové ty zlatokopovské pálky dávat taky nechtěl. Měl jsem rozjednané i nějaké jeté blatníky za méně peněz, ale po detailnějším prozkoumání to bylo vesměs to samé jako tady toto...
Ještě mu leštím lišty kolem auta a různé věci, těch dám foto až někdy příště
PŘED
A už nějaká práce... Nabouraný předek - odřezat a udělat znova
A spodek. Úplně hnilý byl jen konec, ale odřazal jsem i načatý plech
A opravovaná místa v základovce. Ještě to není všechno
- Jirka.Kolouch
Mělo by Je to dělané podle ní
jak dlouho sis s tim hral,a ten kamarad ti plati zlatem?
chocolatE36 in progress
taky by mě ze zvědavosti zajímalo kolik by sis tak vzal za takovej blatník klidně do SZ..
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
- Jirka.Kolouch
Cenu tady zveřejňovat asi nebudu, protože to je taková protislužbička, navíc po známosti a tak Díky za pochopení
nechci vam do toho moc kecat ale nebylo by lepsi posehnat starsi neschnily kousky..? na burzach se daj sehnat okolo 300 kc levej a od 200 pravej...
- Jirka.Kolouch
Tak mi došlo mezikruží... Práce bude dost. Chce vyčistit, srovnat a vyleštit
Téměř srovnáno a vyčištěno. Ještě vyleštit
Téměř srovnáno a vyčištěno. Ještě vyleštit
mazec mas zlaty rucicky
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
přední blatník na Embéčko seženeš, zadní je ale průser.Verzde do roku 1967 jsou drahý jak sviňa.....to mezikruží mám doma taky, kdybys chcel...
svět dospělých je pro mne záhadou......
- Jirka.Kolouch
Díky Mezikruží je kamarádovo. Ale můžu se ho poptat. Za kolik ho máš?
A tady srovnáno, vyleštěno
A tady srovnáno, vyleštěno
ať řekne kámoš...mám doma nějaký díly na MB a děda "nový" na 110L.....zbavuju se toho...mám doma na renovaci mantu, co nevidět bude doma cortina....takže nač to mít doma...
svět dospělých je pro mne záhadou......
Taky mám spoustu spoustu dílů na MB kdyby si něco potřeboval pošly SZ
Renault Laguna II
Renault 19 Karmann Cabrio
Renault 19 Karmann Cabrio
náhodou nalezeno, kdyby ti to pomohlo
http://auto.aukro.cz/blatniky-1000-mb-i1472439842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.aukro.cz/blatniky-1000-mb-i1472439842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle je k ničemu raději se poraď s nějakým odborníkem, který restauruje veterány, určitě Ti alespoň napoví, jak na to, aby to vydrželo a nezačlo to nějakým způsobem praskat, hnít apod.
jinak musím uznat, že práce až po kule a seš šikovnej
jinak musím uznat, že práce až po kule a seš šikovnej
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
budu mit celou tisu na ND predni blatniky opeleseny ale lepsi nez ty co davas dohromady..:)ps blatniky na aukru sme vydrazili mi veterany vecinou cinujou kdyz to davaj dohromady u mbecka se ty blatniky moc nekroutej tak treba jim to praskat nebude:)