blackpearl píše:jj to sedí...woodoo píše:nemůžu najít sekci kam to hodit tak to prosím jestli to tu je kdyžtak někdo přehoďte ..
Ať bude vystupovat pod jakýmkoliv nickem pozor na tohodle hajzla ... nechal si poslat počalouněná sedadla což není žádný malý balíček ...nechal to na poště ležet dva týdny ..telefon pochopitelně nezvedá na maily ani sms nereaguje a dnes se mi vrací zásilka zpět ..poštovné jak kráva v hajzku ...pozor na něj je to krypl ...
Erich Cieslar
Na Kopci 2135
Karviná - Mizerov
Neobjednával si náhodou sedačky na octavii L&k?
Black List pro hajzlíky se kterými neobchodovat
Moderátoři: Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Rudi, tholis, Mirek999, Bordel
Pravidla fóra
VŽDY UVÁDĚJTE CENU AUTA !!!
Do nadpisu inzerátu (kolonka předmět) vložte vždy prosím na začátek písmena:
P: pokud věco prodáváte
K: pokud věc chcete koupit
V: pokud věc chcete vyměnit za jinou
VŽDY UVÁDĚJTE CENU AUTA !!!
Do nadpisu inzerátu (kolonka předmět) vložte vždy prosím na začátek písmena:
P: pokud věco prodáváte
K: pokud věc chcete koupit
V: pokud věc chcete vyměnit za jinou
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Black List pro hajzlíky se kterými neobchodovat
ČALOUNĚNÍ INTEIERŮ DO KŮŽE, ALKANTARY, KOŽENKY I LÁTKY
www.woo-doo.eu
kontakt : woodoo-calounik@seznam.cz
Vw Passat 3BG RedVari 19"
Vw Sharan White 18"
www.woo-doo.eu
Vw Sharan White 18"
-
JJ tak je to ten co jsem myslel na Vw-clubu nick:erico.. Prodával tam docela groteskně nějakou Octavii právě L&K kterou vychvaloval a podle potencionálních kupujících to byl šrot
Asi nakonec auto prodal tak jak bylo a sedačky asi přestal řešit. Vzpomínám si právě, že dával dokonce odkaz, že sedačky objednal právě u tebe a že do pak bude krasavec
Každopádně podle toho jak se tam obhajoval a vystupoval k ostatním, tak bych si od něj nic nekoupil..

-
- Kontaktovat uživatele:
Už bude ta opěrka?? Jinak seš zralej kandidát na black list, nezakládal si ho náhodou Ty??
Koukám v Karviné je to samý hajzl 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže už mi došla trpělivost. Pan WOODOO mi "dělal" sedačky asi tak 2,5 měsíců a po této době jsem si vzal sedačky zpátky v úplně původní verzi a to jsem byl dvakrát upozorněn, že se na sedačkách už dělá a že max do týdne budou hotové. Když jsem si pro sedačky byl tak se nějak ztratila hlavová opěrka, to jsem zjistil až při návratu domů. Tak jsem hned informoval pana WOODOO, že jsem ho u něj zřejmě nějak zapoměl a jestli mi ji pošle a nebo jak. Domluvili jsme se, že mi ji přiveze do Prahy, tak byl v Praze, ale mě se to nehodilo, byl jsem mezi nočníma a jed přes celou Prahu pro hlavovku a nazpátek zas přes celou Prahu se mi nechtělo (protože jsem rád za každou hodinu spánku) tak jsem mu řekl, ať přijede blíž, že se pro ni zastavím. Nepřijel tak jsme se domluvili, že mi ji pošle poštou, tou mi ji posílal asi 3 měsíce a pak se tu objevil tento TOPIC a tak jsme se opět domluvili, že mi ji pošle, posílal jsem mu adresu a od 27.9. stále čekám a hlavovka nikde. Takže bych pana WOODOO dal na BLACKLIST, udělejte si o něm představu sami. Už asi o hlavovce nemá cenu přemýšlet, protože se od něho zřejmě nedočkám.
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
jj tak nějak to je... akorát jsem byl v tý Praze 3x a o tom sem tě i informoval ...a hlavovku jsi zapoměl ty, mám ji tu stále ve stavu jako si ji tu tenkrát zapoměl... sedačky jsi vzal s tím že si natrefil na známého kdo ti je udělá.., tak buď v klidu jak půjdu posílat volanty tak snad na tebe nezpomenu... 

www.woo-doo.eu
Vw Sharan White 18"
www.woo-doo.eu
Vw Sharan White 18"
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne tak nejak to bylo, ale presne to tak bylo!! Jelikoz byli sedacky v pristresku pod plachtou a vsechno co tam bylo jsme tahali k autu a hned do auta, tak proste tam nejak nebyla. Nechci to hazet na Tebe, ze si mi ji tam nedal naschvsal, ale operku zvlast jsem do ruky nedostal a zadnou operku jsem ani ze sedacky nevyndaval. 3x si v Praze byl a ja jsem mel 2x nocni a jednou jsem byl v praci na denni a koncil jsem v 19:00.
A kdy budes posilat veci?? Jsem zvedavej jestli uz po pul roce uvidim svoji hlavovku.
A sedacky jsem si vzal, jelikoz mi neprislo fer, kdyz nekdo za 2,5 mesice neni schopen udelat praci na kterou jsme se domluvili a 2x si vymyslet, ze se na nich dela. Tot asi tak vse.
A kdy budes posilat veci?? Jsem zvedavej jestli uz po pul roce uvidim svoji hlavovku.
A sedacky jsem si vzal, jelikoz mi neprislo fer, kdyz nekdo za 2,5 mesice neni schopen udelat praci na kterou jsme se domluvili a 2x si vymyslet, ze se na nich dela. Tot asi tak vse.
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
psal jsi mi že je chceš zpět protože se ti moje práce nelíbila u Baryho...tak aspoň nekecej... než jsi odjel tak si mi potvrdil že máš vše... a po mých marných pokusech o předání děláš zle... ono je to 50/50 tak to neházej jen na mě ...máš na tom také svoji vinu... teď jen kopeš kolem sebe... uznávám že teď to vázne u mě ale ne že bych dělal mrtvího brouka ... jak budu moct tak ji pošlu...
www.woo-doo.eu
Vw Sharan White 18"
www.woo-doo.eu
Vw Sharan White 18"
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to pravda že se mi tvoje práce taky nelíbila, ale taky se mi nelíbilo tvoje chování a to že máš sedačky 2,5 měsíce a pořád blbě kecáš, že se Ti stroj posral, že se na tom dělá a tak nebo si to neříkal?? No povídej neříkal si todle?? A pak kdo kecá, viď?? Po Tvých marných pokusech co si mi ji posílal nějakej ten měsíc(přesně druhej pokus od 27.9, první už je celkem dost dlouho), dělám zle?? Ano protože chci, aby to věděli ostatní jakej seš "borec" Už s hlavovkou ani nepočítám. A ano řekl jsem, že mám vše co si mi dal!!
Tahanice o hlavovku jsou někdy od cca. půlky května.
Tahanice o hlavovku jsou někdy od cca. půlky května.
Naposledy upravil(a) dj.bob.piskot dne 09 lis 2010 19:44, celkem upraveno 1 x.
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
Bobe Bobe ... ta odpověd je z téhle soboty... jinak ano pranýřujte mě... Bob u mě zapoměl hlavu uznáván (ale jen svojí hloupostí, kdy mi řekl že naložil vše).. já mu ji třikrát vezl do Prahy a on nebyl schopen jakoliv zajistit předání klíďo komukoliv... a teď je naštvanej že na něj nemyslím ...mám toho opravdu moc tak se k tomu musím dokopat..ale neboj na tvý hlavovce nezbohatnu... ...proto jsem teď v Blacku jako nějakej z*rdík ..z mé strany snaha byla tak po tomhle tyjátru co spouštíš iniciativu nechávám na tobě, když máš potřebu dělat ženu.. všem se nezavděčím a se zvířátkem jsme si to vyříkali a rozešli se v míru Haww ... o nikom dalším nespokojeným nevím.... nebo se mi alepoň neozval... nečekám, že se zavděčím každému s tím jsem se smířil ale snažím se vždy vyjít každému vstříc ale očekávám pak snahu pokud jde o něco podobného jako u tebe i od druhé strany
ještě dopním že má hotových 105 interiérů a zatím mám nespokojeného zvířátka(oba víme proč ), pak piškota který si u mě zapoměl hlavovku ..a pak jak píše piškot někoho na octaviaforu o čemž nic nevím, bo mě nikdo neinfotmoval ......pokud je zákazník nespokojený má právo věc reklamovat pokud je to v mezých ..to se mi stalo zatím jednou a to mou chybou ..nikdo není neomylný, navíc je to ruční práce...vždy u mě zákazník vidí nějaký hotový interier aby byl seznámen s výší kvality, kterou produkuji a poté se svobodně rozhodne zda se dohodnem či nikoliv... nikomu své služby nenutím pouze nabízím... a doufám že zbylí zákazníci byli spokojeni ..
ještě dopním že má hotových 105 interiérů a zatím mám nespokojeného zvířátka(oba víme proč ), pak piškota který si u mě zapoměl hlavovku ..a pak jak píše piškot někoho na octaviaforu o čemž nic nevím, bo mě nikdo neinfotmoval ......pokud je zákazník nespokojený má právo věc reklamovat pokud je to v mezých ..to se mi stalo zatím jednou a to mou chybou ..nikdo není neomylný, navíc je to ruční práce...vždy u mě zákazník vidí nějaký hotový interier aby byl seznámen s výší kvality, kterou produkuji a poté se svobodně rozhodne zda se dohodnem či nikoliv... nikomu své služby nenutím pouze nabízím... a doufám že zbylí zákazníci byli spokojeni ..
www.woo-doo.eu
Vw Sharan White 18"
www.woo-doo.eu
Vw Sharan White 18"
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se Tě ptal jestli je to všechno a ty si mi řekl, že všechno bylo na té jedné hromadě. Tak jsme odnesli všechno co tam bylo. Poté jsem řekl, že je to tedy vše. Nakládali jsme to oba dva.
A Ty si byl ochotnej se přiblížit kam jsem potřeboval?? Nebyl!!
Tak mi ji už po třetí pošli!! A že toho máš moc?? Říkal si, že až půjdeš na poštu tak mi ji pošleš, to si nebyl od 27.9. na poště??
Bary je spokojenej?? Že si nám třeba nebral vůbec telefony, když jsme Ti volali?? Když volalo jiné číslo tak si to zvedl.
A Ty si byl ochotnej se přiblížit kam jsem potřeboval?? Nebyl!!
Tak mi ji už po třetí pošli!! A že toho máš moc?? Říkal si, že až půjdeš na poštu tak mi ji pošleš, to si nebyl od 27.9. na poště??
Bary je spokojenej?? Že si nám třeba nebral vůbec telefony, když jsme Ti volali?? Když volalo jiné číslo tak si to zvedl.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a jinak email z 3.8.2010 18:24
Co to na mě skoušíš?? Sám sis naběhl s těma co máš koukal jsem na ně na
netu a teda nic moc ...Barry třeba teď po mě chce dodělat tapeci tak asi
tak nespokojenej nebyl .. jinak hlava odeslaná,aler teda tyhle průpovídky
sis mohl odpustit ..byl jsem 3x v Praze a ty jsi nebyl schopen si ji
převzít...
Už se Ti vrátil ten balík s moji hlavovkou?? Nebo si to neposlal??
Co to na mě skoušíš?? Sám sis naběhl s těma co máš koukal jsem na ně na
netu a teda nic moc ...Barry třeba teď po mě chce dodělat tapeci tak asi
tak nespokojenej nebyl .. jinak hlava odeslaná,aler teda tyhle průpovídky
sis mohl odpustit ..byl jsem 3x v Praze a ty jsi nebyl schopen si ji
převzít...
Už se Ti vrátil ten balík s moji hlavovkou?? Nebo si to neposlal??
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Zakoupil jsem v aukci tento nový monitor
http://aukro.cz/item1306250927_19_lg_lc ... _list.html" onclick="window.open(this.href);return false;
přišel mi takto:

http://aukro.cz/item1306250927_19_lg_lc ... _list.html" onclick="window.open(this.href);return false;
přišel mi takto:
- Přílohy
-
- Obraz0601.jpg (217.53 KiB) Zobrazeno 12721 x
-
- Obraz0602.jpg (63.42 KiB) Zobrazeno 12721 x
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
Fiesta Courier 1.8D
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Prodávající zatím slibuje že vrátí kačky, tak ho nebudu zveřejňovat. Pravděpodobně je ale tentokrát na vině Česká Pošta, byť ale i s tím, že odesílatel podcenil řádné zabalení a zabezpečení proti otřesům posílaného předmětu 

Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
Fiesta Courier 1.8D
Fiesta Courier 1.8D
jestli to nemel pojistene a zabalil to nahovno, tak dobre mu tak! to pojisteni stoji smesne penize, snad ti to vrati 

Letní zimní pneumatiky - jeté , náhradní díly Renault/Dacia
Ceny do sz
Ceny do sz
další člen tf : http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=99130" onclick="window.open(this.href);return false;
Já od něj koupil autíčko a maximální spokojenost... Takže pokud někoho vyšplouchnul, tak já to nebyl...woodoo píše:nemůžu najít sekci kam to hodit tak to prosím jestli to tu je kdyžtak někdo přehoďte ..
Ať bude vystupovat pod jakýmkoliv nickem pozor na tohodle hajzla ... nechal si poslat počalouněná sedadla což není žádný malý balíček ...nechal to na poště ležet dva týdny ..telefon pochopitelně nezvedá na maily ani sms nereaguje a dnes se mi vrací zásilka zpět ..poštovné jak kráva v hajzku ...pozor na něj je to krypl ...
Erich Cieslar
Na Kopci 2135
Karviná - Mizerov

Zlatý časy, když to ještě stálo za h....

tel: 777070376

tel: 777070376
reaguji na H-Vtec nebo Hvtec od mlade boleslavi - v minulosti ode mne kupovat civic Vtec a ted nedoplatil penize. Ted pres jeho mesto jezdim tak mu se znamyma dodatecne rozbijeme hubu
naprosto nedoporucuji nic prodavat jedine cash
a zadne dodatky do smlouvy

- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
demeno - až mu jí rozbijete, nafoť to prosím a pošli...ať mám aspoň pocit zadostiučinění. Já se z něj těch trapných 13tis snažil dostat dva roky a naprosto bez výsledku...
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
když to vse co tady ctu jako obchodnik, a vemu to i z obchodniho hlediska, za vetsinu problemu o kterych se tady rozcilujete si muzete sami
, alespon mate ponauceni do priste nedavat nic bez celych castek, neplatit nic predem a ani posilat na dobirky
, nic ve zlem 

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
to je sice pěkné,ale kdyby to tak dělali všichni, tak nikdo nikdy nic neproda, ani nekoupi...wesly.TDI píše: neplatit nic predem a ani posilat na dobirky, nic ve zlem
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt, ale ty dobriky bych zrusil, je to k hovnu, stoji to ranec, nez se obchod vyridi je to nekdy 14 dni no hnus ......
, ja uz jsem z dobirek vyleceny.

jj, svata pravda. Ani ve svem eshopu nenabizim moznost zaslani na dobirku a svete div se funguje to i tak!wesly.TDI píše:to je fakt, ale ty dobriky bych zrusil, je to k hovnu, stoji to ranec, nez se obchod vyridi je to nekdy 14 dni no hnus ......, ja uz jsem z dobirek vyleceny.

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
No to by me zajimalo s cim mas shop. ja bych bez dobirek neprodal nic.
Možná Ti to jede,ale nevíš o kolik připadnych objednavek přichazis...
Možná Ti to jede,ale nevíš o kolik připadnych objednavek přichazis...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja obcas na dobirku posilam a penize mam do 2-3dnu od zaplaceni. samozrejme, kdyz si to clovek vyzvedva tyden dva, tak je to neco jineho...mogwaycz píše:jj, svata pravda. Ani ve svem eshopu nenabizim moznost zaslani na dobirku a svete div se funguje to i tak!wesly.TDI píše:to je fakt, ale ty dobriky bych zrusil, je to k hovnu, stoji to ranec, nez se obchod vyridi je to nekdy 14 dni no hnus ......, ja uz jsem z dobirek vyleceny.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tuning-doplnky.cz" onclick="window.open(this.href);return false; taky nic moc čekám 20 dní na posranej vyhřívanej potah za 220.-prej skladem na meily nereaguje mám dost takovejch obchodníku co si dají skladem a pak si teprve objednávaj . ted přemejšlím že se mu na tu dobírku taky vyseru a nebo to vyzvednu až poslední den a myslete si o tom co chcete ... zmrdy nemám rád at se jmenujou jak chcou čus BLAFUZO 

- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
přidávám jednoho
nechal si poslat balík (ještě ať jej odešlu co nejdříve, že spěchá tak valím na poštu ještě ten den jako debil) a pak se vymlouvá, že nemá na zaplacení... a balík se mi po 14 dnech samozřejmě vrátil z5...
adresa:
Lukáš Novaček
Hornická 12
66491 Ivančice
mobil: 736684384
email: nowaku@seznam.cz

adresa:
Lukáš Novaček
Hornická 12
66491 Ivančice
mobil: 736684384
email: nowaku@seznam.cz
Volvo
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeden pán z aukra, už to řeším s Aukrem. Na aukru nick "DavidPetr1", hodnocení + 3158 (ani hodnocení není záruka). Je/byl to zprostředkovatel nákupu z Honkongu. Ovšem jak došlo na problém, tak nic neřeší a jen slibuje.
David Petr
Slepá 551
289 24 Milovice
mail: mydigital.cz@gmail.com
telefon: 721 377 888
Pozor na něj a pokud někdo bydlíte v Milovicích, tak mu pochčijte dveře
David Petr
Slepá 551
289 24 Milovice
mail: mydigital.cz@gmail.com
telefon: 721 377 888
Pozor na něj a pokud někdo bydlíte v Milovicích, tak mu pochčijte dveře

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Hochu toho tady nenajdeš,podělal tady všechny kamarády a zmizel,nikdo neví kam,mě dluží ješte doplatek za najem bytu 1500,-...nevim co to do nej vjelo ale dřív byl v pohodědemeno píše:reaguji na H-Vtec nebo Hvtec od mlade boleslavi - v minulosti ode mne kupovat civic Vtec a ted nedoplatil penize. Ted pres jeho mesto jezdim tak mu se znamyma dodatecne rozbijeme hubunaprosto nedoporucuji nic prodavat jedine cash
Servis mobilních telefonů všech značek
http://www.facebook.com/pages/Servis-mobiln%C3%ADch-telefon%C5%AF-v%C5%A1ech-zna%C4%8Dek/299468816824103
http://www.facebook.com/pages/Servis-mobiln%C3%ADch-telefon%C5%AF-v%C5%A1ech-zna%C4%8Dek/299468816824103
to sou radydemeno píše:reaguji na H-Vtec nebo Hvtec od mlade boleslavi - v minulosti ode mne kupovat civic Vtec a ted nedoplatil penize. Ted pres jeho mesto jezdim tak mu se znamyma dodatecne rozbijeme hubunaprosto nedoporucuji nic prodavat jedine cash

Trabant, VW Golf, MX 5