Začnu. Trochu jsem byl okolnostmi přinucen motor přirozebrat a když už jsem byl v tom,vzal jsem štětec a techničák a trochu jsem to zbavil humusu. A protože motor je srdcem vozu... a také vizitkou majitele... Takže sem s nima. Zde tedy M62 tak,jak ho mám (bez krytu) a zatím s víky ventilů v původní oprýskaný zlatý.
Tyjo... jak nový,to se nevidí a to samo i ty motory jako takový. Já mám teď možnost koupit E36 318tds touring... no... Ale motor to má taky docela hezkej a je v perfektním stavu:
EDIT: Já radši test s mincí u V8 nedělám,už bych ji nenašel.
taky moc pěkný,sakra,ještě musim u V8 zabrat,pořád to není ono. Holt byl celej motor jako vykoupanej v mazutu. Proto jsem taky začal čistit,některý šrouby ani nebyly vidět jak byly zalitý v humusu. A strašně mě štvalo že když jsem chtěl třeba jen dolít olej do serva tak jsem měl černý pazoury.
V12 a Butcher
Krásný motůrky
V12 Nevěděl jsem že máš dvě M-pětky..Obě 3,6-ky ? Jinak Sedma už je prodaná ?..Copa bude následovat ?
Butcher
Sání máš origo ?..Jsem koukal že stojí raketu..Pocítil si nějaké zlepšení ?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Jako origo Hamman, Hartge atd. atd.? Ne je to vylepsena replika Za origo chtej bez upravy r.j. cca 50tis.Zlepseni?Hlavne zvuk...jinak dole mrtvo, nahore zivo
Nový čerpadlo atd... a fakt teda jede. Nevim,nezkoumal jsem,ale zaujalo mě to. Jinak na autě je práce ještě dost,ale koroze žádná, M technik podvozek,uvnitř celkem i ve výbavě... zkrátka... musím trochu začít myslet ekonomicky,ta sedma je krásná ale 17L na sto taky.
kuju,tak mě to napadlo při čištění že bych mohl ty fotky někam dát a když tu jsou auta a interiéry...
EDIT: Tak mě napadlo... existuje nějaká možnost "přezabalení" kabeláží do nových bužírek? Ty co tam mám jsou na hodně místech přerušený a komplet všechny jsou tvrdý jak šutr a praskají. Omotávat to všechno izolační páskou se mi nechce. Máte někdo nějakej tip?
Hledal jsem taky, ale nenašel jsem nikde foto s38b36ky tak apsoň m20b25 z mého bývalého convertible:
Nejhezčí motory jednoznačně Mka a m20ky vše je tam krásně vidět a po ruce člověk si s tím muže vyhrát. Ještě se mi moc líbí starší motory z alfy, ale Mka vedou.