tady trailer
http://www.youtube.com/watch?v=3mfxnS2M ... re=related
a promo
http://www.youtube.com/watch?v=XCHnDIA7 ... re=related
tsy woe docela se na to tešim.....

Moderátor: Jardafox
Ale asi o nic ale Landu nemusím takže sem se musel emocionálně vyblítEiffel píše:Sova: O co jde?
JOE_Cik píše:jakej řád ?
To ja nevím, jak sem ho vnímal celý ty roky, řekl bych že je schopen všeho...Eiffel píše:on byl proti židům? Antisemita? Nebo používáš slovo, které ti uniká smyslem?
Mr.Bean píše:Jsem s tebou za jedno sovo... Je to zmatenej dement. A vůbec se nedivím příbuzným Kryla, že ho nenávidí. Všechno co dělá a způsob jak to dělá je jednoduše ubohý. Pfuj...
hehe...jak mužeš vědet že sem si neudělal obrázek sámMustafa píše:Kopeš tu akorát kolem sebe jako člověk, který nemá argumenty, nemá informace a přebírá postoj stáda se stejnem postojem a stejnou nouzí o informace, aniž bys o tom něco věděl a udělal sis obrázek sám. Já mužu o sobě říct,že díky svým zkušenostem s jistým etnikem jsem taky rasista. Xenofob ani moc ne, ale rasista vůči jedná skupině obyvatel jsem. Landa o rasismu zazpíval a řekl bych, že se mu to i dařilo. Ale určitě nebyl fašista, jak tu vytrubuješ kidy, který ani nejsou z tvý hlavy. Takže tak. Kdyby si řekl, že se ti nelíbí hudební žánr, kterym Landa působí, tak neřeknu ani slovo. Ale to co si tu napsal hraniční s mentální jednoduchostí až slaboduchostí.
Btw: Co se týče přezpívání Kryla, tak třeba díky Landovi se Kryl na chvíli dostal do zájmu lidí, který by se o něm třeba ani vůbec už nedozvěděli.
V čem by měl bejt zmatenej? Jako že postupem času začal být umírněnější nebo začal zpívat o něčem jiném? Honda taky kdysi vyráběla NSX, CRX, S2000, Integru TypeR a kde je tedka? Všichni a všechno se nějak vyvýjí.. I když možná někdo ne...
Ohledně jeho a skinheads...řeknu to takhle, je mi jedno čím se zaštiťoval a oháněl, ať je třeba C.K. polní maršálek, ale svými texty vyjadřoval rasistické postoje.m.artty píše:Prosím tě, můžeš mi povědět z čeho si udělal závěr, že Landa je fašista, když znáš problematiku skinů?
Tak jasně vím kam míříš...Eiffel píše:Sova: pokud jdeš po ulici, uvidíš skupinu cikánů, co uděláš a co tě napadne?
To si o hodně přišel, bylo to dobréSova píše:Btw. Sere me ze kvuli tomuhle sem nestihl toho zmrda Březinu u Krause...chtěl sem vědet co tam mlel...
kurvam.artty píše:To si o hodně přišel, bylo to dobréSova píše:Btw. Sere me ze kvuli tomuhle sem nestihl toho zmrda Březinu u Krause...chtěl sem vědet co tam mlel...
ty se emocionálně vyblíjíš v každym tvym "plodnym" příspěvku co od tebe čtu.Sova píše:Ale asi o nic ale Landu nemusím takže sem se musel emocionálně vyblítEiffel píše:Sova: O co jde?![]()
peace