Městsky povoz - kratke trasy, co nejnižši spotřeba a servis.
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Městsky povoz - kratke trasy, co nejnižši spotřeba a servis.
Asi jak je v nadpise... Divam se po něčem co by jezdilo za co nejmiň ( ideal 4l. ) , aby to bylo 100% spolehlivé s levnym servisem a nevadily mu krátké trasy kolem 3km. Takže asi nějaky ropák bez turba? Na velikosti nezáleží, samo že praktičtější je lepší. Cenu bych si představoval takovych + - 50tkč( vim že to moc neni ale třeba se něco najde). Pokud by bylo i pěkné nebo třeba pohodlné tak klidně víc ale rači bych se držel dole pač vzhled pro mě není až tak důležitý.
Myslite že něco takoveho je? Zatim jsem se dival po vw koncernu pač o jinych značkách vim uplný prd.
Napadla mě třeba fabka sdi?
Ještě jsem si vzpomněl že jsem měl 1,1 fiestu z 94 a ta jezdila do 5ti benalu. Ale už určitě nechci takou starobu rozklepanou.
Myslite že něco takoveho je? Zatim jsem se dival po vw koncernu pač o jinych značkách vim uplný prd.
Napadla mě třeba fabka sdi?
Ještě jsem si vzpomněl že jsem měl 1,1 fiestu z 94 a ta jezdila do 5ti benalu. Ale už určitě nechci takou starobu rozklepanou.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Re: Městsky povoz - kratke trasy, co nejnižši spotřeba a servis.
zmrzneš v dieslu
Nevadí, za ty 3 kilaky se neohřeje ani benal tak koupim vyhřivaný podprdelník do zapalovačeblázen píše:zmrzneš v dieslu
Libi se mi celkem polo nebo klidně i lupič i když ten je hodně maly jenže tyhle auta jsou s cenou o dost výš.
-
- Kontaktovat uživatele:
diesel na taku malu strasu zabijes,...
G2/3 a lej do toho olej z friťáku. Seženeš to za pár kaček a na 3km je to nesmrtelný
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
lupič možná s tím 1,7SDI, nicméně bych šel do SDIčkovýho Pola, stará klasická nafta a případně to kombinoval s olejem, ten ale né v zimě.Rolljoin píše:Nevadí, za ty 3 kilaky se neohřeje ani benal tak koupim vyhřivaný podprdelník do zapalovačeblázen píše:zmrzneš v dieslu
Libi se mi celkem polo nebo klidně i lupič i když ten je hodně maly jenže tyhle auta jsou s cenou o dost výš.
BV? Ty si z Břeclavi? Jestli jo, tak si zjisti cenu topnýho oleje v Rajchu - Heizöl, měl by bejt kolem 20kč a je to klasická nafta obarvená načerveno, která je lepší na jízdu než klasickej olej. Akorát jí neměj v nádrži, když pojedeš k Rakušákům, v kanystrech jim to nevadí.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Heizöl je velmi gut..najezdil sem na něj už spousta km...momentální cena je cca 22,50 Kč
FoFo ST225
to by aj odpovídalo bo je vždycky 10Kč rozdíl oproti normální, což je ta daňFresh píše:Heizöl je velmi gut..najezdil sem na něj už spousta km...momentální cena je cca 22,50 Kč
VW - Very Wonderful
v září jsme řešili to samý a pořídila se cordoba 1,9 SDI 2001 ... kombinace 3km a 60km tras a mamina je max. spokojená
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Super napad dikec Rudi
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Kam na ten topnej olej do AT jezdíte?
BMW 535i