dementi na silnicích - D1 - ..2222

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
X-Ray

Re: dementi na silnicích

Příspěvek od X-Ray »

Neznamená to že ho pustili, jen ho budou vyšetřovat na svobodě.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

X-Ray píše:Neznamená to že ho pustili, jen ho budou vyšetřovat na svobodě.
jenže to těmdle typickejm českejm "bláznům" hnedka nedojde, oni si přečtou, že do cíle nakonec dojel a dál nad tím už nepřemejšlí..
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Frajer je kokot, vzit papiry... ale.....

Proc byl pravej pruh volnej ????

Proc do pici kdyz jedu v lete lupem na vylet na pohodicku ustalenych 110-120 tak muzu jet po dalnici jak dlouho chci a nikdy nikdo na me neblikal, netroubil, nepredjizdel zprava, nevybrzdoval ???

Opetovne zase nikdo nevi jak to bylo predtim nez se stalo co se stalo... buh vi jak dlouho musel frajer cekat nez mu uhnou atd atd..
kdyz jezdime s tomasem tak to vidim porad.... kdyz sme jeli s focusem z brna tak sem zprava predjel tak 20-30 aut (a ze focus je raketa 1,8 tddi 90 koni :lol: )
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Fazeey píše:...debílek co si to v levym jede 130 a nikoho nepouští, protože on jede podle předpisů, moc ohleduplnej není...
Kdyby to směřovalo k tomu, co jsem napsal já, tak připomínám, že já v levým pruhu stabilně nejezdím. Když jedu někam delší trasu, tak si jedu v klidu a v pohodě v limitech nebo lehce nad (zpravidla plus mínus do 140ti) a v tom levým se držím jakmile předjíždím roztahanej pravej pruh co jede kilo a něco kvůli mixu náklaďáků a dodávek. Většinou ale v takových momentech mě dojede kripl v Superbu a nebo podobná verbež a dožaduje se toho, abych uhnul mezi ty náklaďáky a zpomalil na 11 jen proto, že on nutně potřebuje pokračovat 160 v levým. A takovým opravdu nasrat, pojede za mnou 130 klidně 5 kiláků dokud pro mně nebude s ohledem na plynulost a bezpečnost vhodný vrátit se do pravýho - pak ať si zrychluje zase jak chce. Ještě jsem za ty roky nepotkal nikoho na D1, kdo by skutečně MUSEL jet víc jak 130, všichni tak jen CHTĚJÍ jet.
hattori_hanzo píše:Mě se snažit předjet někdo ve Sparku tak jsem taky nasranej,protože to beru jako drzost a urážku. :lol:
To jsem rád, že to mám potvrzeno. Tím pádem jakmile se mě pokusí předjet Golf když pojedu Suprou tak mám právo házet mu na přední okno kelímky od kafe. Já si doteď nebyl jistej :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

pandorum

Příspěvek od pandorum »

když pojedu v levým stabilně 130km proč bych šel do pravýho?tady je 130km max ne??nějakých 140 povolených není takže z právního hlediska nemá co po dálnici závodit,takových kokotů je to u nás hodně už mě v pravým předjížděli i odstavným pruhem a když jsem vjížděl na dálnici připojovacím mihlo se vedle mě tak metr přede mnou auto který si udělalo svůj vlasní pruh tak ve 170 chybělo málo já bych jim sekal ruce aby už řídit nemohli vůbec než někoho zmrzačí

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

pandorum píše:když pojedu v levým stabilně 130km proč bych šel do pravýho?tady je 130km max ne??nějakých 140 povolených není takže z právního hlediska nemá co po dálnici závodit,takových kokotů je to u nás hodně už mě v pravým předjížděli i odstavným pruhem a když jsem vjížděl na dálnici připojovacím mihlo se vedle mě tak metr přede mnou auto který si udělalo svůj vlasní pruh tak ve 170 chybělo málo já bych jim sekal ruce aby už řídit nemohli vůbec než někoho zmrzačí
prosimte dej si na zadni okno samolepku se jmenem.... protoze kdyz mi neuhnes z tvejch 130ti tak at vim ze te mam vzit z prava...

a nemluve o tom ze kdyz nekoho blokujes tak OMEZUJES A OHROZUJES PLYNULOST PROVOZU a zaroven OMEZUJES V JIZDE DRUHEHO RIDICE, to ze on jede rychle neni tvuj problem, ale policie CR, takze prosimte jestli mas potrebu nekoho svym autem vychovavat tak zahod ridicak a bez si hrat na piskoviste... takovy debily presne miluju... letis po dalnici 160 a nejakej debil ti to tam posle a pribrzdi, protoze predce nepojedes rychle ne ???

Doufam ze te nekdy nekdo z toho auta vytahne a proplekne... :(
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

v létě jsem jel do Brna po D1 a musím se přiznat, že jsem tak 80% cesty po D1 jel v levým pruhu, i když byl pravej úplně prázdnej. A to jsem jel +-130. ten pravej je dobrej tak na odepsání auta. Většinu cesty jsem koukal víc do zpětných zrcátek, než před sebe. Jakmile se začal přibližovat nějakej závodník, s předstihem jsem se za použití blinkru uklidil do pravýho. Jakmile projel, vrátil jsem se zase do levýho. Naštěstí byl minimální provoz. Kdyby ta dálnice nebyla jako tankodrom, tak bych to nedělal, ale jet v tom pravým celou cestu z Prahy až do Brna, tak zkončím u Chocholouška. A z Brna do Prahy je to to samé. Třeba na D8 se dá jet v pohodě pořád v pravým. Občes jezdím do Olomouce a raději jedu "vrchem přes Hradec a potom prdelema než po tý zkur*ený D1.

pandorum

Příspěvek od pandorum »

Markus:Debil jsi ty znáš vyhlášku???????130km/hod přes to nejede vlak pokud nemáš modrej maják,máš pocit že dálnice v ČR jsou dělaný na vyšší rychlost já ani ne

.......OMEZUJES A OHROZUJES PLYNULOST PROVOZU a zaroven OMEZUJES V JIZDE DRUHEHO RIDICEkua jak někoho omzíš na dálnici když jedeš 130km to mi fakt vysvětli?????

posero

Příspěvek od posero »

pandorum píše:Markus:Debil jsi ty znáš vyhlášku???????130km/hod přes to nejede vlak pokud nemáš modrej maják,máš pocit že dálnice v ČR jsou dělaný na vyšší rychlost já ani ne
jak víš, že nevezu třeba rodící ženu do nemocnice?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

pandorum

Příspěvek od pandorum »

posero píše:
pandorum píše:Markus:Debil jsi ty znáš vyhlášku???????130km/hod přes to nejede vlak pokud nemáš modrej maják,máš pocit že dálnice v ČR jsou dělaný na vyšší rychlost já ani ne

nebo třeba jedeš zhulenej s pubertáníma blbama že ...a to můžeme pokračovat dál

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

maRkus píše:
pandorum píše:když pojedu v levým stabilně 130km proč bych šel do pravýho?tady je 130km max ne??nějakých 140 povolených není takže z právního hlediska nemá co po dálnici závodit,takových kokotů je to u nás hodně už mě v pravým předjížděli i odstavným pruhem a když jsem vjížděl na dálnici připojovacím mihlo se vedle mě tak metr přede mnou auto který si udělalo svůj vlasní pruh tak ve 170 chybělo málo já bych jim sekal ruce aby už řídit nemohli vůbec než někoho zmrzačí
prosimte dej si na zadni okno samolepku se jmenem.... protoze kdyz mi neuhnes z tvejch 130ti tak at vim ze te mam vzit z prava...

a nemluve o tom ze kdyz nekoho blokujes tak OMEZUJES A OHROZUJES PLYNULOST PROVOZU a zaroven OMEZUJES V JIZDE DRUHEHO RIDICE, to ze on jede rychle neni tvuj problem, ale policie CR, takze prosimte jestli mas potrebu nekoho svym autem vychovavat tak zahod ridicak a bez si hrat na piskoviste... takovy debily presne miluju... letis po dalnici 160 a nejakej debil ti to tam posle a pribrzdi, protoze predce nepojedes rychle ne ???

Doufam ze te nekdy nekdo z toho auta vytahne a proplekne... :(
Odkdy je dodržování předpisů OMEZOVÁNÍ magora co má pocit, že jeho 160 je v cajku a ostatní mu nesmí zkřížit cestu? Debil jsi ty, když si myslíš, že kvůli tvojí 160tce se ostatní poserou. :x

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

.......OMEZUJES A OHROZUJES PLYNULOST PROVOZU a zaroven OMEZUJES V JIZDE DRUHEHO RIDICEkua jak někoho omzíš na dálnici když jedeš 130km to mi fakt vysvětli?????
vyhlášku jo? :D a v tý vyhlášce je něco o tom že můžeš jet konstant v levym?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

pandorum

Příspěvek od pandorum »

Odkdy je dodržování předpisů OMEZOVÁNÍ magora co má pocit, že jeho 160 je v cajku a ostatní mu nesmí zkřížit cestu? Debil jsi ty, když si myslíš, že kvůli tvojí 160tce se ostatní poserou.

taky můj názor a ten co se tady ohání kokotem ať si pročte vyhlášku a pok tady neháže slovní průjem

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Ve vyhlasce je uz jen toto co staci ....Nesmis jet bezdovodne v levym pruhu, levy pruh slouzi na predjizeni a ne masaz ega jednomu debilovy... a i kdyz jedes 130 mas povinnost uhnout rychlejsimu, protoze jinac ho omezujes a ohrozujes, coz je tvuj prestupek...

ale ja tady mluvim do zdi, protoze ses zakomplexovanej magor... treba te jednou nekdo sestreli nebo ti neco jinyho udela a pak se ti mozna rozsviti...

je na case koupit dodge ram a takovy jako ty lehce postouchnout smerem do svodidel.... :lol:

a ted do me.

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Stejně jako JÁ mám jet 130, tak TY máš jet v pravým pruhu a levej používat k předjíždění 8) Vyhlášku porušujem OBA, ale ty se utoho cejtíš jak CHUCK NORRIS...
Naposledy upravil(a) Progresss dne 31 pro 2010 12:43, celkem upraveno 1 x.

posero

Příspěvek od posero »

pandorum píše:
posero píše:

nebo třeba jedeš zhulenej s pubertáníma blbama že ...a to můžeme pokračovat dál
doufam, že někoho z blízkých budeš potřebovat rychle do nemocnice (bez možnosti využití rychlé, záchrané služby) a nějakej školitel jako jsi ty nejlíp s velkým SUV tě nechá obtisknout světla na svojí řiť

kokote :x
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

pandorum píše:Odkdy je dodržování předpisů OMEZOVÁNÍ magora co má pocit, že jeho 160 je v cajku a ostatní mu nesmí zkřížit cestu? Debil jsi ty, když si myslíš, že kvůli tvojí 160tce se ostatní poserou.

taky můj názor a ten co se tady ohání kokotem ať si pročte vyhlášku a pok tady neháže slovní průjem
vrať se do autoškoly, jo vlastně tobě ještě není ani 15, tak to se dá pochopit, že to z NFS nechápeš :hlazeni
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Pandorum ja to myslel vazne... dej si na zadni okno samolepku s nickem PANDORUM Z TUNING FORA protoze za to ze te sestrelim mi to moje zruseny auto bude stat...

ac jezdim hodne rychle porad a vsude, neomezuju a neozrozuju lidi naschval a jen proto ze sem bezohlednej parchant. a narozdil od tebe alespon znam vyhlasku.

Bez lidi jako ty by nevznikali stresovky a bouracky...

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

no ona to už nějakej rok není vyhláška, ale zákon. Zákon o pozemních komunikacích :?:

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

X-Ray píše:v létě jsem jel do Brna po D1 a musím se přiznat, že jsem tak 80% cesty po D1 jel v levým pruhu, i když byl pravej úplně prázdnej. A to jsem jel +-130. ten pravej je dobrej tak na odepsání auta. Většinu cesty jsem koukal víc do zpětných zrcátek, než před sebe. Jakmile se začal přibližovat nějakej závodník, s předstihem jsem se za použití blinkru uklidil do pravýho. Jakmile projel, vrátil jsem se zase do levýho. Naštěstí byl minimální provoz. Kdyby ta dálnice nebyla jako tankodrom, tak bych to nedělal, ale jet v tom pravým celou cestu z Prahy až do Brna, tak zkončím u Chocholouška. A z Brna do Prahy je to to samé. Třeba na D8 se dá jet v pohodě pořád v pravým. Občes jezdím do Olomouce a raději jedu "vrchem přes Hradec a potom prdelema než po tý zkur*ený D1.
poslední dobou jezdím do brna často a mám to taky tak. Akorát teda nastavím 160 tempomat a nazdar. Pak o moc víc aut, co by mě dojeli, nejsou
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

maRkus píše:...ac jezdim hodne rychle porad a vsude, neomezuju a neozrozuju lidi...
Nepatří tohle spíš do vtipů??? :lol:

maRkus píše:Bez lidi jako ty by nevznikali stresovky a bouracky...
tohle sedí víc na tebe... :?:

PS: NFS je super 8) Ale teď zrovna hraju Crash Time 4: The Syndicate 8) spek

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

pandorum píše:Odkdy je dodržování předpisů OMEZOVÁNÍ magora co má pocit, že jeho 160 je v cajku a ostatní mu nesmí zkřížit cestu? Debil jsi ty, když si myslíš, že kvůli tvojí 160tce se ostatní poserou.

zase se trochu prober ty, levej pruh slouží k předjíždění a objíždění překážek. Přes to nejede vlak a nějaká rychlost ti může být u zadku
zatím ještě žiju...

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

Eiffel píše:
X-Ray píše:v létě jsem jel do Brna po D1 a musím se přiznat, že jsem tak 80% cesty po D1 jel v levým pruhu, i když byl pravej úplně prázdnej. A to jsem jel +-130. ten pravej je dobrej tak na odepsání auta. Většinu cesty jsem koukal víc do zpětných zrcátek, než před sebe. Jakmile se začal přibližovat nějakej závodník, s předstihem jsem se za použití blinkru uklidil do pravýho. Jakmile projel, vrátil jsem se zase do levýho. Naštěstí byl minimální provoz. Kdyby ta dálnice nebyla jako tankodrom, tak bych to nedělal, ale jet v tom pravým celou cestu z Prahy až do Brna, tak zkončím u Chocholouška. A z Brna do Prahy je to to samé. Třeba na D8 se dá jet v pohodě pořád v pravým. Občes jezdím do Olomouce a raději jedu "vrchem přes Hradec a potom prdelema než po tý zkur*ený D1.
poslední dobou jezdím do brna často a mám to taky tak. Akorát teda nastavím 160 tempomat a nazdar. Pak o moc víc aut, co by mě dojeli, nejsou
no jo, ale to zase musíš brzdit kvůli těm stotřicítkářům (jako jsem občas i já) Chybí tam prostě třetí pruh... :(

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Progresss píše:Stejně jako JÁ mám jed 130, tak TY máš jed v pravým pruhu a levej používat k předjíždění 8) Vyhlášku porušujem OBA, ale ty se utoho cejtíš jak CHUCK NORRIS...
mám jed, nemám jed :lol:
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

X-Ray píše:
no jo, ale to zase musíš brzdit kvůli těm stotřicítkářům (jako jsem občas i já) Chybí tam prostě třetí pruh... :(
pokud vidím, že předjždí kamion a nebo před ním jede víc aut, tak nestresuju a srovnám s ním rychlost s bezpečným odstupem.

Pokud ale má volno před sebou a i v pravo, tak bliknu jednou, bliknu podruhý a zatroubím a pak ho vezmu pravým. Sežerte mě :D
zatím ještě žiju...

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Su vůl :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

X-Ray píše:
maRkus píše:...ac jezdim hodne rychle porad a vsude, neomezuju a neozrozuju lidi...
Nepatří tohle spíš do vtipů??? :lol:
precti si to znovu... ta veta pokracuje.... 8)

Jinac teda EIFFEL to vystih presne.... 8)

pandorum

Příspěvek od pandorum »

maRkus píše:Pandorum ja to myslel vazne... dej si na zadni okno samolepku s nickem PANDORUM Z TUNING FORA protoze za to ze te sestrelim mi to moje zruseny auto bude stat...

ac jezdim hodne rychle porad a vsude, neomezuju a neozrozuju lidi naschval a jen proto ze sem bezohlednej parchant. a narozdil od tebe alespon znam vyhlasku.

už jsem z dálnic odvážel hodně nabouranejch aut i smrťáky není to hezkej pohled,nějaký procento je mikrospánek,selhání vozidla,špatná vozovka a nepřispůsobení se stavu vozovky a největší podíl je rychlost a lidi co si myslí ,že jsou páni a můžou jet jak chtějí.Jezdi si jak chceš ,ale pokud budu v levým a v pravým kolona kamionu, tak ti mezi ně neuhnu a těch 130 budu držet až bude v pravým místo, potom tam uhnu a ty můžeš závodit dál ,jinak se k tomu dál vyjadřovat nebudu.

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

maRkus píše:...ac jezdim hodne rychle porad a vsude, neomezuju a neozrozuju lidi naschval a jen proto ze sem bezohlednej parchant.
aha, to ale nic nemění na tom, že lidi ohrožuješ. Jen to zřejmě děláš zcela neúmyslně. Snad to pro tebe bude jednou u soudu polehčující okolnost. To pokračování, kde píšeš že alespoň znáš "vyhlášku" je potom tak trochu protimluv. Něco jako: no jo, zabil jsem pár lidí co si to zasloužili, ale nikdy bych nikomu úmyslně neublížil...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

pandorum píše:
maRkus píše:Pandorum ja to myslel vazne... dej si na zadni okno samolepku s nickem PANDORUM Z TUNING FORA protoze za to ze te sestrelim mi to moje zruseny auto bude stat...

už jsem z dálnic odvážel hodně nabouranejch aut i smrťáky není to hezkej pohled,nějaký procento je mikrospánek,selhání vozidla,špatná vozovka a nepřispůsobení se stavu vozovky a největší podíl je rychlost a lidi co si myslí ,že jsou páni a můžou jet jak chtějí.Jezdi si jak chceš ,ale pokud budu v levým a v pravým kolona kamionu, tak ti mezi ně neuhnu a těch 130 budu držet až bude v pravým místo, potom tam uhnu a ty můžeš závodit dál ,jinak se k tomu dál vyjadřovat nebudu.

A jeje, tak predce jenom uhejbas.... vyborne... pak neni co resit...
Kdyz nekdo predjizdi, klido i ve 120ti tak pockam nez predjede... nejsem magor... pockam, predjede, uhne, slapu, jedu....

To X-RAY: hele jezdim jak jezdim uz 7 let a auto sem ani neskrab, nenaboural, ani nic podobnyho... takze moc lidi asi neohrozuju a neomezuju, jinac uz by mi to asi nevyslo nekde a nekdy, jako frajerum v aveech, fabiich a pod, co sou nejchytrejsi. :)
Az nekoho nekde rozsekam, tak mi to treba dojde... anebo taky ne... proste kdyz jedu pomalu usinam, tak jedu rychle a soustredim se...
a vic bych to asi nerozebiral, kazdej jezdi jak jezdi, ale malokdo si to verejne prizna....
Ja jezdim jak jezdim a nestydim se za to

Odpovědět

Zpět na „Pokec“