dementi na silnicích - D1 - ..2222

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
posero

Re: dementi na silnicích

Příspěvek od posero »

pandorum píše: Jezdi si jak chceš ,ale pokud budu v levým a v pravým kolona kamionu, tak ti mezi ně neuhnu a těch 130 budu držet až bude v pravým místo, potom tam uhnu a ty můžeš závodit dál

nic jinýho taky nikdo nechce 8)
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

X-Ray píše:v létě jsem jel do Brna po D1 a musím se přiznat, že jsem tak 80% cesty po D1 jel v levým pruhu, i když byl pravej úplně prázdnej. A to jsem jel +-130. ten pravej je dobrej tak na odepsání auta. Většinu cesty jsem koukal víc do zpětných zrcátek, než před sebe. Jakmile se začal přibližovat nějakej závodník, s předstihem jsem se za použití blinkru uklidil do pravýho. Jakmile projel, vrátil jsem se zase do levýho. Naštěstí byl minimální provoz. Kdyby ta dálnice nebyla jako tankodrom, tak bych to nedělal, ale jet v tom pravým celou cestu z Prahy až do Brna, tak zkončím u Chocholouška. A z Brna do Prahy je to to samé. Třeba na D8 se dá jet v pohodě pořád v pravým. Občes jezdím do Olomouce a raději jedu "vrchem přes Hradec a potom prdelema než po tý zkur*ený D1.
:potlesk: S tím musím jenom souhlasit. On i ten levej není žádná sláva, ale pořád lepší než pravej. Když jsem jel v létě na dovolenou, tak jsem dojel nějaké větší Audi a pak jsem jel celou cestu za ním a ostatní celkem uhýbali, takže nechápu proč nemůžou uhnout všichni :(
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

to maRkus:

Jo já taky jezdil rychle vsude a vzdycky a měl jsem to v ruce...Jenže pak se mi do cesty připletl opilej řidič (z povolání) co mi nedal přednost. To už je taky asi 14 let...a od tý doby jezdím vcelku podle předpisů. Pořád si říkám, jestli bych o to jeho auto rozsekal káru kdybych na tý devadesátce jel devadesát, nebo maximálně kilo a né tolik kolik jsem jel. On totiž třeba nepočítal, že jedu rychleji než smím a myslel si že to stihne projet. Jenže nadýchal a mojí rychlost už nikdo neřešil. (no nebyla nijak závratná, měl jsem čtyřkvalt stopětku) to už je taky asi 14 let...

Prostě si jezdi jak uznáš za vhodný, ale až se něco stane (a né že bych ti to přál) tak aby tě potom netrápilo svědomí :?:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

X-ray, diky za info, taky se bojim toho ze to nekam poslu, nebudu delat hrdinu, ale svedomi tak nejak nemam, takze toho se nebojim, ale proste kdyz mi to tam nekdo posle, tak hold zivot bude tezkej. 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

matt

Příspěvek od matt »

Přesně jak psali Markus s Eiffelem 8)
Přes léto jezdím ve městě na skůtru jezdím rychleji..A těch lidí co dělaj naschvál mě prasárny je dost.. Většinou se to odehrává v duchu že tam kam se já nevejdu tak se tam nevejde díky mě ani ten na skůtru..
Při předjíždění zrychlvoání předjížděných aut je u mě na dením pořádku...

Jinak k té rychlé jízdě..Vždy jedu rychle jen tam kde můžu..U škol a na rušných ulicí (možnost vlezení lidí pod kola) jezdím vždy tak že když by se něco stalo tak jsem schopnej zabránit střetu :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Redrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrik »

Progresss píše:Stejně jako JÁ mám jet 130, tak TY máš jet v pravým pruhu a levej používat k předjíždění 8) Vyhlášku porušujem OBA, ale ty se utoho cejtíš jak CHUCK NORRIS...
8)
chuck norris vychovatel :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Matt... tak to ani nepisu to je snad jasny ze u skoly nebo na vaclavaku nepojedu jak bezmozek...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

matt

Příspěvek od matt »

Markus
Já vím..To jsem jen psal pro jistotu..Kdyby zase někdo chtěl slovíčkařit :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

:lol: :lol: slušný , nenasmál jsem se takhle hodně dlouho , je tady pár tak zvaných vychovatelů :lol: :lol: co prostě pojedou v levým i kdyby se za nima táhnul 2km dlouhej štrůdl , takový máme nejraději ..... člověk jede "v klídku 220 8) " v levym a šup najednou tam má pana spasitele dálnic :lol: kterej prostě si usmyslel , že teď chce jet v levým a prostě víc jak 130 nepojede a prostě neuhne , má se jezdit na dálnici max 130 tak tak pojedu a ostatní mě nezajímají a rychleji než já rozhodně nikdo nepojede ... more fun for more people :lol:
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

prej v klídku 220! S mondeem co má udejchanej dýzl a 85kW. To budeš spíš rád, když budeš stačit těm kamionům :lol:

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Spasitele dálnic :D líp bych to neřekl :D

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

X-Ray píše:prej v klídku 220! S mondeem co má udejchanej dýzl a 85kW. To budeš spíš rád, když budeš stačit těm kamionům :lol:
origo od výrobce s tebou souhlasím :D ale ten můj hází za sebou brikety v pevným skupenství a jede trošku jinak :lol:

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

pokorneo píše:
X-Ray píše:prej v klídku 220! S mondeem co má udejchanej dýzl a 85kW. To budeš spíš rád, když budeš stačit těm kamionům :lol:
origo od výrobce s tebou souhlasím :D ale ten můj hází za sebou brikety v pevným skupenství a jede trošku jinak :lol:
jakože čip na 150kW a v převodovce ještě sedmou rychlost? Tak to potom těch 220 jet může, ale v klídku to asi nebude :)

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

X-Ray píše:
pokorneo píše:
jakože čip na 150kW a v převodovce ještě sedmou rychlost? Tak to potom těch 220 jet může, ale v klídku to asi nebude :)
jenom podotknu , že tam mám 5ti kvalt :lol: no dobře no při 230 tam mám 4,5k otáček , což je na rozmezí červenýho pole :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Eiffel píše:Pokud ale má volno před sebou a i v pravo, tak bliknu jednou, bliknu podruhý a zatroubím a pak ho vezmu pravým. Sežerte mě :D
Proti tomu celkem nemam co rict, jestlize nekdo ten levej vyslovene umyslne blokuje aniz by mel duvod (ze je pravej drncavej pro me duvod neni), tak je potom trouba a bud je potreba ho probudit nebo objet. Kdyz uz teda jedu rychle, protoze provoz mi to umozni a ja si jsem vedomej rizik pokut, tak proc by ne. Ale jet rychle v provozu a vyblikavat lidi "za trest" ze predjizdi predpisove je debilita a treba zrovna pokorneo by se asi pak hrozne divil jak z jeho hustokrute chipovanyho Forda odpadavaji soucastky po narazu do zadku nejakyho SUV, co opravdu muselo prudce brzdit kdyz se pred nim kamiony rozhodly hrat zavody :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

pokorneo píše:
X-Ray píše:
pokorneo píše:
jenom podotknu , že tam mám 5ti kvalt :lol: no dobře no při 230 tam mám 4,5k otáček , což je na rozmezí červenýho pole :lol:
musí bejt kopec jak kráva dolů a ještě ti musí pekelně kecat tacho :smich: ale jako pohádka dobrý :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Kein

Příspěvek od Kein »

blázen píše:
ty budeš taky dobrej kokot. Kdyby mi to udělal ten debil v tom MB a já jel s holkou,nebo někým jiným,tak píšou novinky o úplně něčem jiným. Na dálnici máš 130. ze 130 ubrzdíš na 100 i se starou škodovkou na kousku. Tak něpiš pičoviny

no to si kuř ,že jo 8)
tvrdíš mi,že nemám jezdit po vesnici 40,abych náhodou neohrozil nějakýho dementa,co pojede za mnou 120 a on to nedobrzdí. Jsi mladej a hloupej a jednou na to přijdeš,že to rychlý ježdění je nebezpečný a že tím neohrožuješ především sebe. Já jezdím sem tam olomouc taky po dálnici. A nevidím důvod tam jet víc než 140-150km/h proč by měl nějaký zmrd jezdit po dálnici 200 a víc? Napiš mi jediný rozumný důvod a omluvím se ti za to co píšu.
Blázne zkoušel jsi někdy zabrzdit z kila nebo dokonce z kilatřicet s blbou felicií natož pak se škodovkou? Jinak bys tohle nemohl napsat. Jinak pochop už konečně, že pokud nejsi policista ve službě tak ti je a musí ti být jedno kolik jedou lidi o kolo tebe a nemáš žádné právo ani důvod je nějak záměrně brzdit. V této publice to stále většina lidí nechápe. Apropo, nezapomeň mi napsat, že zase obhajuju řidiče v merglu.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

milonovo

Příspěvek od milonovo »

S tou rychlostí to asi nejlíp trefili Eiffel a Beaver,prostě já nebudu nikoho prudit tím,že jedu rychle a nikdo ať mě neprudí tím,že jede pomalu,když má kam uhnout (tím nemyslím z těch 130 mezi kamiony,to když jedu s dodávkou,tak to taky nedělám,navíc ten blikající kokot kolikrát nevidí,že v tom levým jede souvislá kolona,jen já se na rozdíl od něj nikomu nelepím na prdel)

milonovo

Příspěvek od milonovo »

milonovo píše:S tou rychlostí to asi nejlíp trefili Eiffel a Beaver,prostě já nebudu nikoho prudit tím,že jedu rychle a nikdo ať mě neprudí tím,že jede pomalu,když má kam uhnout (tím nemyslím z těch 130 mezi kamiony,to když jedu s dodávkou,tak to taky nedělám,navíc ten blikající kokot kolikrát nevidí,že v tom levým jede souvislá kolona,jen já se na rozdíl od něj nikomu nelepím na prdel)
Nevím jak mondeo,ale 230 tachometrovejch jede i Focus TDCI.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Jenze to bohuzel souvisi s tou ohleduplnosti na silnicich a ta nejak vymizela.

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Ono je to podobný jako třeba v hospodě,taky se najdou dementi,co mají potřebu si neustále něco dokazovat.Já byl dřív taky docela nerv,ale kolikrát když už jsem z toho auta vylez a sápal na toho jouzu,co mi třeba nedal přednost a viděl,že vlastně ani neví o co jde,tak jsem mu jí stejně nedal a čím dál víc si říkám (hlavně čím víc jezdím) že to nemá cenu,protože chybu sem tam udělá každej a pokud to ten druhej zachrání,tak by měli bejt oba rádi,že to dobře dopadlo a kašlat na to.
Tyhle úmyslný školiči jsou ale jiná liga,těm jednoznačně po držce.

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

Beaver píše:Jenze to bohuzel souvisi s tou ohleduplnosti na silnicich a ta nejak vymizela.
za to můžou dýzlový osobní auta. Hulí to, smrdí to, seje to rakovinu kudy to jede, ale hlavně že to žere o dva litry míň a ostatní ať si třeba trhnou...Každej kdo jezdí s dýzlem je vlastně neohleduplnej k ostatním...

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

blázen píše: no to si kuř ,že jo 8)
tvrdíš mi,že nemám jezdit po vesnici 40,abych náhodou neohrozil nějakýho dementa,co pojede za mnou 120 a on to nedobrzdí. Jsi mladej a hloupej a jednou na to přijdeš,že to rychlý ježdění je nebezpečný a že tím neohrožuješ především sebe. Já jezdím sem tam olomouc taky po dálnici. A nevidím důvod tam jet víc než 140-150km/h proč by měl nějaký zmrd jezdit po dálnici 200 a víc? Napiš mi jediný rozumný důvod a omluvím se ti za to co píšu.

Se prober ty blázne :D Kde sem psal že nemáš jezdit po vesnici 40 ? Si mě asi pleteš, si jezdi třeba 20 ve vesnici. Na prázdný dálnici si pojedu klidně i víc jak 200 když pojedu s autem který vim že tu rychlost bez problému zvládá a bez problému na rozumný dráze zastaví.
Na dálnici v běžnym provozu jezdim většinou cca 150-160 tachometrovejch a nasrat. A i když za mnou pojede střelec 300 tak mu dycky uhnu, páč je to prostě normální uhnout rychlejšímu, všude v normálních zemích EU to funguje, tak nevidim důvod proč by tady ne. I když vidim důvod, páč tu sou buráci co sou prostě zatvrdlý a v rychlym jedou 130 a neuhnou a neuhnou i když je vpravo prázdno. A já prostě zprava nepředjíždim, radši budu 5minut troubit blikat a všechno možný, ale zprava v 90% nepředjíždim, jenom když fakt hodně pospíchám a nemam čas se zabejvat debilama. Dyť nikdo přece neví proč ten dotyčnej jede rychlejš ne ? Veze manželku do porodnice, někoho s infarktem a co já vim co důležitýho. Dyt je to doprdele normální nebejt kokot ne a nezdržovat lidi co chtěj jet rychlejš
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 31 pro 2010 16:29, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

jenze v CR nebejt kokot tak vycnivas z davu... a to dnes nenosi, takze ono to je docela tezky... :(

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

jaký země EU myslíš? Rumunsko? Bulharsko? Třeba když jedu v německu po dálnici a je tam omezení na 120, tak všichni jedou 120. A přijde jim to normální.

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

X-Ray píše:jaký země EU myslíš? Rumunsko? Bulharsko? Třeba když jedu v německu po dálnici a je tam omezení na 120, tak všichni jedou 120. A přijde jim to normální.
Zapoměl sem napsat vyspělejší země, nenapadlo mě že se toho hnedka někdo chytne :roll: Myslim třeba Německo, Francie, tam sem nikdy neměl problém jet 200v rychlym a nemusel sem ani jednou brzdit, celkově tam člověk "nemusí dávat tolik pozor" páč trošku počítá s tim že tam jsou lidi normální. Samozřejmě pokuď je tam nějaký omezení na 120 tak jedu taky těch 120, páč věřim tomu že to má nějakou logiku a ne jako v čechách kde to má akorát logiku jedinou - vybrat co nejvíc pěnez na pokutách a ty značky zapoměli úmyslně sundat dělníci.

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

no jo, v ČR na dálnici zapoměli dělníci sundat 130tku. Proto je normání jezdit 160 a víc. Proč je to taková ostuda dodržovat předpisy? To jste jako potom míň samci? Nebo to z vás dělá nadlidi? Podle čeho určujete míru závažnosti porušení zákona? Jako jet na dálnici 160 je v poho, ale dupnout někomu před autem na brzdy, to už je moc? Jezdit rychle nevadí, ale projet křižovatku na červenou je prasárna? V čem je rozdíl? Tak buď se těma pravidlama řídím, nebo na ně seru.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

X-Ray píše:
Beaver píše:Jenze to bohuzel souvisi s tou ohleduplnosti na silnicich a ta nejak vymizela.
za to můžou dýzlový osobní auta. Hulí to, smrdí to, seje to rakovinu kudy to jede, ale hlavně že to žere o dva litry míň a ostatní ať si třeba trhnou...Každej kdo jezdí s dýzlem je vlastně neohleduplnej k ostatním...
Mozna jsi na to kapnul - hafo lidi jede stylem "pyco to tahne a zere malo tak musim jet dve kila aby se to vyuzilo".

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Beaver píše:
X-Ray píše:
Mozna jsi na to kapnul - hafo lidi jede stylem "pyco to tahne a zere malo tak musim jet dve kila aby se to vyuzilo".
Tomu se říká objektivní názor :roll: :mavani:
KEHO rennsport

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

X-Ray píše:no jo, v ČR na dálnici zapoměli dělníci sundat 130tku. Proto je normání jezdit 160 a víc. Proč je to taková ostuda dodržovat předpisy? To jste jako potom míň samci? Nebo to z vás dělá nadlidi? Podle čeho určujete míru závažnosti porušení zákona? Jako jet na dálnici 160 je v poho, ale dupnout někomu před autem na brzdy, to už je moc? Jezdit rychle nevadí, ale projet křižovatku na červenou je prasárna? V čem je rozdíl? Tak buď se těma pravidlama řídím, nebo na ně seru.
Jasně, jezdim rychlejš kvuli tomu že sem strašněj king a protože se stydim jezdit předpisově, teď si na to kápnul. A je fakt že jet na červenou a jet vo 20víc na dálnici je stejnej přestupek, proto je i stejně pokutovanej :D

Odpovědět

Zpět na „Pokec“