Mr. Favo píše:Ja porad koukam s kamosem na videa o černobylu a jel bych se tam i podivat je to tam zajimavy.
doporučuju!!!!!! černobyl je velmi zajimavy a poučný jak se nemá dělat jaderná energie:
Moderátor: Dave0401
Mr. Favo píše:Ja porad koukam s kamosem na videa o černobylu a jel bych se tam i podivat je to tam zajimavy.
¨takže ze slovaku strach mit nemusím..jen se vyhnout Rakusku...a německu..do budoucnatalec píše:Já měl folie na zadku a zdních dveřích propustnost 5% a přední dveře propustnost 15% a jeli sme ČR, SK, HU, SLO, HR a nikde žádný problém...
Hm, tak mě se ještě nestalo v Rakousku v noci, že bych na 100km neviděl alespoň 2 stacionární hlídkystarter píše:a co takhle jet na noc, nikde žádný kontroly nebudou
kolega sundaval folie v německu, jinak ho nechtěli pustit dál
Jezdím vždy v noci, hned Slováci mě bralistarter píše:a co takhle jet na noc, nikde žádný kontroly nebudou
kolega sundaval folie v německu, jinak ho nechtěli pustit dál
atest ti je na hovno, když je to prostě zakázané. Nesmí to být ani u nás když by na to došlo. a ani u nás tě nějaký atest mezi oknem a folii nezachrání.Jackob píše:tak někde se to da ukecat atestem...vím že rakousko vůbec...ale spíše mně zajimalo slovensko a chorvatsko
My jsme do chorvatska proletěli v noci rakouskem i slovinskem bez známek v noci kolem půlnoci a nikde nikdo, ani stacionární hlídka.V-Y-V-I píše:Hm, tak mě se ještě nestalo v Rakousku v noci, že bych na 100km neviděl alespoň 2 stacionární hlídky
Já vždycky potkám hlídku za Poysdorfem (před benzinkou Agip) a pak po "staré 7" na periférii Vídně (jak začínají autobazary, atd...).F.l.a.n.e.l. píše:My jsme do chorvatska proletěli v noci rakouskem i slovinskem bez známek v noci kolem půlnoci a nikde nikdo, ani stacionární hlídka.V-Y-V-I píše:Hm, tak mě se ještě nestalo v Rakousku v noci, že bych na 100km neviděl alespoň 2 stacionární hlídky
Takže to že někdo ji tam měl, neznamená že ten druhý ji tam bude mít taky a naopak.
A určitě je noc jistější na jízdu s "pochybnými" (folie, kola, snížení) vozidly než přes den. Přece jen pokud vše svítí a bliká jak má, tak nejste tolik nápadní jako přes den