Ztracené ozdoby České stylingové scény
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Ztracené ozdoby české stylingové scény
a nebyl si to zrovna ty kdo vždycky tvrdil,že když si to auto někdo koupí a zaplatí za něj ... je už jeho a zároveň je jeho věc co si s nim udělá?
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jeho věc to je, to beru, ale to mi přijde opravdu škoda zkurvit auto s nějakou historickou hodnotou. Ale bavili jsme se tady o fabii, kterých stojí na každým rohu deset
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
tak pokud tohle někdo vytvoří z veterána,tak to chápu,ale pokud je to zrenovovanej vrak co se X let válel někde ve stodole kde na něj kálely slepice,tak co
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano, ale já jsem psal o tom, že to bylo auto po prvním majiteli a vše, včetně laku bylo origo a vypadal takhle a někdo z toho udělal onanistickej výstřik tunera.
To jestli někdo vzal vrak a hodil tu karoserii na rám corvette, tak to je jiná a je to tak správně
To jestli někdo vzal vrak a hodil tu karoserii na rám corvette, tak to je jiná a je to tak správně
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
mě se to oplamínkovaný auto líbí,určitě do toho narval nějakou V8 moderní a pálit to bude
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NN je to ex-BobovoTakeshi píše:tohle je ale jiná ne,neni bobovo,ta šla někam za hranice ?
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to by tady nesmělo bejt pár ojedinělejch dementů který sou vždycky hrozně chytrýsetik píše:souhlasim s markusem,kazdy ma svuj styl a vkus 100 lidi - 100 chuti
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
Taky se přidám postavil jsem už několik aut tak vím jaké jsou to pocity když vidím na čem jsem makal no a pak jak to vidím ja je to poničené tak je to líto ba naopak,ale jednou to člověk prodal a šmytec.
Myslím že když auto dělám tak ho dělám podle mých představ a dávám do toho trpělivost a k tomu autu mám nějaký vztah a když si ho někdo koupí tak ten vztah nemůže mít.Je to jen názor a zkušenost.Ahoj
Myslím že když auto dělám tak ho dělám podle mých představ a dávám do toho trpělivost a k tomu autu mám nějaký vztah a když si ho někdo koupí tak ten vztah nemůže mít.Je to jen názor a zkušenost.Ahoj
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto
http://petjess.rajce.idnes.cz/
http://petjess.rajce.idnes.cz/
Tak je to tuctovka no a? pokud do ní někdo investoval čas a peníze, nebo v tom absolutně obyčejném autě prožil nějaké vzpomínky...tak absolutně chápu že i po prodeji k němu ten vztah pokračuje... jinak ty angelsy na tom jsi měl už ty?? ty mě na tom vadí snad nejvíc..SPEEDY píše:koza...chuděra dopadla...
" www.autowerks.cz "
zase naděláte s jednou prašivou fobijou, hodí se na to zpět péra a nějaký hlíny a bude vypadat jak při prodeji
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dokud jsi měl pandu, tak jsi byl normální
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak rika Jarada, proste neni podvozek a kola,tak to z toho nedela preci nejaky srot, ze to tam neni, fabka jen neni umyta a je na zimnich plechach, ne kazdy chce drit olejovou vanou (v pripade zde krytem pod motorem) o zem. Na jaro tam da nekdo nejaky hezky 16 a auto bude v pohode, jinak ty predni svetla jsou vec vkusu a nazoru
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Přední světla se normálnímu člověku líbit nemůžou a tečka..
" www.autowerks.cz "
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to spíš viděl na nějakej ten FAKE. Ten stav na fotkách odpovídá stavu před prodejem. Po prodeji a na UA spz vypadal hodně jinak k horšímu.... Leda že do toho někdo nacpal další kilo a myslí že udělá vejvar.Tommy1978 píše:NN je to ex-BobovoTakeshi píše:tohle je ale jiná ne,neni bobovo,ta šla někam za hranice ?
Lepší bejt mrtvej než druhej....
A už dost o Fabii... Já s autem prožil pěkný chvíle, nikdy mě nenechalo ve štychu a prostě fungovalo na 100%.. prostě fajn svižný kamna... To že na tom jsou zimáky, to mi neva, ale že sundal podvozek, tak už se mi to auto prostě nelíbí. A tečka..
A když si vzpomenu na Jardu, jak laminoval Pandu, tak si taky myslím něco o prdeli vzhledem k jeho příspěvku..
A když si vzpomenu na Jardu, jak laminoval Pandu, tak si taky myslím něco o prdeli vzhledem k jeho příspěvku..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Mr.Stilisimo
Hmmm koukám,že to tady nějakej chytrák z většiny smazal nebo co ?!! A to jako důvod ?
Každopádně další ozdoba v kopru
http://otomoto.cz/ford-focus-1-8-tdci-k ... =auto_dbox" onclick="window.open(this.href);return false;
Každopádně další ozdoba v kopru
http://otomoto.cz/ford-focus-1-8-tdci-k ... =auto_dbox" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Ztracené ozdoby České stylingové scény
V kopru byl mozna jen ten, co na ta zadni vrata nasral dve tuny kytu, kterej velmi brzy overi funkci gravitace....jinak auto samotny zadny zazrak.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
focus je k prodeji dlouho, v dobach sve slavy v zahranici jeden pohar za druhym
Ted uz jen chatra v bazaru (bez vzduchace, bez 4 skorepin, multimedia zastavby, poradnych kol, atd..)
Ted uz jen chatra v bazaru (bez vzduchace, bez 4 skorepin, multimedia zastavby, poradnych kol, atd..)
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Že by BALIho cábro...Pokud ano je zřejmě v dobrých rukách
Více FOTO _ http://www.wheel-whores.com/forum/viewt ... 43&t=18940" onclick="window.open(this.href);return false;
Více FOTO _ http://www.wheel-whores.com/forum/viewt ... 43&t=18940" onclick="window.open(this.href);return false;
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
vypadá to, že joo, akorát co si pamatuju balík měl světlej interier a přední nárazník s nějakým jiným spodkem
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
jo jo,je to moje bejvalý novej majitel dal jinej interier a místo předního nárazníku pujde M technik II
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
no ono se toho z balikovo kabra dava vic pryc, ale zas majitel ma jasnou vizi jak a kterym smerem se dat, tak snad mu to vyjde, jinak predek je uz u me doma
cabrio bukvice
Zajímalo by mě, kam se poděla tahle škodovka. Ve své době (právě něco okolo toho roku 2001) jsem z ní byl naprosto unešen Funguje, jezdí, ví někdo?
http://www.tuning.cz/a125:skoda-105-evo-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning.cz/a125:skoda-105-evo-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroën-C4 Picasso-1.6 HDi
Mazda-121-1.3
Mazda-121-1.3
- F.l.a.n.e.l.
no majitel to chtěl se mnou vyměnit za jettu vr6 a říkal že je spousta věcí třeba na tom udělat. byť na fotkách vypadá úžasně, tak vím že psal o nějakých nedostatcíchmatt píše:Že by BALIho cábro...Pokud ano je zřejmě v dobrých rukách
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
neni to zrovna ozdoba, ale nevite nekdo nahodou kam zmizela? dlouho sem majitele+majitelku nevidel, tak bych se jich rad dopatral
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ www.tuningy.com ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
honda stoji furt v garazi.... uz peknych par let...naposled vyjela v srpnu 08 .... porad se prodava ale porad za min a min penez.... a majitel s majitelkou se hodne zmenili k horsimu.... ...a to si rikaj rodina....
oranzova preludka co je za cerem dopadla hůř...tonik ji prodal nejaky vetnamcum a u nich mela rychyl konec..... po 2 letech ji chtel koupit zpet a kdyz ji videl radsi se na to vysral
oranzova preludka co je za cerem dopadla hůř...tonik ji prodal nejaky vetnamcum a u nich mela rychyl konec..... po 2 letech ji chtel koupit zpet a kdyz ji videl radsi se na to vysral
Naposledy upravil(a) JOE_Cik dne 09 úno 2011 20:21, celkem upraveno 1 x.
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
jo , nějaký mouchy mělo,ale který auto nemáF.l.a.n.e.l. píše:no majitel to chtěl se mnou vyměnit za jettu vr6 a říkal že je spousta věcí třeba na tom udělat. byť na fotkách vypadá úžasně, tak vím že psal o nějakých nedostatcíchmatt píše:Že by BALIho cábro...Pokud ano je zřejmě v dobrých rukách
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
FanyT píše:Zajímalo by mě, kam se poděla tahle škodovka. Ve své době (právě něco okolo toho roku 2001) jsem z ní byl naprosto unešen Funguje, jezdí, ví někdo?
Ahoj,
škodovka stojí pár km od mýho baráku. Majitel už s tím nevyjíždí, má jí v garáži a nebo mu hnije na zahradě, podle toho jaký má auto. Minulej rok měl Boxtera, pak OCTU RS. Co jsem slyšel naposled, tak je venku motor, chtěl do ní dát něco silnějšího, ale nakonec se na to vykašlal. Byla taky na prodej,ale za nějakých 150k . Myslím si,že to nakonec dopadne tak,že za pár let jí prodá za pár šušní, pokud se do tý doby nerozpadne.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly