dementi na silnicích - D1 - ..2222

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Kein

Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222

Příspěvek od Kein »

kord mokrej povrch a zadní náhon
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Draxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draxx »

Kein píše:Tak z toho je mi docela blivno:
http://www.novinky.cz/krimi/224762-zabi ... restu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ač přišlo o život mladé děvče, což je jistě smutné, tak mě zaráží ty komentáře co jsou pod tímto článkem, které ze řidiče dělají pojídače malých dětí. Toto se může stát totiž komukoli.

Dementní komentář, dementního čtenáře novinek:

Jan Bečka, Praha Středa, 9.února 2011, 13:41:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nahlásit | -50
Normálně řečeno ten řidič jel jako prase! Já bych mu dal
doživotí v kamenolomu a pořádně makat a jednou za 5 let džbán smradlavé vody a krajíc plesnivého chleba a jinak bejčák a bagančata. Tohle byl normální mord! Ten "řidič"
to dítě mooooc dobře viděl!

Teď něco k článku:

Téměř 27letý řidič vozu hyundai, který na dlouhém přímém úseku s dobrou přehledností musel vidět skupinu tří cyklistů ve svém směru a děvče s kolem ve směru opačném, totiž prokazatelně uháněl rychlostí vyšší než povolených 90 km/h.

Zajímalo by mě kolik teda jel. Protože jsem toho názoru, že kdyby jel opravdu jako prase média by si jistě nenechala ujít větu která by jasně říkala že jel například 220km/h.

Dále mě zaráží to, že dostal trest za chybu cyklisty:

Ta jela na místo určení z opačného směru, a když Veronika dospěla k cíli, stála na svém kraji silnice. Jinak vzorná cyklistka tehdy podle svědků chybovala. Při odbočování se sice ohlédla, ale nedala znamení o změně směru jízdy.

Co vím tak při odpočování doleva se odbočuje tak, že cyklista zajede do středu vozovky a pak odbočí. O tom že má dát znamení o směru jízdy nemluvě. Jestli se stalo to, že mu z krajnice vjela přímo pod kola tak byla srážka neodvratitelná - to bohužel z textu přesně nechápu, jestli ji srazil ze svého pruhu, nebu mu vjela přes protisměr do jeho pruhu. Každopádně je také zajímavé vyjádření znalce obžaloby a obhajoby. Podle obžaloby kdyby jel 90km/h tak by srážka nenastala. Podle obhajoby by se srážce nepodařilo zabránit ani, kdyby jel 50km/h. Až podezřele hodně rozdílné posudky.

Celkově mě tento článek sere už jen v tom, že o cyklistce se předpokládá jako o vzorném účastníku dopravního provozu viz: "Jinak vzorná cyklistka tehdy podle svědků chybovala" a o řidiči automaticky jako praseti za volantem "Jel příliš rychle, neopatrně a zabil mladičkou cyklistku." Přitom ihned zastavil, zavolal 155 a snažil se poksytnout 1. pomoc.

Nikoho neomlouvám, jelikož nevím jak co bylo, ale minimálně zpráva je napsaná dost jednostraně...
Ta skorozprava na hovinkach.cz je naprosta a totalni lez. Rychlost, ktera byla dle stop na miste nehody byla 94 - 117km/h. Neni mozne prokazat jestli to byla horni ci dolni hranice. Posudek, jenz zpracoval "odbornik" obzaloby, je slusna zumpa napsana zcela ucelove s cilem odsoudit obzalovaneho. Naopak dle posudku obhajoby by ani rychlost pod 90km/h nehode nezabranila. Ta divenka pred nehodou ani nezastavila a rozhodne se ani neohlidla (nebo nekdo snad veri tomu, ze by se ohlidla, videla jedouci auto a vjela pod nej?) ale proste zacala prejizdet na druhou stranu silnice za svoji kamaradkou (toto vypovedeli nezavisli svedci i ridic). Helmu mela pichlou na riditkach a v usich sluchatka. Udelala chybu, za kterou bohuzel zaplatila zivotem. Ridic stacil uz je slapnout na brzdovy pedal a "kochat" se hruznou scenou...
Po odvolacim soudu, co probehl minulou stredu, byl ridic odmenen 12ti mesicnim podminenim trestem. A rodice divenky dostanou odskodneni ve vysi 1 135 000kc. To uz se ale v one skvele zprave nevyskytuje...
Takovahle vec se muze stat kazdemu, ne ze ne. A jak vidno, spravedlnosti se nedovolate.

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Beaver píše:A některé skutečně extrémně:

http://zpravy.idnes.cz/pred-nehodou-pri ... zpravy_stk

Pokud si dobře pamatuju, tak na to místě jsou do silnice vyjetý lehce koleje, ale nic tak dramatickýho. Je ovšem možný, že pokud mařka jela jak hovado, tak to bohatě v kombinaci s mokrým povrchem stačilo na salto mortale. Dlužno dodat, že BMW jsem taky předpisově viděl jet jen párkrát v životě, včetně starších, asi to nějak zvyšuje ego či co.
Zadny koleje tam nejsou...je tady cca 2 roky novej koberec...BMW = Ego booster? :smich:
KEHO rennsport

Kein

Příspěvek od Kein »

Draxx píše:
Ta skorozprava na hovinkach.cz je naprosta a totalni lez. Rychlost, ktera byla dle stop na miste nehody byla 94 - 117km/h. Neni mozne prokazat jestli to byla horni ci dolni hranice. Posudek, jenz zpracoval "odbornik" obzaloby, je slusna zumpa napsana zcela ucelove s cilem odsoudit obzalovaneho. Naopak dle posudku obhajoby by ani rychlost pod 90km/h nehode nezabranila. Ta divenka pred nehodou ani nezastavila a rozhodne se ani neohlidla (nebo nekdo snad veri tomu, ze by se ohlidla, videla jedouci auto a vjela pod nej?) ale proste zacala prejizdet na druhou stranu silnice za svoji kamaradkou (toto vypovedeli nezavisli svedci i ridic). Helmu mela pichlou na riditkach a v usich sluchatka. Udelala chybu, za kterou bohuzel zaplatila zivotem. Ridic stacil uz je slapnout na brzdovy pedal a "kochat" se hruznou scenou...
Po odvolacim soudu, co probehl minulou stredu, byl ridic odmenen 12ti mesicnim podminenim trestem. A rodice divenky dostanou odskodneni ve vysi 1 135 000kc. To uz se ale v one skvele zprave nevyskytuje...
Takovahle vec se muze stat kazdemu, ne ze ne. A jak vidno, spravedlnosti se nedovolate.
Tak toto je hnus. :savle: Můžu vědět odkud tohle info máš?

Draxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draxx »

Tak toto je hnus. Můžu vědět odkud tohle info máš?
Toho pirata, ktery z toho vyvaznul tak lehce, znam uz od skolky.

Kein

Příspěvek od Kein »

Draxx píše:
Tak toto je hnus. Můžu vědět odkud tohle info máš?
Toho pirata, ktery z toho vyvaznul tak lehce, znam uz od skolky.
To si doslova říká o článek na Dfens :wink:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

k zblití tyhle média,který z hovna udělaj komára jenom aby napsaly / natočily senzaci pro nezasvěcený

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Butcher píše:

Pokud si dobře pamatuju, tak na to místě jsou do silnice vyjetý lehce koleje, ale nic tak dramatickýho. Je ovšem možný, že pokud mařka jela jak hovado, tak to bohatě v kombinaci s mokrým povrchem stačilo na salto mortale. Dlužno dodat, že BMW jsem taky předpisově viděl jet jen párkrát v životě, včetně starších, asi to nějak zvyšuje ego či co.
Zadny koleje tam nejsou...je tady cca 2 roky novej koberec...BMW = Ego booster? :smich:
Ano, novej povrch tam je, já většinou sjíždím na exitu ještě před tím, takže si to úplně přesně nepamatuju, ale stejnej problém s novým povrchem a mírnýma kolejema je tam kolem na více místech - buď ten asfalt nevydržel a nebo se propadl vlivem nedostatečně připravenýho původního podkladu. Je to bohužel vidět celkem často, že novej koberec je za chvilku na sračku - buď se propadá nebo praská a vznikají v něm díry jako prase.

K Ego boosteru - předpokládejme na chvíli, že nemám pravdu a že většina majitelů BMW je úplně stejná jako ostatní. Máš nějaké logické opodstatnění pro to, že jsem za uplynulý rok předjel jen několik aut této značky, ale zato naopak mně předjelo těch BMW skutečně nespočetně ? Skutečně by mně zajímal tvůj názor na tento fenomén :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

takže tim,že zrovna tebe předjížděj lidi v bimmerech,tak to jsou auta na honění ega? ehm ... to snad ne :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

biohazard píše:takže tim,že zrovna tebe předjížděj lidi v bimmerech,tak to jsou auta na honění ega? ehm ... to snad ne :lol:
Třeba nejsou, já jen chci vysvětlit ten jev co pozoruju :) Většinou jezdím v zákonných limitech, proto mně to zajímá.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

já blbce potkávám v čemkoli viz dneska mladej racer v kombíkovym pOpelu kličkující mezi ostatníma hodně nad limit daný rychlosti.Asi potkáváš špatný lidi respektivě auta :D

Draxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draxx »

Clanek na dfens by si zadal prilis mnoho prace. "Pirat" uz navic kratce po soudu opustil republiku, takze opatrit si dokumenty by bylo temer nemozne. Ono taky co chcete delat v zemi, kde pri naprosto blbe souhre nahod tragicky zemre mlada divka a vas za to chteji temer vykastrovat...a i to je jim malo. Perlicka na zaver. Pri prvnim stani, hrozila navic ztrata RP na 2 roky. Po "piratove" prohlaseni, ze se neciti vinen, soudce zvysil trest na 4! roky. Za tu drzost, ze si jako dovolil rict vlastni nazor. No, asi kvalitni soudce, ten pan Sova.

Pro ty, kteri by nahodou chteli vedet vic, tady je prvni, kupodivu pomerne presna zprava ze dne tragedie: http://www.novinky.cz/krimi/196828-mlad ... ocima.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tady mame druhou zpravu, napsanou uz zcela jinak, posudte sami: http://www.novinky.cz/krimi/197016-poli ... istky.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zvlast bych vypichnul to co rekla policejni mluvci: " Vozidlo cyklistku zachytilo přední částí v oblasti zadního kola bicyklu". To je krasne vagni formulace, ktera probouzi bujnou fantazii vsech tech co by zavirali i za spatny parkovani. Doted je na vozidle v predni registracni znacce dira od slapky na kole. Toliko asi k zachytavani zadniho kola bicyklu.

FanyT

Příspěvek od FanyT »

Draxx píše:Doted je na vozidle v predni registracni znacce dira od slapky na kole. Toliko asi k zachytavani zadniho kola bicyklu.
Myslím, že se to nevylučuje...
Citroën-C4 Picasso-1.6 HDi
Mazda-121-1.3

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Beaver píše: Je to bohužel vidět celkem často, že novej koberec je za chvilku na sračku - buď se propadá nebo praská a vznikají v něm díry jako prase.
Proč by firma dělala kvalitní silnici, když výběrové řízení na opravdu (případně na další rekonstrukci) vyhraje zase ona. Aspoň takhle krásně to funguje u nás - a ve firmě co dělá špatně silnice má prsty někdo z kraje... to se tak nějak všeobecně ví.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Beaver píše:
Butcher píše:

Ano, novej povrch tam je, já většinou sjíždím na exitu ještě před tím, takže si to úplně přesně nepamatuju, ale stejnej problém s novým povrchem a mírnýma kolejema je tam kolem na více místech - buď ten asfalt nevydržel a nebo se propadl vlivem nedostatečně připravenýho původního podkladu. Je to bohužel vidět celkem často, že novej koberec je za chvilku na sračku - buď se propadá nebo praská a vznikají v něm díry jako prase.

K Ego boosteru - předpokládejme na chvíli, že nemám pravdu a že většina majitelů BMW je úplně stejná jako ostatní. Máš nějaké logické opodstatnění pro to, že jsem za uplynulý rok předjel jen několik aut této značky, ale zato naopak mně předjelo těch BMW skutečně nespočetně ? Skutečně by mně zajímal tvůj názor na tento fenomén :)
Muj nazor?Napada me spousta teorii, proc by se to(i presto, ze tomu neverim) co popisujes mohlo dit...porad mi z toho ale vychazi nejpravdepodobnejsi ta, ze trpis jistou poruchou jako par...desitek dalsich lidi tady...mirne receno "Zaujatostí" k urcite znacce...je to tady ted takova dosti vyjebana moda :alien: ...a ty ses prave jeden z Warmongerů :wink: Jistej faktor Ego boosteru tam urcite je...to nepopiram...jak rikas(naprosto zbytecne...a jenom tim potvrzujes to o podnecovani techle debat) "dluzno dodat", jsou BMW chapana jako lepsi auta nez vetsina ostatnich.Nevim kolik najedes rocne kilometru, ale tvrdit(a zase naprosto zbytecne!), ze's videl za zivot BMW jet jen parkrat predpisove...asi si to tady dam do podpisu, ale lidi kurva trochu SOUDNOSTI!!! :ufo:
KEHO rennsport

Kein

Příspěvek od Kein »

Číňané přivedou pořádek:
http://www.novinky.cz/ekonomika/225039- ... -lidi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A upřímně. Vzhledem k boomu čínské invaze, bych se vůbec nedivil tomu, kdyby jejich dálnice kvalitativně převyšovala Polské firmy.

U nás stojí miliardu 1km
Číňané postaví za 8miliard 50km

Zbytek si vypočtěte sami

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Butcher píše:Napada me spousta teorii, proc by se to(i presto, ze tomu neverim) co popisujes mohlo dit...
No tak mne prave zajima ta "spousta", ze si myslis, ze jsem debil, neni teorie, ale tvuj subjektivni nazor - pro mne je to spis komicke kdyz to slysim od majitele BMW co se rozciluje a busi pestickama jakmile na nej nekdo ukaze. Takze prosim mi nahod ty ostatni moznosti.
Butcher píše:...Jistej faktor Ego boosteru tam urcite je...to nepopiram...jak rikas(naprosto zbytecne...a jenom tim potvrzujes to o podnecovani techle debat) "dluzno dodat", jsou BMW chapana jako lepsi auta nez vetsina ostatnich...
Ja mimochodem netvrdil, ze se to tyka POUZE tech BMW. Jak uz jsem uvadel jinde, tak ego booster factor z mne zahadneho duvodu maji i koktavky. Tu jsem dnes (O-II) behem cesty do prace videl jet kupovidu v limitu, dokonce lehce (asi o 10 km/h) pod, coz taky neni moc bezny. Statistiku si moc nedelam, ale jet v ramci limitu vidim mix vsech moznych znacek, vyjimkou jsou z toho BMW skoro vsech modelu, Oktavky (mnohem castejc ale druha generace), novejsi Mercedesy a Audi vyssich trid (ale ty se mi zdaji ze tak pul na pul) a samozrejme Passaty a Touregy (podobne jako u BMW jsem je videl jet "pomalu" jen vyjmecne). Moc nevidim Japonce, nad limit samozrejme jezdi taky, ale spis je vidim jednou za cas a byva to casto novej Avensis a Mazda 6. Francouze vyjmecne a kdyz uz, tak nejaka ta limuzina vyssi tridy. Podrobny cisla ale fakt nemam :)
Butcher píše:Nevim kolik najedes rocne kilometru, ale tvrdit(a zase naprosto zbytecne!), ze's videl za zivot BMW jet jen parkrat predpisove...
Asi tak dvacet az tricet tisic za rok, z toho neco pres 10 do prace. Nejvic to je samozrejme videt na dalnicich. A tvrdim jen to, co vidim na vlastni oci.

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Ze si debil jsem nenapsal...stejne jako ty teorie...protoze kdybych to chtel udelat, tak to udelam :wink: Kdyz jsem nenapsal ze jsi debil, uz vubec nechapu, proc ti pak prijde komicky, slyset tohle od majitele BMW...kterej ma navic i Toyotu :lol: A ver, ze s BMW jedu aspon chvilku vzdycky jak clovek, ale s Toyotou jsem jezdil jako prase furt :D

....me o tom vazne nebavi ani premyslet, natozpak to tady jeste vypisovat...a verim, ze by nam tu bylo vsem lip, kdyby sis to odpustil taky :wink:
KEHO rennsport

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Kdyz tak mi to prijd rict do oci :lol: Kazdopadne te teda napadalo tolik teorii, ale zadnou jsi pak neuvedl, vyjma toho, ze se mi to bud zda a nebo lzu. Jak jsem uz psal - co vidim, to vidim, nemuzu za to a nebudu rikat, ze to tak neni. Pokud o tom dal nehodlas debatovat tak mne to zily nevytrha, proste to teda nekomentuj a hotovo :)

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Beaver píše:Kdyz tak mi to prijd rict do oci :lol: Kazdopadne te teda napadalo tolik teorii, ale zadnou jsi pak neuvedl, vyjma toho, ze se mi to bud zda a nebo lzu. Jak jsem uz psal - co vidim, to vidim, nemuzu za to a nebudu rikat, ze to tak neni. Pokud o tom dal nehodlas debatovat tak mne to zily nevytrha, proste to teda nekomentuj a hotovo :)
Naposledy se budu opakovat :kladivo: Chapu, ze presne tohle ty chces...s nekym se na foru dohadovat o neustale stejnejch hovnech....a ze to nejsem ja, ti zily netrha jen proto, ze se urcite najde nejakej jinej jak rikas debil...Bobr bude neustale plakat, jak ho predjizdeji ti zli majitele BMW, nedejboze sluzebnich Octavek ...porad dokola...jak mongoloid.Bobr nema nic lepsiho na praci...to uz snad i to okusovani stromu a staveni hrazi, by pro tebe, tvuj zivot a vsechny okolo tebe, bylo vetsim prinosem...i kdyz jsem natolik empatickej ze chapu, ze tomu pokuseni, z uspokojeni plynouciho z vedeni techhle stupidnich debat se jen tezko odolava :o)
Pritom ses ocividne docela chytrej(minimalne co se aut tyce) clovek, co by tady mohl poradit spouste lidem...ale neee, ty budes ze sebe radsi delat "debila"...
KEHO rennsport

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ja neplacu ze mne nekdo predjel, stejne jako nebudu plakat ze ma nekdo vetsi barak nebo vydelala vic penez. Tos trosku nepochopil. Ale kdyz mas na to takovy nazor, tak je to pak tezky, v tom pripade se rid mou radou, ser na to a nic nepis :wink: Chytrej nejsem, nic nevim, nikoho neznam a nikde jsem nebyl, takze nemam komu co radit :lol:

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Beaver píše:Chytrej nejsem, nic nevim, nikoho neznam a nikde jsem nebyl, takze nemam komu co radit :lol:
To si zapamatuju :lol:
KEHO rennsport

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Další případ dementů na silnici...ovšem dementů, co na tej silnici vůbec neměli co dělat - chodců.

http://www.novinky.cz/krimi/224812-ridi ... -ujel.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Je fakt, že nejni úplně dobře, že chlapík ujel, ovšem je to asi jediný řešení, jak nepykat za debilitu druhých. Mimochodem v tom místě už se mi taky párkrát stalo, že jsem někoho málem srazil. Chlapík jel ve směru červené šipky v křižovatce, kam prostě není vidět a kam si chodci lezou jakoby nic (zelená čára) i přesto, že pár metrů odsud je přechod a přímo v místě je podchod, kde jsou snad každým vlezu/výlezu eskalátory (modrý bod).

Obrázek

Obrázek
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

:? jakože někoho přejet a ujet je jedinej způsob jak z toho vyváznout?Co to je za kravinu?Kdyby zastavil,zavolal záchranku a neujel,tak by z toho spíš vyváznul protože ty parchanti tam neměli co dělat.Nejvíc mě na tom zase serou ty média kdy jeden kluk pro tv Nova řek jak mu ten řidič chudákovi přejel nohu a kámoš jak se svalil po kapotě,ale už si blbeček neuvědomí,že tam neměl lézt ... a jako obvykle diskuze na Hovínkách je perla sama pro sebe.Ty lidi co tam komentujou bych zavřel někam do klece ať se mezi sebou pobijou

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Neobhajuju to, ale asi bych o tom taky dlouze přemejšlel, jestli si nechat vzít papíry. Ty paka tam sice neměly co dělat, ale řidič je přece satan černý chlupatý smradlavý a auto žere malý děti.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

no netroufám si odhadnout jak by to dopadlo kdyby zastavil ... teoreticky ze zdravýho rozumu by to měla bejt blbost těch fracků protože v tom místě neměli co dělat jenže je fakt,že v tomhle státě si dneska nejsi jistej už ničim ... kor když nakluše tv Nova a z kluků udělá ublížený chudáčky.Minimálně by doma měli dostat přes hubu za svojí blbost

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Pro zdravej rozum v tomhle státě už dávno nejni místo.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

noo to je právě fakt :lol: ... tady už pomalu každej kope za sebe

Kein

Příspěvek od Kein »

biohazard píše::? jakože někoho přejet a ujet je jedinej způsob jak z toho vyváznout?Co to je za kravinu?Kdyby zastavil,zavolal záchranku a neujel,tak by z toho spíš vyváznul protože ty parchanti tam neměli co dělat.Nejvíc mě na tom zase serou ty média kdy jeden kluk pro tv Nova řek jak mu ten řidič chudákovi přejel nohu a kámoš jak se svalil po kapotě,ale už si blbeček neuvědomí,že tam neměl lézt ... a jako obvykle diskuze na Hovínkách je perla sama pro sebe.Ty lidi co tam komentujou bych zavřel někam do klece ať se mezi sebou pobijou
Samozřejmě ujet není správné, ale o pár příspěvků výše se zde můžeš dočíst jak dopadl řidič, který zastavil a poskytl 1.pomoc.

Největší nouze silniční dopravy v ČR je právě to, že řidiči už jen uvažují o tom, že ujedou. A můžou za to lidi co nemají žádnou odpovědnost a v hlavě nasráno, kteří určují dopravní předpisy, bohužel.

Nejhorší také je mediální odsouzení, kde díky tomu lidi v okolí toho kterého se to týká odsoudí a dívají se na něj zkrz prsty a hned by ho věšeli aniž by se obtěžovali zjistit jak to skutečně bylo - a takoví lidi jsou i zde na fóru

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

to předešlý jsem přiznávám nečet.Je fakt,že je těžký říct jak by se člověk zachoval když tu funguje takovej systém :roll:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“