JOE_Cik píše:neco pro EIFELa ....
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
dik ze se vam facko libi, to udela radost, na foru kde uz kazdej resi jen novy vw a podobne
zlabky na kapotu vratim urcite, do jara jsou tam, maska mozna zustane, svetla taky, mlhovky mi do narazniku nesmi, to uz by nebylo ono
zezadu to zustane stejny, tam tomu nic nechybi, seriovka jenom zavarenej sterac a ostrikovac
predek i kdyby zustal stejnej tak je to podle me dobry, ale tu kapotu to chce urcite ( kamos ukazuje, jak moc mam vylomeny ramena , vedle me Pemaruv Fa.)
a jedna velmi aktualni fotka rok 2000 a dobovej tuning v te dobe jeste nebyl muj, nedelal jsem to ja ale presne v takovym stavu jsem ho zdedil, jen trosku potlucenej
zlabky na kapotu vratim urcite, do jara jsou tam, maska mozna zustane, svetla taky, mlhovky mi do narazniku nesmi, to uz by nebylo ono
zezadu to zustane stejny, tam tomu nic nechybi, seriovka jenom zavarenej sterac a ostrikovac
predek i kdyby zustal stejnej tak je to podle me dobry, ale tu kapotu to chce urcite ( kamos ukazuje, jak moc mam vylomeny ramena , vedle me Pemaruv Fa.)
a jedna velmi aktualni fotka rok 2000 a dobovej tuning v te dobe jeste nebyl muj, nedelal jsem to ja ale presne v takovym stavu jsem ho zdedil, jen trosku potlucenej
- Přílohy
-
- PA140272.jpg (113.01 KiB) Zobrazeno 2545 x
-
- 40211_139741079390520_100000638858046_246986_4808862_n.jpg (113 KiB) Zobrazeno 2545 x
-
- PA120205.jpg (171.04 KiB) Zobrazeno 2545 x
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, na té fotce z ptačí perspektivy je to snad vidět dostatečně.Beaver píše:Umi, ale nechce
Venco, jestli budeš hodně chtít, tak to dědovi na to místo zaparkuju Už jsem s ním mluvil a nemá nic proti
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
to jsou ty Mercedesy
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Davide, to tvé Fáčko fakt nemá chybu. Ač najsem úplný zastánce snížení "co to jde", tak ve tvém případě se mi to fakt moc líbí..... masku bych nechal a kapotu..... to uvidíme až tam dáš se žlábkama....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Davide, to tvé Fáčko fakt nemá chybu. Ač najsem úplný zastánce snížení "co to jde", tak ve tvém případě se mi to fakt moc líbí..... masku bych nechal a kapotu..... to uvidíme až tam dáš se žlábkama....
dik a popravde taky uz to nebudu snizovat nadoraz, s tema nizsima pneu to jeste vic lehce, takze podvozek zvednu asi o centak o dva, tak abych mel pod plechama pod motorem tak 3 az 4cm, ty silnice uz to proste nedovoluji, po letosni zime je to fakt strasny, nejsem magor abych stavel novej motor, sehnal kratkou pick-up prevodovku nato abych to rozbil o zem 2,5cm od zeme uz sem si zajezdil minulej rok a to mi staci, neni to tak schopny normalni jizdy abych nedelal na silnicich ulety s takovyma 3 - 4ma cm pod sebou uz je to pohoda, to uz se da jezdit skoro vsude tak nejak normalne, s 2cm pod motorem fakt ne
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám u svého Kadetta pod úchytama ramen asi 10cm (nejnizšší část podvozku) a jsou místa, kde tím chytám takže tě i docela obdivuju, že máš odvahu a nervy s tím jezdit
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
m.artty píše:Já mám u svého Kadetta pod úchytama ramen asi 10cm (nejnizšší část podvozku) a jsou místa, kde tím chytám takže tě i docela obdivuju, že máš odvahu a nervy s tím jezdit
ha vsak jsou mista kde i seriovky chytaji, hlavne oktavky tim krytem motoru, ja s tim treba nemuzu jet u nas v Olomouci pres centrum po kocicich hlavach jeste k tomu zvlnenych, tam prave chytaji i ty seriovky, jinak si nestezuju, jeste nedavno sem pracovne projel skoro celou moravu a kdyz to porovnam tak u nas jsou ty silnice jeste v pohode, co jsem sledoval tak v nekterych mestech by to chtelo podvozek spis zvysit
- masterblaster
Pekny, cisty favacik a to ich mam zo vsetkych skodoviek na poslednom mieste.
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
kdyz ma nekdo cit pro detail,tak muze byt i uplne osklive auto pekne(fazol).
chocolatE36 in progress
Tak promě zamě si parkuj jak chceš,je to jen tvoje věc,ale některý lidi to považujou za provokaci a dokážou se na autě vyřádit.Eiffel píše:přesně tak, na té fotce z ptačí perspektivy je to snad vidět dostatečně.Beaver píše:Umi, ale nechce
Venco, jestli budeš hodně chtít, tak to dědovi na to místo zaparkuju Už jsem s ním mluvil a nemá nic proti
A jestli zam zaparkuješ uděláš mi obrovskou radost
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Únor bílý- koncern Fiat sílí.
- Přílohy
-
- fotka.php.jpeg (80.25 KiB) Zobrazeno 2188 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
ja bych zase treba tu kapotu nechal takhle hladkou.me se to libi a pusobi to uhlazeneji
david 136 píše:dik ze se vam facko libi, to udela radost, na foru kde uz kazdej resi jen novy vw a podobne
jak jsem psal..takhle už je vidět že to máš nablejskaný jak psí guleTommís83 píše:JJ tj ale o JOMu nebyla zmínka, jen že jsem šel do štelunguSPEEDY píše:Já měl ten pocit, že jsi mi říkal, že péra byly málo, tak jsi pořídil JOMTommís83 píše:SPEEDY : nn ta tam ještě je, místo pro poloosu se určitě musí udělat, když chci jít níž, takle tj na spodním závitu, a kdo kruci řekl že mám JOM?
SPEEDY : ty jsi měl i Kaďoura?
david 136 : jako fákt MAZEC, klidně (vlastně určitě) sypej víc fotek
Dnes jsem využil fajn počasí a oplách germána
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
k fandovi - dělá se na to nějakej jinej ( levnější ) štelovák než jen HP?
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
nedela, na facko sezenes jen HP sporting nebo HP trening, popripade tam muze pasnout z jinyho auta, ale bez uprav vetsinou ne, proto mam podvozek vlastni vyrobu, jeste natom neco malo dodelam a sem spokojenejdeywis píše:k fandovi - dělá se na to nějakej jinej ( levnější ) štelovák než jen HP?
-
- Kontaktovat uživatele:
facka super
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Za pul roku druhej novej podvozek, ale tentokrat trochu stavitelnej. Takze 19.3. ma Mosteckym dromu. Prace 5 hodin, ale vse slo vicemene hladce kdyz to neni zrezlej srot.
- Přílohy
-
- 12022011095.jpg (153.77 KiB) Zobrazeno 1741 x
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
JJ 19.3. Se potkáme Já budu ten kdo pojede jedno kolo a ty ho 3x předjedeš
" www.autowerks.cz "
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zas tak rychly to jeste neni.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
19.3. píšu si
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Kontaktovat uživatele:
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u toho zainzeruju sebe
kdo bude chtít v Mostě auto nafotit, tak ať se mi ozve...
kdo bude chtít v Mostě auto nafotit, tak ať se mi ozve...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
HONDA - konečně je tu pořádné auto
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No kluci hlavne at nam neprsi...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
bodou padat sněhánky
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Kurde, že to je v takové prdeli..
http://www.tuningmeeting.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; - Má někdo v plánu jet tady?
http://www.tuningmeeting.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; - Má někdo v plánu jet tady?
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Tam se jenom sprintuje ne?Mam to za barakem, ale kdyby tam byl aspon nejakej slalom
KEHO rennsport
Vypadá to, že jo ale nebyl jsem tam ještě. V Kopřivnici byl alespoň ten klopený ovál, tam jsem projel skoro celou nádrž Akorát Kopřivnice už není co?