Chrysler 300- Lancia Thema
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Chrysler 300- Lancia Thema
Chrysler 300 se mi jako auto celkem líbí. Ve spojení se značkou Lancia už tolik ne. Odklon od tradice. Kdo si novou Lancii koupí? Italofil, nadrženej na novej model Lancie, to asi nebude. Je to škoda, zvláštní pohled na vzkříšení modelu. Pro mě ostuda a vražení dýky do zad všem proslulým italdesignerům.
- Přílohy
-
- 254829-top_foto1-quesy.jpg (35.18 KiB) Zobrazeno 4507 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
Re: Chrysler 300- Lancia Thema
to asi nebude takhle vypadat, snad.... pac jinak je to celkem hroznej konec znacky
R6 twin turbo + V10 + V12
takhle to jistě nebude vypadat..... myslím, že se použije jen podlahová plošina a na to naroubuje kastle jako je to u BRAVO/DELTA
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
náhodou ... mě to nepřijde tak nedůstojné ... já v tom zase po letech vidím reprezentativní velký sedan a upřímně řečeno ... i Thema mi připadala čumákem taková lehce americká, takže tohle není až tak extrémní odklon ... navíc pohon zadní nápravy ... a z Pentastaru mám taky dobrý pocit, byť je to čistě americká práce ... konečně něco precizního a ku objemu i výkonově adekvátního (prostě to nebudou obrovské a žravé motory s výkonem dle mého názoru neúměrným ku objemu a pouze dobrým zvukem) ... nejvíc se těším na Pentastar s technologií MultiAir
Takže pokud maska ještě trochu "zlančiovatí" a do interiéru se pustí někdo z itálie navíc ve spojení s kůží Poltrona Frau, tak to dle mého nedopadne vůbec zle
Takovýto nástupce Themy mi přijde jako lepší krok, než jak dopadla sestra Croma, kdy se z reprezentativního liftbacku nejen italských manažerů stalo "rodinné kombi" zapadající v šedi jiných rodinných vozů
EDIT: Bbigpapa: tak to jsi vedle, nepřejímá se žádná plošina, nýbrž celá karoserie Toto je vpodstatě hotové auto
Takže pokud maska ještě trochu "zlančiovatí" a do interiéru se pustí někdo z itálie navíc ve spojení s kůží Poltrona Frau, tak to dle mého nedopadne vůbec zle
Takovýto nástupce Themy mi přijde jako lepší krok, než jak dopadla sestra Croma, kdy se z reprezentativního liftbacku nejen italských manažerů stalo "rodinné kombi" zapadající v šedi jiných rodinných vozů
EDIT: Bbigpapa: tak to jsi vedle, nepřejímá se žádná plošina, nýbrž celá karoserie Toto je vpodstatě hotové auto
Naposledy upravil(a) Simmy dne 14 úno 2011 20:32, celkem upraveno 1 x.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jen aby MPV Dodge Journey= Fiat Freemont nebyl ukázkou novýho směru. http://www.auto.cz/fiat-dodge-journey-f ... orem-53558" onclick="window.open(this.href);return false;BIGPAPA píše:takhle to jistě nebude vypadat..... myslím, že se použije jen podlahová plošina a na to naroubuje kastle jako je to u BRAVO/DELTA
Naposledy upravil(a) AR166 dne 14 úno 2011 21:46, celkem upraveno 1 x.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
pohanena zadni naprava bude fajn, ale jinak mi to prijde jako krizeni kulturisty s elegantni damou. jiny svety.
- Přílohy
-
- titul_48fc35466f5cf.jpg (16 KiB) Zobrazeno 4462 x
Naposledy upravil(a) AR166 dne 14 úno 2011 20:40, celkem upraveno 1 x.
mě se to líbí, lancia má hnusný design..tohle je pěkný
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
mne se taky chrisler libi. a koupil bych si ho. ale jako zastupce ameriky, ne italie.
Mě se to líbí, je to pěkné
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele, jsem si ani nevsiml, ze uz mame svoji sekci...
Nejaky psani k Theme : http://www.auto.cz/lancia-sedan-thema-p ... -kol-54525" onclick="window.open(this.href);return false;
Lidem co nemaji ke znacce vztah se to libit bude, srdcari se kvuli tomu pujdou ozrat...
Nejaka nadhera to neni, ale alespon neco nez nic. Jinak posledni Delta je krasna, a asi posledni svebytna Lancia
Nejaky psani k Theme : http://www.auto.cz/lancia-sedan-thema-p ... -kol-54525" onclick="window.open(this.href);return false;
Lidem co nemaji ke znacce vztah se to libit bude, srdcari se kvuli tomu pujdou ozrat...
Nejaka nadhera to neni, ale alespon neco nez nic. Jinak posledni Delta je krasna, a asi posledni svebytna Lancia
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
AR166 píše:Chrysler 300 se mi jako auto celkem líbí. Ve spojení se značkou Lancia už tolik ne. Odklon od tradice. Kdo si novou Lancii koupí? Italofil, nadrženej na novej model Lancie, to asi nebude. Je to škoda, zvláštní pohled na vzkříšení modelu. Pro mě ostuda a vražení dýky do zad všem proslulým italdesignerům.
to vypadá jak když polaka oblečeš do značkového oblečení
Řidič
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Video : http://www.youtube.com/watch?v=1oO-Hp5K ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
V kombajnu by mi to asi nevadilo
V kombajnu by mi to asi nevadilo
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nj, obcas si i rikam, ze by bylo snad lepsi, aby to i s AR prodali posranymu VW... Ale porad lepsi Lancia na zadohrabovym Chrysleru, nez s TFSI a TDI...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
mno mohli tomu aspon trochu zmenit ksicht....tohle mi prijde jak pomalu urazka znacky
R6 twin turbo + V10 + V12