Nový celolak
Re: Nový celolak
.
Naposledy upravil(a) Rotah dne 18 led 2014 14:22, celkem upraveno 2 x.
Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
nedotklo já sem s tím autem spokojený...pozor, neříkám že je nejlepší. Kecy že dacia je sračka apod už neberu, kdo má problém a nevěří že i s takovým autem je sranda at dojede do uh a dáme závod na semaforu 0-50km/h
neřeším počet příspěvku, neřeš kolik jsem jich nabral já, ale po tom co se tu reglo par lidiček a už byli silný jak silnice se ničemu nedivim.... prostě slušnost je slušnostRotah píše:Promin VELKYTATO, kolik prispevku musim nabrat abych ti nepripadal novej ? Nebo takhle, kolik prispevku si musel nabrat ty, nez si mohl zacit rypat do lidi ? Protoze mezi nama, to ti jde.. A ano spravne si uhodl, ze to bylo pouzde rypnuti.. Proto taky za tim bylo to "sorry" a v zadnym pripade jsem se nikoho nechtel dotknout, takze pokud se to Dacana nejak dotklo (coz verim ze ne), tak se mu timhle omlouvam..
EDIT: enough OT, nebudem to tady klukovi zas*rat.. Ma konicek, to je super.. Ale jak tady jednou uz bylo receno, motorka by taky podle me byla lepsi reseni..
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
Serte na to a raději klukovy poraďte, co si má koupit za motorku
Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !
no hlavně něco na co mu stačí AM který si muže začít dělat
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
asi tak v 15 jsem mněl skutra,nálepky diody atd aspon jsem na tom mohl jezdit.na to že to byla 50cm (AM)to jelo 120 km.
hezký, ale na zabití stačí 30
netvrdím, že se klučina zabije, ale loni umřele se nejmíň lidí na silnicích a letos to vypadá, že se musí statistiky dohnat
netvrdím, že se klučina zabije, ale loni umřele se nejmíň lidí na silnicích a letos to vypadá, že se musí statistiky dohnat
pokud nejsi z velkého města tak bych šel fakt do té krosky, na polích moc švestek nepotkáš a když jo tak na prvním metru zahneš a uhlopříčně přes pole pryč
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
taky je možnost že má k motorkám odpor stejně jako já....... v tom případě bych radil... vydrž do 18
naprostej souhlassparco-ikaros píše:taky je možnost že má k motorkám odpor stejně jako já....... v tom případě bych radil... vydrž do 18
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
motorky moc nemilujubóďa píše:naprostej souhlassparco-ikaros píše:taky je možnost že má k motorkám odpor stejně jako já....... v tom případě bych radil... vydrž do 18
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripadě šetři šetři a šetri...... kup na litačku treba feldu , uživej si to že maš auto a že mužeš jezdit no a setri na neco poradneho, mluvim z vlastni zkusenosti .. je zbytecne rvat penize do neceho co ti nevydrzi dlouho ....
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
stejně seženeš felicii rezavou a z 80% ji musis nechat vyvarit nebo zpravit ... a kdyz koupis perfektni tak za ni das 50 000 - 60 000 a nezbyde ti pomalu ani na benzin ...
ja mu zas na druhou stranu můžu poradit,ať klidně do feliny jde,i třebas teď ve 14ti...ale aby na ni necpal rádoby tuningové věci,ale ať ji začně pomalu od podlahy davat do pucu.To zas tak finančně náročné není a kluka nebo jeho rodiče to nezrujnuje a něco se naučí o práci na autě.Vidím to na sobě,já začal s prací na autě v osmnácti a dělám na ni v podstatě až je cca 10°C a výše a když je čas...dost věcí se napoprvé nepovedlo,chybama se člověk učil,zkoušel takový postup a takový,a je z toho pomalu 5 let a maximálně 3 000 kiláku najetých v mezipauze přestavby.Dal bych kdoví co,abych začal dříve
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
-> ja ho budu mít v garaži a budu ho chtit trochu "tunit"
hemi souhlasim s tebou ..... auto si davat do pucu opravovat ho starat se o nej ... ale precejen "TUNIT" ????
hemi souhlasim s tebou ..... auto si davat do pucu opravovat ho starat se o nej ... ale precejen "TUNIT" ????
jseš muj člověkHemi.cz píše:ja mu zas na druhou stranu můžu poradit,ať klidně do feliny jde,i třebas teď ve 14ti...ale aby na ni necpal rádoby tuningové věci,ale ať ji začně pomalu od podlahy davat do pucu.To zas tak finančně náročné není a kluka nebo jeho rodiče to nezrujnuje a něco se naučí o práci na autě.Vidím to na sobě,já začal s prací na autě v osmnácti a dělám na ni v podstatě až je cca 10°C a výše a když je čas...dost věcí se napoprvé nepovedlo,chybama se člověk učil,zkoušel takový postup a takový,a je z toho pomalu 5 let a maximálně 3 000 kiláku najetých v mezipauze přestavby.Dal bych kdoví co,abych začal dříve
sportovní filtřik, trofu vyleštit vnějšek motoru a takový píčovinkysparco-ikaros píše:-> ja ho budu mít v garaži a budu ho chtit trochu "tunit"
kašli nato to jen přes zimu nemáš co dělat...lepší létat venku s holkama než ležet pod autem v takovém věku obvzlášť
Radim ti zatim ji dat do co nejlepsiho stavu.Karoserii vyvarit,poradne osetrit proti korozi,řazení zbavit vůlí,vymqnit palivove a brzdove trubky,popřipadě uložení naprav atd.Zkratka,ať nasbiraš zkušenosti s prací na autě a pak se pouštět do nějaké úpravy.Teď nemluvím o leštění víka ventilů atd.,spíš o nárazníkách,apod.Taky jsem byl hrrr do všeho hnedka,a výsledek bylo,že jsem se první dva roky drbal s nárazníkem,který jsem ještě dvakrát předělal a loni rozlámal o sjezd před barákem a maskou,kterou nevím,jestli tam stejně dám,protože podoba se v hlavě trošku ucelila....vazne...nasbirej zkusenosti,načrtni si jak si tu felinu ve finále představuješ...a za nějaký čas se na to podívej a uvidíš,že budeš chtít hromadu věcí zase jinak
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
jak piše hemi.... auto do top stavu po všech strankach a na nějaké upravy kašli.... k čemu ti je sport filtr kdyz budeš mit v haji karoserii ... k čemu ti je naleštěný motor kdyz ti bude chcat olej a budes mit prasklou hlavu .....
to mi je jasný že musim zrenovovat karoserii
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
v tom pripade si polozil spatnou otazku a mel si napsat...... "kolik nasetrit na opravu felicie" ..... kazdy nema to stesti ze ma super felicii s malo kilometrama a bez kousicku rzi...... přal bych si ziskat jednou takovou nadheru
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
šiny: Počítej také s tím, že k stavbě auta je potřeba nemalého vybavení a to také není nejlevnější. Z vlastní zkušenosti - jestli si budeš pořizovat nějaké nářadí, tak se vyplatí připlatit a koupit kvalitní věci
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
sparco-ikaros píše:v tom pripade si polozil spatnou otazku a mel si napsat...... "kolik nasetrit na opravu felicie" ..... kazdy nema to stesti ze ma super felicii s malo kilometrama a bez kousicku rzi...... přal bych si ziskat jednou takovou nadheru
kolik by jsi za ní dal nejvíc
to mi je jasným.artty píše:šiny: Počítej také s tím, že k stavbě auta je potřeba nemalého vybavení a to také není nejlevnější. Z vlastní zkušenosti - jestli si budeš pořizovat nějaké nářadí, tak se vyplatí připlatit a koupit kvalitní věci
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
ehm, nad timhle bych se pozastavil co to znamena kvalitní vybavení ???? by mě zajimalo....
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
šiny: za tuhle?? max 20 000 i tohle je moc vzhledem k prepisu, staří a vubec nevim v jakem je stavu a kolik ma najeto