Nový celolak

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Rotah

Re: Nový celolak

Příspěvek od Rotah »

.
Naposledy upravil(a) Rotah dne 18 led 2014 14:22, celkem upraveno 2 x.
Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

nedotklo 8) já sem s tím autem spokojený...pozor, neříkám že je nejlepší. Kecy že dacia je sračka apod už neberu, kdo má problém a nevěří že i s takovým autem je sranda at dojede do uh a dáme závod na semaforu 0-50km/h :lol:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Rotah píše:Promin VELKYTATO, kolik prispevku musim nabrat abych ti nepripadal novej ? Nebo takhle, kolik prispevku si musel nabrat ty, nez si mohl zacit rypat do lidi ? Protoze mezi nama, to ti jde.. :mavani: A ano spravne si uhodl, ze to bylo pouzde rypnuti.. Proto taky za tim bylo to "sorry" a v zadnym pripade jsem se nikoho nechtel dotknout, takze pokud se to Dacana nejak dotklo (coz verim ze ne), tak se mu timhle omlouvam.. 8)

EDIT: enough OT, nebudem to tady klukovi zas*rat.. Ma konicek, to je super.. Ale jak tady jednou uz bylo receno, motorka by taky podle me byla lepsi reseni.. :)
neřeším počet příspěvku, neřeš kolik jsem jich nabral já, ale po tom co se tu reglo par lidiček a už byli silný jak silnice se ničemu nedivim.... prostě slušnost je slušnost
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sparco-ikaros »

Serte na to a raději klukovy poraďte, co si má koupit za motorku 8)
Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

no hlavně něco na co mu stačí AM který si muže začít dělat 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

asi tak v 15 jsem mněl skutra,nálepky diody atd aspon jsem na tom mohl jezdit.na to že to byla 50cm (AM)to jelo 120 km.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

hezký, ale na zabití stačí 30 8)
netvrdím, že se klučina zabije, ale loni umřele se nejmíň lidí na silnicích a letos to vypadá, že se musí statistiky dohnat :(

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

pokud nejsi z velkého města tak bych šel fakt do té krosky, na polích moc švestek nepotkáš a když jo tak na prvním metru zahneš a uhlopříčně přes pole pryč :lol:

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

taky je možnost že má k motorkám odpor stejně jako já....... v tom případě bych radil... vydrž do 18 8)

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

sparco-ikaros píše:taky je možnost že má k motorkám odpor stejně jako já....... v tom případě bych radil... vydrž do 18 8)
naprostej souhlas 8)
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

šiny

Příspěvek od šiny »

bóďa píše:
sparco-ikaros píše:taky je možnost že má k motorkám odpor stejně jako já....... v tom případě bych radil... vydrž do 18 8)
naprostej souhlas 8)
motorky moc nemiluju

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

V tom pripadě šetři šetři a šetri...... kup na litačku treba feldu , uživej si to že maš auto a že mužeš jezdit no a setri na neco poradneho, mluvim z vlastni zkusenosti .. je zbytecne rvat penize do neceho co ti nevydrzi dlouho ....

šiny

Příspěvek od šiny »

hm

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

stejně seženeš felicii rezavou a z 80% ji musis nechat vyvarit nebo zpravit ... a kdyz koupis perfektni tak za ni das 50 000 - 60 000 a nezbyde ti pomalu ani na benzin ...

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

ja mu zas na druhou stranu můžu poradit,ať klidně do feliny jde,i třebas teď ve 14ti...ale aby na ni necpal rádoby tuningové věci,ale ať ji začně pomalu od podlahy davat do pucu.To zas tak finančně náročné není a kluka nebo jeho rodiče to nezrujnuje a něco se naučí o práci na autě.Vidím to na sobě,já začal s prací na autě v osmnácti a dělám na ni v podstatě až je cca 10°C a výše a když je čas...dost věcí se napoprvé nepovedlo,chybama se člověk učil,zkoušel takový postup a takový,a je z toho pomalu 5 let a maximálně 3 000 kiláku najetých v mezipauze přestavby.Dal bych kdoví co,abych začal dříve :wink:

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

-> ja ho budu mít v garaži a budu ho chtit trochu "tunit"

hemi souhlasim s tebou ..... auto si davat do pucu opravovat ho starat se o nej ... ale precejen "TUNIT" ????

šiny

Příspěvek od šiny »

Hemi.cz píše:ja mu zas na druhou stranu můžu poradit,ať klidně do feliny jde,i třebas teď ve 14ti...ale aby na ni necpal rádoby tuningové věci,ale ať ji začně pomalu od podlahy davat do pucu.To zas tak finančně náročné není a kluka nebo jeho rodiče to nezrujnuje a něco se naučí o práci na autě.Vidím to na sobě,já začal s prací na autě v osmnácti a dělám na ni v podstatě až je cca 10°C a výše a když je čas...dost věcí se napoprvé nepovedlo,chybama se člověk učil,zkoušel takový postup a takový,a je z toho pomalu 5 let a maximálně 3 000 kiláku najetých v mezipauze přestavby.Dal bych kdoví co,abych začal dříve :wink:
jseš muj člověk

šiny

Příspěvek od šiny »

sparco-ikaros píše:-> ja ho budu mít v garaži a budu ho chtit trochu "tunit"

hemi souhlasim s tebou ..... auto si davat do pucu opravovat ho starat se o nej ... ale precejen "TUNIT" ????
sportovní filtřik, trofu vyleštit vnějšek motoru a takový píčovinky

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

kašli nato :) to jen přes zimu nemáš co dělat...lepší létat venku s holkama než ležet pod autem v takovém věku obvzlášť 8)

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

Radim ti zatim ji dat do co nejlepsiho stavu.Karoserii vyvarit,poradne osetrit proti korozi,řazení zbavit vůlí,vymqnit palivove a brzdove trubky,popřipadě uložení naprav atd.Zkratka,ať nasbiraš zkušenosti s prací na autě a pak se pouštět do nějaké úpravy.Teď nemluvím o leštění víka ventilů atd.,spíš o nárazníkách,apod.Taky jsem byl hrrr do všeho hnedka,a výsledek bylo,že jsem se první dva roky drbal s nárazníkem,který jsem ještě dvakrát předělal a loni rozlámal o sjezd před barákem :D a maskou,kterou nevím,jestli tam stejně dám,protože podoba se v hlavě trošku ucelila....vazne...nasbirej zkusenosti,načrtni si jak si tu felinu ve finále představuješ...a za nějaký čas se na to podívej a uvidíš,že budeš chtít hromadu věcí zase jinak :wink:

Stanley

Příspěvek od Stanley »

.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 24 led 2017 17:36, celkem upraveno 1 x.

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

jak piše hemi.... auto do top stavu po všech strankach a na nějaké upravy kašli.... k čemu ti je sport filtr kdyz budeš mit v haji karoserii ... k čemu ti je naleštěný motor kdyz ti bude chcat olej a budes mit prasklou hlavu ..... :nono:

šiny

Příspěvek od šiny »

to mi je jasný že musim zrenovovat karoserii

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

v tom pripade si polozil spatnou otazku a mel si napsat...... "kolik nasetrit na opravu felicie" ..... kazdy nema to stesti ze ma super felicii s malo kilometrama a bez kousicku rzi...... přal bych si ziskat jednou takovou nadheru 8)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

šiny: Počítej také s tím, že k stavbě auta je potřeba nemalého vybavení a to také není nejlevnější. Z vlastní zkušenosti - jestli si budeš pořizovat nějaké nářadí, tak se vyplatí připlatit a koupit kvalitní věci :wink:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

šiny

Příspěvek od šiny »

sparco-ikaros píše:v tom pripade si polozil spatnou otazku a mel si napsat...... "kolik nasetrit na opravu felicie" ..... kazdy nema to stesti ze ma super felicii s malo kilometrama a bez kousicku rzi...... přal bych si ziskat jednou takovou nadheru 8)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kolik by jsi za ní dal nejvíc

šiny

Příspěvek od šiny »

m.artty píše:šiny: Počítej také s tím, že k stavbě auta je potřeba nemalého vybavení a to také není nejlevnější. Z vlastní zkušenosti - jestli si budeš pořizovat nějaké nářadí, tak se vyplatí připlatit a koupit kvalitní věci :wink:
to mi je jasný

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

ehm, nad timhle bych se pozastavil :-) co to znamena kvalitní vybavení ???? by mě zajimalo....

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

šiny: za tuhle?? max 20 000 i tohle je moc vzhledem k prepisu, staří a vubec nevim v jakem je stavu a kolik ma najeto 8)

šiny

Příspěvek od šiny »

prodávaj jí za 13 500,-

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“