Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
serezat. pod tim by projel jezdec na koniFiesta píše:Momentálně si vozím zadek v tomto:
Jede to, brzdí to, má to pytle, ABS a kufr jak stodola...Stačí
ja mam +20/+20 oproti seriiKein píše:Já mám auto od země 25cm. Je to špatně? Jsem zlý? Můžu jezdit race?
V tom případě patříš do peklableach píše:ja mam +20/+20 oproti seriiKein píše:Já mám auto od země 25cm. Je to špatně? Jsem zlý? Můžu jezdit race?
Najeto 378tis. km a nerezne - divnétholis píše:Kein: A není to jedno. Každému co jeho jestjezdi si s tím co chceš
Chosse: JJ držím palečky, ta červená, pokud není shnilá po vyleštění krásně vynikne.
Díky moc: Tak tenhle styl se mi líbí. Ty malé blbůstky, které nejsou vidět dříve než když se vedle sebe postavíX-Ray píše:hlavně je na těch fotkách vidět jak pár detailů (nárazník, světla, mlhovky, "kola", lakovaný zrcátka a kliky,atd) úplně změní vizáž autaNo to snížení a celková péče je samozřejmě taky znát
No hele já se vždy rozhlédnu jestli nikdo nekouká. je to u mě v práciBerry píše:Tholis s tebe tam musi mit asi joke vid, jak jsi tam behal, nebo uz te znaji![]()
Jinak Tommyudek uz sem nedava na kazdou strankou sveho seata, tak ted to po nem prevzal Tholis s fabkou