výroba náby volantu
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Re: výroba náby volantu
ja NEVIM zda je to stejné
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
je to na Luisi..... Vectra B
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Radeji se na to uplne vyser kluku...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
souhlas s remixem... buď do toho auta zainvestuješ a bude to fungovat/vypadat nebo neinvestuj a bude to stát za vyližprdel. Samozřejmě by byl rozdíl, pokud bys byl výjimečně manuálně zručnej, ale to podle tvých vlastních příspěvků evidentně nejsi..Howgh
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
citace: jaky je na to potrerba sosutruh.nejake soustruhy mam,Diky F,
nějaké soustruhy máš a ptáš se jako by byl jeden soustruh na jednu operaci nějake soustruhy mám? soustruh neni vrták.
trubku ti upychne jakýkoliv soustruh na kov a i nejblbější soustružník,
ja si nábu vyráběl taky ze starýho volantu a neni to až tak jednoduchý to přesně vycentrovat takže byt tebou asi se na to radši vykašlu protože jen zničiš starej volant, nehledě na to až někdě zatočíš a bude po nábě a ty místo zatačky pojedeš přímku...
a 12cm trubka? totalni kravina koukej trochu na váhu ,
a abys řek že jen nekefram:
ja měl trubku pruměr 5 cm delka 5cm , z jedne strany starý tisicihran navařený na ocelovou destičku 5mm opilovanou do kulata na 5 pruměr ta navařený na trubku, pak na tu trubku z druhe strany další destičku s roztečí podle tveho volantu , a nezapomen uprostřed na velkou díru abys tam dostal matici na hridel.. už to chpaeš?
nějaké soustruhy máš a ptáš se jako by byl jeden soustruh na jednu operaci nějake soustruhy mám? soustruh neni vrták.
trubku ti upychne jakýkoliv soustruh na kov a i nejblbější soustružník,
ja si nábu vyráběl taky ze starýho volantu a neni to až tak jednoduchý to přesně vycentrovat takže byt tebou asi se na to radši vykašlu protože jen zničiš starej volant, nehledě na to až někdě zatočíš a bude po nábě a ty místo zatačky pojedeš přímku...
a 12cm trubka? totalni kravina koukej trochu na váhu ,
a abys řek že jen nekefram:
ja měl trubku pruměr 5 cm delka 5cm , z jedne strany starý tisicihran navařený na ocelovou destičku 5mm opilovanou do kulata na 5 pruměr ta navařený na trubku, pak na tu trubku z druhe strany další destičku s roztečí podle tveho volantu , a nezapomen uprostřed na velkou díru abys tam dostal matici na hridel.. už to chpaeš?
Jasně, jak na tom není tuna laminátu a nemá to vlastnoručně vyrobenou nábu volantu, je to hnusná sériovkafasttomas píše:Tvoje punto take neni nic moc,ale neni to tim ,zes do neho vrazil levne,ale protoze si do neho nevrazil vubec.Kdyz to reknu strucne ,HNUSNA SERIOVKA s ladakem ,...Kane13 píše:souhlas s remixem... buď do toho auta zainvestuješ a bude to fungovat/vypadat nebo neinvestuj a bude to stát za vyližprdel. Samozřejmě by byl rozdíl, pokud bys byl výjimečně manuálně zručnej, ale to podle tvých vlastních příspěvků evidentně nejsi..Howgh
JA do toho auta chci vrazit hodne,ale ne takovy kravinky jako naba,hlavice radici paky,a led podsvetleni nohou.Tyto kraviny si vyrobim,vlastnorucne.
Ani to led podsvětlení nohou tam nemám, to už je vážně vrchol...
a "...protoze si do neho nevrazil vubec..." - vrazil hodně, vrážím a budu vrážet, abych nedopadl jako ty
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
nezdá se vám, že je tu "trošku" OT?
vždycky se sem kouknu že tu jsou nový příspěvky a jsou tady akorát nový hovínka...
vždycky se sem kouknu že tu jsou nový příspěvky a jsou tady akorát nový hovínka...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
JA do toho auta chci vrazit hodne,ale ne takovy kravinky jako naba,hlavice radici paky,a led podsvetleni nohou.Tyto kraviny si vyrobim,vlastnorucne - kladivem a majzlem
for fasttom:
Nechápu proč se zrovna TY navážíš do káněte? Ty, který jsi z relativně pojízdného auto ztvořil nepojízdný bezcený vrak, který jen horkotěžko vrátíš do původního stavu (narážím na zlikvidovaný celý interiér, ustříhanou elektriku apod) né tak do tuningu
Do tvého "auta" by se nepustil ani Chip Foose a TY manuálně nezručnej, bez zázemí, bez vybavení, bez nějakých znalostí, bez fin. prostředků chceš stavět ozdobu garáže ....
Oproti tobě má káně jednu obrovskou výhodu, sám jsi to tu psal, jeho punto je pojízdné a jezdí denodenně.
Ješte mi prozraď o jaké papíry chceš jet? Tvoje "ozdoba v kopřivách" papíry nemá a ty nejsi držitelem řidičského oprávnění ...
Ješte k té nábě, na opravdovou ozdobu garáže by se hodilo něco v tomto stylu
http://www.reviloshop.cz/store/goods_IS ... a-alu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ani nechci domyslet co tam budeš mít ty za 400,- Předpokládám, že to je jen cena práce. Kde je cena materiálu, montážního materiálu a povrchové úpravy, aby to fakt vypadalo?
Nakonec zjistíš je že jsi hodně přes 1.000,- a nábě za 900,- z Autofamu se to leda tak podobá.
Nechápu proč se zrovna TY navážíš do káněte? Ty, který jsi z relativně pojízdného auto ztvořil nepojízdný bezcený vrak, který jen horkotěžko vrátíš do původního stavu (narážím na zlikvidovaný celý interiér, ustříhanou elektriku apod) né tak do tuningu
Do tvého "auta" by se nepustil ani Chip Foose a TY manuálně nezručnej, bez zázemí, bez vybavení, bez nějakých znalostí, bez fin. prostředků chceš stavět ozdobu garáže ....
Oproti tobě má káně jednu obrovskou výhodu, sám jsi to tu psal, jeho punto je pojízdné a jezdí denodenně.
Ješte mi prozraď o jaké papíry chceš jet? Tvoje "ozdoba v kopřivách" papíry nemá a ty nejsi držitelem řidičského oprávnění ...
Ješte k té nábě, na opravdovou ozdobu garáže by se hodilo něco v tomto stylu
http://www.reviloshop.cz/store/goods_IS ... a-alu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ani nechci domyslet co tam budeš mít ty za 400,- Předpokládám, že to je jen cena práce. Kde je cena materiálu, montážního materiálu a povrchové úpravy, aby to fakt vypadalo?
Nakonec zjistíš je že jsi hodně přes 1.000,- a nábě za 900,- z Autofamu se to leda tak podobá.
není to trošku ubohý trefovat se do auta druhýho?
nikde sem to tady nenašel, ale neviděl sem ani fotku punta ani fotku tvojeho auta, tak kdyby byl někdo tak laskav a hodil odkaz, rád se čistě ze zvědavosti podívám na budoucí ozdobu garáže a na "tuctový auto s laďákem"
nikde sem to tady nenašel, ale neviděl sem ani fotku punta ani fotku tvojeho auta, tak kdyby byl někdo tak laskav a hodil odkaz, rád se čistě ze zvědavosti podívám na budoucí ozdobu garáže a na "tuctový auto s laďákem"
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
supr fotky, jedna kde je auto zaparkovaný v příkopu a na druhé je čumák auta, hodně sem toho poznal
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://omegaracing.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;deywis píše:není to trošku ubohý trefovat se do auta druhýho?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Není trochu ubohý dát sem fotku, když jsem boural,Tome? Možná si dám tu práci, vyfotím tvou ozdobu v kopřivách a vrátím úder... Krom toho jsem se tě o žádnou fotku neprosil, jsem průměrně vzdělaný, co se obsluhy PC týče, a rád sem dám nějakou vlastní, AKTUÁLNÍ (tím narážím na to, že ta tvá nejnovější není).
Kane já se vůbec divím, že se takovýmhle člověkem necháš rozhodit http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.cz" onclick="window.open(this.href);return false; jeho výsledky a způsob úprav mluví za sebe http://www.youtube.com/watch?v=DhCIKaEd ... er&list=UL" onclick="window.open(this.href);return false;
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Tou mou fotkou v příkopu mě nasral, to je prasárna...Jinak jeho výsledky a "úspěchy" moc dobře znám...Tead píše:Kane já se vůbec divím, že se takovýmhle člověkem necháš rozhodit http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.cz" onclick="window.open(this.href);return false; jeho výsledky a způsob úprav mluví za sebe http://www.youtube.com/watch?v=DhCIKaEd ... er&list=UL" onclick="window.open(this.href);return false;
JSOU TADY DOPRDELE NĚJAKÝ MODERÁTOŘI? fakt nechápu, posledni dobou to tu zanedbavate kluci..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
ta omega to je dobrej chendel... v tom by ani pes nespal, by radsi zustal na dvorku mrznout...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
já sem nechtěl fotky nějaké obouchané omegy na pole, já sem chtěl vidět tu ozdobu garáže
Udělěj si pořádek v tom, kdo co psal, já o výsledcích nic nepsal, to Teadfasttomas píše:Ted nechapu jake vysledky mas na mysli,zda osobni ,to zde tahat doufam nebudem,a nebo vysledky meho PRVNIHO ZAVODU V ZIVOTE ,kdybys nebyl soused,tak bych se fakt nasral,ale beru to zatim jako legraci,doufam ze to tak beres i ty...Az te potkam,muzem o tom pokecat,budu ocekavat tvou brzkou navstevu ,je to Domasov U Sternberk 11 ...PAk muzes porovnat kera kara je hezci,ale tadyk pres naky forum to resit nebudu...........Kane13 píše:Tou mou fotkou v příkopu mě nasral, to je prasárna...Jinak jeho výsledky a "úspěchy" moc dobře znám...Tead píše:Kane já se vůbec divím, že se takovýmhle člověkem necháš rozhodit http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.cz" onclick="window.open(this.href);return false; jeho výsledky a způsob úprav mluví za sebe http://www.youtube.com/watch?v=DhCIKaEd ... er&list=UL" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW tady jedna aktuální, ať to můžem porovnat...
- Přílohy
-
- Fotografie0384.jpg (226.09 KiB) Zobrazeno 2695 x
Tímhle končím debatu s tebou, protože v tomhle nemůžu sloužit. Doporučuju kontaktovat šéfdesignéra FIATU z roku 1993, kterej má na svědomí design Punta. Napiš pak jak jsi dopadl
punto pěkný, možná bych osobně oželel ty 2 pruhy, ale aspoň to vypadá jako auto
zřejmě neuneseš názor ostatních a jediný argument je útočit na značku auta toho dotyčnýho. respektfasttomas píše:Opel FUCK VW !vole!maRkus píše:ta omega to je dobrej chendel... v tom by ani pes nespal, by radsi zustal na dvorku mrznout...
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fasttomas: Ty asi musíš být opravdu zvláštní člověk. Sám si z Omegy udělal auto, které by zasloužilo ekolikvidaci a ostatním urážíš. Povídáš o tom, jak stavíš ozdobu garáže a nárazníky máš přišroubovaný samořezkama. Píšeš, že do auta chceš vzážet peníze, ale pak přemýšlíš o tom, jestli jde udělat celolak sprejem.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Že se s ním vůbec bavíte Dyť auto toho magora má menší hodnotu než moje zimní pneumatiky na RAVce (a to už jsou navíc o něco sjetý ) což o jeho "profesionalitě" svědčí víc než dost.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
mě se líbí jak je jeho časům na sprintu nejblíž to mbéčko
nechce to koupit nekdo za litr na pole a nasledny crashtest ? zachrani tim tomu klukovi zivot a ostatnim oci aby nebyli trapeni dalsima obrazkama.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
paráda jak se člověk brání že ten ma takové a makové auto, jak na pískovišti já mám hezčí bábovičku
..:: MB C-Klasse ::..
Cele sem si to tady pročetl.... Opravdu umělec ten deviant s Omegou
Tvá omega je hnusnej chendel kterej urazí i lis kterej ho bude lisovatna vrakáči. Auto si zničil a znehodnotil a nedokážeš si to přiznat. Místo aby si to auto shodil ze skály ařekl si že chybama se člověk učí urážíš lidi kolem sebe proto že ty seš vůl. Chtělo by to trošku soudnosti. A teď do mě Rád si poslechnu kritiku i na můj vůz. To punto je normální auto. Sice ty pruhy bych oželel, ale stále to má nějakej styl a vkus. Je (na základě fotek) v dobrém stavu a majitel má mozek a asi i nějakej vztah k němu. to jak ses na jeho účet vyjadřoval dost ukazuje co seš za člověka.
" www.autowerks.cz "
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
pan mi pripomina pana POKLOPa....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži