Eiffel píše:jenom nesvéprávnej idiot sledující zprávy na nově se vymlová na osobu blízkou...
no, jsem stejného názoru, bo co tady někdy čtu ....
to se musejí ty úřednící ve správním řízení někdy pobavit, bych se nedivil, kdyby si tyhle perly někam zapisovali a vystavili je někde na nástěnce do "síně slávy"
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
protoze nevypovidat je tvoje pravo, a se lhanim to nema nic.
v okamziku kdy zacnes s osobou blizkou, dopustil jsi se krive vypovedi pokud jde o trestny cin, u prestupku to je ale taky problem.
celkem komicke bude az pak vytahnou fotku.
v prvnim pripade jsi potizista ktery nespolupracuje, ale to je taky vsechno.
v druhem DEBIL. po kterem se lahudkove svozi. snadna korist...
jinak, "osoba blizka" je dobry cerveny hadr. jdete se tam pohadat? idealni. nemusi to byt vyhra.
je otazka zda se tam jdete predvest jako mistri sveta a ze vsech ostatnich udelat debily, anebo vyresit problem a odejit bez ztraty kyticky.
nevypovidat v souladu s poucenim je celkem neutralni. a hlavne samo o sobe beztrestne. spachany cin nebo prestupek, to je jina. ale ten se musi dokazat...
ale, kazdy sveho stesti strojvedoucim. delejte to uplne jak chcete. klidne treba pozadejte o politicky azyl, nebo zacnete rvat diskrymynace, more!!
Majkky píše:Na fotce se nepoznávám a nejsem to určitě já? A co dál? Soudního znalce?
A když to bude tvoje auto a fotka jak na občanku ? tzn., naprosto nepopiratelná
Mě byla předložena fotka skutečně jak na OP, se všemi detaily. Na 40 jsem jel 49
To tam budeš vyprávět o dvojníkovi, osobě blízké ...atd ? To toho úředníka tak maximálně rozesměje ...
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
zrejme si neuvedomujes ze k uzavreni prestupku (udeleni pokuty) neni potreba Tvuj souhlas.
neni potreba ani Tvuj podpis.
dokonce vlastne neni ani potreba aby jsi to zaplatil.
od toho jsou prece financni urady a exekutori. coz je tedy spise smutne.
ted ale vazne. kdyz vybali pouzitelne foto, vetsinou neni co resit.
snad jedine: byl jsem na dovolene v Turecku, zde mam v pasu razitka... tou dobdou jsem zrovna vypovidal pred soudem, zde je predvolani na stejny cas nejlepe 300km daleko...
s necim takovym by jsi to ustal.
s recma to nejsu ja, pozaduju soudniho znalce a s ohozem jak na fotce pobavis, ale bude to nakladna zabava. dokonce by se dalo rict, vzhledem k tomu ze se vlastne vubec bavit nebudes, ze to vlastne ani zabavne nebylo.
Kolik dostanu bodu,kdyz sem nacouval nakladnim autem do osobniho?Pokutu sem dostal blokovou 1 000kč,ale na body sem zapomel se zeptat a nevim jestli o tom rozhodujou primo policisti na místě.
Majkky píše:Na fotce se nepoznávám a nejsem to určitě já? A co dál? Soudního znalce?
A když to bude tvoje auto a fotka jak na občanku ? tzn., naprosto nepopiratelná
Mě byla předložena fotka skutečně jak na OP, se všemi detaily. Na 40 jsem jel 49
To tam budeš vyprávět o dvojníkovi, osobě blízké ...atd ? To toho úředníka tak maximálně rozesměje ...
V prdelákově to možná budou řešit, ale např. v Praze to hoděj s chutí pod stůl .Ale samozřejmě nejlepší pojistku, kterou mám, že mám napsaný auto na rodinnýho příslušníka
Např. s českobudějovickym úřadem jsem vyřídil osobu blízkou po telefonu
Tom_ píše:Kolik dostanu bodu,kdyz sem nacouval nakladnim autem do osobniho?Pokutu sem dostal blokovou 1 000kč,ale na body sem zapomel se zeptat a nevim jestli o tom rozhodujou primo policisti na místě.
Prosim o vysvetleni nebo spis o radu, jak jednat priste.
Cca pred hodinou jsme jeli s tchyni do mesta, kazdy svym autem. Ona zaparkovala na zluty care, ja cca 20m od ni na parkovisti (ale bylo to posledni misto z cca 5ti mist). Rikal jsem ji, at tam nestoji, ale to je vedlejsi. Ja jsem si sel vyridit banku, ona nejaky kram. Stala v ulici v odlehle casti mesta, ktera vede prakticky jen na to parkoviste. Kdyz se k autu vratila, uz byla pripravena odtahovka. Jelikoz to mame v rodine tak, ze kazdy vlastni jine auto nez ridi, tak auto, kterym prijela, je moji zeny. A ted k jadru pudla - kdyz neni auto jeji, ale ma od nej doklady (a samozrejme s nim prijeli), pomuze ji mozno odmitnuti podani ysvetleni k tomu, aby priste nedostala zase flastr?
Mne se neco podobnyho stalo pred mesicem v Brne. Stal jsem v zakazu vjezdu na zakazu stani a dostal jsem listecek. Jelikoz moje zena je bytost svedomita, byli jsme 300km od domova a auto neni napsany na me, rekla, at se jdu udat, jinak se mnou nebude mluvit. Dostal jsem bod a petikilo, to se da prezit, nemel jsem tam co delat. Pri diskusi se slecnou mestandou jsem se dozvedel, ze pokud bych tam nesel, obeslou majitele (toho samozrejme nechci zatezovat), coz je logicky, ale jak to ma resit na miste ten, co problem chce vyresit, ma doklady, samozrejme auto ridil, ale auto neni jeho? Ona rikala neco o tom, ze odmitnuti podani vysvetleni muze jenom majitel.
Takze v obou nasich pripadech jsme mohli predlozit doklady a rict, ze odmitame vypovidat? Jde o to, ze ani v jednom pripade nemluvi s majitelem auta, ale pouze s nekym, kdo ma doklady. Tak aby se nejali dal auto odtahovat.
primo sem to nepatri ale nenasel jsem nic jinyho kam to dat.
prisel mi dopis :
dne 30.9.2008 jste byl ucastnikem dopravni nehody s vozidlem s prevozni SPZ.
Dovolujeme si vas pozadat o presne vyliceni nehodoveho deje. tj. kolize vozidla mitsu space wagon s protijedoucim nemeckym vozidlem a nasledne vasi kolize s vozidlem mitsu space wagon s casovou posloupnosti.
zadame vas o urychlene podrobne vyliceni a tez skicy nehodoveho prubehu a postaveni vozidel v okamziku kolize.
dopis poslali z http://www.avus.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
jde o to jestli jim po takovy dobe vubec neco musim rikat a kdyz jim neco teda reknu (byl jsem oznacenej jako druhej vinik nehody) tak jestli tu skodu nebudou nejak vymahat ze me.
diky za odpovedi a pokud je to spatne umisteny tak prosim o presunuti
Tak se jim vyjádři, napiš a nakresli jak to bylo a máš to z krku
Zdracec...mam otazku: mohu s ridicakem na osobni vozidla ridit motorku(skutra) ? jak to tam je,do 50 kubickych centimetru nebo do nejake urcite rychlosti,jestli muzu tak na co se mam divat at neprekrocim tu hranici,na kilwaty nebo co?diky
myslím že mužeš řídit auto do 50ccm s maximalní povolenou rychlostí 45km/h. Motorka nesmí v TP překročit tuhle stanovenou rychlost. Jestli se teda nepletu...
kilowatama to teda nejak omezene neni?proste v papirech musi byt ze konstrukcni rychlosto 45 km/h(popripae do 45km/h)
kdyz tak jeste nekdo nejaky nazor?Diky
jj musí to mít prostě 50ccm a maximální povolenou rychlost v TP 45km/h. Není to nijak omezené KW.. hlavně to musí splňovat tyhle dvě podmínky jak jsem napsal. Ale 100% si jistý nejsem
Som na Slovensku autom na ktore mam ceke papiere a teraz doma som zistil ze mi skoncila pred mesiacom platnost TK a EK, da sa s tym nieco robyt? Mam obavu az pojdem spet do CR ze ma niekde stopnu a budem musiet zaplatit tucnu pokutu .
Mozu ma pokutovat aj na Slovensku, pripadne nevie niekto ake su pokuty ?
Fiat Barchetta LE -1998. 96 kW, objem 1.747, 1.260 kg, 9,6 l na 100 km
Skoda Octavia Super - 1960 Som Amater - ale snazim sa