Hledám lakýru ...
Hledám lakýru ...
zdravím .. nevíte někdo o nějakám levným lakýrovi co by mi dal auto celkem do kupy co se týče i plechu vykitovat zabrousit a striknout do laku v nejaky cenový relaci rozumny:-)
díky za tip míra
díky za tip míra
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Re: Hledám lakýru ...
Shampooo píše:zdravím .. nevíte někdo o nějakám levným lakýrovi co by mi dal auto celkem do kupy co se týče i plechu vykitovat zabrousit a striknout do laku v nejaky cenový relaci rozumny:-)
díky za tip míra
znám človeka co delal auto Karlovi Buzickemu..tkz:Favorit "RED CAR" a delal kamosovi auto......GOlf 3 v černy barve....jemu vytahl předni lemy..vyklepal zadni a zakytoval dveře+ lemy...přimračil zadni spz na 5tych dveří a nastříkal na černou VW za 25 tis...
na laku nesetrit!!!!!!
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
Ve Velkym Brezne vim o jednom
Naprostá spokojenost s panem Schneidrem v bejvalé armaturce, nikam jinam už nejedu a nikam jinam nikdy nikoho nedoporučím. Supr práce za supr prachy. Hlavně dlouholetá praxe a výborný jednání, prostě na rovinu řekne co bude vidět, co nebude. Stříkal Janouškovi tu černou Audinu, Novotňákovi závodního pick-upa, Romanovi Holochovi Alfu....profík. Jo a mě teď stříká cabrio, tak uvidíme
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
kolik si řekl za kabro?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Neptej se kolik to stálo mě Normálně to cabrio (odstrojený) poleje počítám tak kolem 25tis. Můžu se zeptat, kdybys měl zájem
exE30 320i R6
já už mam lakýru vybranýho...dneska odstrojuju a zejtra to k němu asi vezu já jen tak ze zvědavosti
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
my mame profi lakovnu v arealu bejvalejch jatek v predlicich, v podstate vedle autoservisu koucký a prodejny suzuki..
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6
Shampooo stejně nemáš prachy.-D
tse ... třeba budou a ty jezdí ve Fágurejty píše:Shampooo stejně nemáš prachy.-D
Shampooo píše:tse ... třeba budou a ty jezdí ve Fágurejty píše:Shampooo stejně nemáš prachy.-D
fáčko začíná byt dobrej rat style:-D
mě dostal ten zadek toho auta Forman a vytuněněj no jinak co mimon vsichni jedete corejty píše:Shampooo píše:tse ... třeba budou a ty jezdí ve Fágurejty píše:Shampooo stejně nemáš prachy.-D
fáčko začíná byt dobrej rat style:-D
formanek byl moc pekny na ten malinky peniz co to stalo.........
mimon celkem akce mno.......jinak sem mel nejvyssi auto vyjezdu a paradoxne sem si rozšvihal naraznik mno.....
mimon celkem akce mno.......jinak sem mel nejvyssi auto vyjezdu a paradoxne sem si rozšvihal naraznik mno.....
o kom já jsem z velkýho března teda pokud jěště stříká po těch pár letech co uplynulo od tvýho příspěvkumilosh píše:Ve Velkym Brezne vim o jednom
Mohu více! než doporučit Petra Vršeckého z Louky od Litvínova. Myslím že ho tu zná hodně lidí i osobně, zlaté ručičky a poctivá kvalitní práce. Včetně kvalitního, temperovaného a odsávaného boxu Stříkal mi octávku, fabku, teď mi stříká disky. Mladej kluk a super domluva
" www.autowerks.cz "
šiny: Michal Zajpt
jo ten tak to mi mohlo dojítmilosh píše:šiny: Michal Zajpt
a jak to má s kvalitou
jj, vrsak je kluk sikovnej a poctivej, videl jsem od nej nejaky prace a fakt peknytholis píše:Mohu více! než doporučit Petra Vršeckého z Louky od Litvínova. Myslím že ho tu zná hodně lidí i osobně, zlaté ručičky a poctivá kvalitní práce. Včetně kvalitního, temperovaného a odsávaného boxu Stříkal mi octávku, fabku, teď mi stříká disky. Mladej kluk a super domluva
cabrio bukvice
Ja byl vzdy spokojen - http://zajpt-lakovna.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;šiny píše:jo ten tak to mi mohlo dojítmilosh píše:šiny: Michal Zajpt
a jak to má s kvalitou
kolik si platil a zaco??milosh píše:Ja byl vzdy spokojen - http://zajpt-lakovna.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;šiny píše:jo ten tak to mi mohlo dojítmilosh píše:šiny: Michal Zajpt
a jak to má s kvalitou
Jeste kdyz jsem mel nexii tak vytazeni lemu, pak s astrou G lakovani predni + zadni naraznik, oprava praveho zadniho lemu + lakovani. Ceny pocitej 2000kc/dil
Ale uz jsem tam tak 2 roky nebyl tak nevim zda se neco nezmenilo, teda krome toho ze pristavel a rozsiril dilnu
Ale uz jsem tam tak 2 roky nebyl tak nevim zda se neco nezmenilo, teda krome toho ze pristavel a rozsiril dilnu