DRAG RACE / Bechyně 30.4.2011
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
DRAG RACE / Bechyně 30.4.2011
SVAZ AUTOMOBILOVÉHO SPRINTU pro Vás ve spolupráci s pořadatelem evropského šampionátu Dragster Euro Games 2011 (německý dragsterový klub M.S.T.O.) připravil první letošní drag race, který se uskuteční v sobotu 30.4.2011 na letišti v Bechyni v rámci akce TEST & TUNE, a věřte, že je na co se těšit. Na dráze uvidíte několik stovek evropských týmů, kteří jezdí ve svých mnohasetkoňových vozech na 1/4mílové trati časy blížící se 7 vteřinám. Věříme, že tento zážitek pro Vás bude neopakovatelný jak jako pro závodníky, tak jako pro diváky.
Na tomto šampionátu bude SVAZU AUTOMOBILOVÉO SPRINTU vyhrazena v sobotu (přesný čas potvrdíme, ale očekáváme kvalifikaci v sobotu dopoledne) dráha, na které se uskuteční závody dle pravidel a kategorií DRAG CUP, na která jste zvyklí. Jako tradičně pojedeme kvalifikační závody, následně semifinále a finále. Pro tentokrát se omlouváme, ale počítejte s tím, že každý z Vás pojede maximálně 3 kvalifikační jízdy, plus případné semifinále a finále. Doufáme, že nižší počet jízd, než na který jste zvyklí v rámci našich podniků, bude vykompenzovaný zážitkem z celé akce. Jen pro úplnost - dragsterové speciály účastnící se šampionátu se našeho drag race účastnit nebudou, neboť nesplňují pravidla DRAG CUPu.
Shrňme si, na co se můžete v sobotu 30.4.2011 těšit:
1. největší dragsterová dráha v České republice na 1/4 míle s dojezdem více jak 1000 m odpovídající evropským standardům;
2. každý závodní pruh je široký 9 m;
3. betonová dráha s penetrovaným povrchem - penetrace slouží k většímu záběru pneumatik na trati a tím i dosažení lepšího času v cíli, což znamená, že v Čechách lepší čas asi nezajedete;
4. celé depo je na betonovém povrchu;
5. kompletní měření času M.S.T.O. s velkou světelnou výsledkovou tabulí;
6. po každé jízdě dostane každý závodník timeslip, kde budou uvedeny detailní časy a rychlosti z odjetého závodu.
Detailní informace a novinky na stránkách SAS: http://www.dragcup.com/zavod-detail/dra ... echyne/12/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tomto šampionátu bude SVAZU AUTOMOBILOVÉO SPRINTU vyhrazena v sobotu (přesný čas potvrdíme, ale očekáváme kvalifikaci v sobotu dopoledne) dráha, na které se uskuteční závody dle pravidel a kategorií DRAG CUP, na která jste zvyklí. Jako tradičně pojedeme kvalifikační závody, následně semifinále a finále. Pro tentokrát se omlouváme, ale počítejte s tím, že každý z Vás pojede maximálně 3 kvalifikační jízdy, plus případné semifinále a finále. Doufáme, že nižší počet jízd, než na který jste zvyklí v rámci našich podniků, bude vykompenzovaný zážitkem z celé akce. Jen pro úplnost - dragsterové speciály účastnící se šampionátu se našeho drag race účastnit nebudou, neboť nesplňují pravidla DRAG CUPu.
Shrňme si, na co se můžete v sobotu 30.4.2011 těšit:
1. největší dragsterová dráha v České republice na 1/4 míle s dojezdem více jak 1000 m odpovídající evropským standardům;
2. každý závodní pruh je široký 9 m;
3. betonová dráha s penetrovaným povrchem - penetrace slouží k většímu záběru pneumatik na trati a tím i dosažení lepšího času v cíli, což znamená, že v Čechách lepší čas asi nezajedete;
4. celé depo je na betonovém povrchu;
5. kompletní měření času M.S.T.O. s velkou světelnou výsledkovou tabulí;
6. po každé jízdě dostane každý závodník timeslip, kde budou uvedeny detailní časy a rychlosti z odjetého závodu.
Detailní informace a novinky na stránkách SAS: http://www.dragcup.com/zavod-detail/dra ... echyne/12/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: DRAG RACE / Bechyně 30.4.2011
Jak to vypadas akci ,kolik je prihlasenych ?
..:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 478Nm ::.. NA PRODEJ
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Účast nepotvrdil nikdo (ale to nedělá nikdy nikdo na naše akce), na Facebooku je přihlášených cca 18 lidí, ale netuším, kolik našich členů nebo fanoušků Facebook používá... Je to prestižní akce a já očekávám, že se nás sjede minimálně 50.
http://www.facebook.com/pages/SVAZ-AUTO ... 0475695227" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/pages/SVAZ-AUTO ... 0475695227" onclick="window.open(this.href);return false;
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
S nejvetsi pravdepodobnosti se tam potahnu pres pul republiky, tak doufam ze to bude stat za to
KEHO rennsport
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nejsem grantem akce, ale za SAS mohu slíbit, že uděláme maximum, aby se naše akce vydařila.Butcher píše:S nejvetsi pravdepodobnosti se tam potahnu pres pul republiky, tak doufam ze to bude stat za to
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
z nasi prdelky tam jedou tyhle kousky. soucet koni 1000+.. snad se panove nebudou zlobit, ze je proflaknu, ze pouziju jejich fotku.Butcher píše:S nejvetsi pravdepodobnosti se tam potahnu pres pul republiky, tak doufam ze to bude stat za to
- Přílohy
-
- 230145_1564165918675_1671187139_1051026_3835542_n.jpg (68.09 KiB) Zobrazeno 2908 x
Naposledy upravil(a) AR166 dne 28 dub 2011 15:55, celkem upraveno 1 x.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
vida mam to kousek asi se pojedu podivat
edit: coze 290kc vstup? tak to vubec
500 0,9T
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Jj o Eclipsech vim....spis me tam ale tahnou ti nemcouri
Smithy píše:edit: coze 290kc vstup? tak to vubec
KEHO rennsport
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze pro lidi,kteri k tomu maj nejaky vztah,tech 300 nebude zadny problem.Pokud bude povrch,trat,casomira zajistena,tak v tom nevidim problem a hlavne clovek tam pozna a uvidi auta,ktere by normalne asi jezdit nevidel
Audi Coupe Quattro
Pokud nás pojede víc, tak se možná přijedu kouknout.
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tvoje odpověď mě opravdu pobavila, když uvážím, co bude na akci k vidění versus 900 Kč, které jsem utratil předloni v Mimoni za vstup Ale samozřejmě každý má jiné preference, to respektuji...Smithy píše:vida mam to kousek asi se pojedu podivat
Ano, tech 150Kc co nekdo plati bych dal, ale 290Kc je moc. Mesic zpatky tam bylo amater rally, docela to uslo a neplatilo se nic..
500 0,9T
myslim ze takhle debate je bezpredmetna, v mimoni nebo ted ve vysokym mejte das 500,- za auto a osobu.. je to na kazdym..
do kdy bude mozna registrace?
do kdy bude mozna registrace?
..:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 478Nm ::.. NA PRODEJ
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V pořádku, nikdo Tě tam nenutí jezdit... Aniž bych se zastával organizátorů (SAS tuhle akci neorganizuje, my pouze děláme vlastní závod), vím, kolik takové akce stojí obvykle a je mi jasné, že vstup na tento evropský šampionát nemůže být zdarma jako na nějakou lokální amatérskou rally.Smithy píše:Ano, tech 150Kc co nekdo plati bych dal, ale 290Kc je moc. Mesic zpatky tam bylo amater rally, docela to uslo a neplatilo se nic..
Ten stříbrnej je MichaelS ovo? GSX?AR166 píše:z nasi prdelky tam jedou tyhle kousky. soucet koni 1000+.. snad se panove nebudou zlobit, ze je proflaknu, ze pouziju jejich fotku.Butcher píše:S nejvetsi pravdepodobnosti se tam potahnu pres pul republiky, tak doufam ze to bude stat za to
Pětka f kombajnu
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jj, misovo.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
Kdo nebyl může jenom litovat... neuvěřitelná podívaná, počasí "skoro" vyšlo, trať podle mě naprosto super, časomíra jak má být!!
Jenom škoda že nebylo víc aut... stěžujete si že nejsou akce kam jezdit a když někdo zorganizuje něco takového, tak tam moc lidí nejede...
Díky organizátorům!!!!!!
Jenom škoda že nebylo víc aut... stěžujete si že nejsou akce kam jezdit a když někdo zorganizuje něco takového, tak tam moc lidí nejede...
Díky organizátorům!!!!!!
==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==
čarodejnicím v Bechyni se dnes asi ulevilo, místo nich se pálily gumy opravdu povedená akce, souhlasím organizace suprová. bylo opravdu na co koukat
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..idem ticho zavidet...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se akce mimořádně vydařila a byla mimořádně inspirativní - alespoň pro mě. Brzy sem nahraji fotky. Díky všem za účast
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Wheelman píše:Kdo nebyl může jenom litovat... neuvěřitelná podívaná, počasí "skoro" vyšlo, trať podle mě naprosto super, časomíra jak má být!!
Díky organizátorům!!!!!!
Myslim ze muzu souhlasit...mmch ten tvuj Civic jede jak devka Mam spoustu videi(i z vrtulniku ) i fotek, tak jak bude cas, neco nahraju.Jinak jak rikas, skoda ze bylo tak malo aut...sem chtel videt po dlouhe dobe ceskou spicku a hovno...zbytek to nastetsi vynahradil.
KEHO rennsport
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dragcup.com/aktualita/vysled ... bechyne/21" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pár fotek: http://www.dragcup.com/uploaded/galerie ... /index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
SUPER AKCE Pro mě osobně velký zážitek...
LH13 píše:SUPER AKCE Pro mě osobně velký zážitek...
Ty jo Lukyno, vedet, ze tam jedes, tak se asi taky kouknu, rozhodoval jsem se a nakonec jsem nejel. Nekdy musime fotnout to tve auto...
Pronájem chalupy, dovolená na vysočine http://chalupababin.cz/
http://www.b3studio.cz/
http://www.elektrosamal.atlasweb.cz/
http://www.b3studio.cz/
http://www.elektrosamal.atlasweb.cz/
- NiMMiC
- Kontaktovat uživatele:
podle fotek to musela být paráda, chtěl jsem jet, ale mám to z ruky a nemohl jsem
EVERBODY LIES
Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsou výmluvy Osobně nechápu, proč lidi jezdí na srazy, které si zaslouží vůbec nebýt (typicky Vyškov), a na akce, které stojí za to, nejezdí...NiMMiC píše:podle fotek to musela být paráda, chtěl jsem jet, ale mám to z ruky a nemohl jsem
To je škoda. Já se rozhodl ze dne na den a nelituji toho, bylo to perfektní, vážně zážitek...LS1 píše:LH13 píše:SUPER AKCE Pro mě osobně velký zážitek...
Ty jo Lukyno, vedet, ze tam jedes, tak se asi taky kouknu, rozhodoval jsem se a nakonec jsem nejel. Nekdy musime fotnout to tve auto...
Luky to focení mám v hlavě, teď mám ještě nějaký pracovní víkend a potom by jsme se nějak domluvili... Zatím čau
- NiMMiC
- Kontaktovat uživatele:
no právě než abych jel na Vyškov který mám kousek, bych radši na akci takového typu co mám z ruky (cesta je v poho, na moto za chvilku)... ale protože jsem na neschopence, je to pro mě moc risk na celý den odjetIvan píše:To jsou výmluvy Osobně nechápu, proč lidi jezdí na srazy, které si zaslouží vůbec nebýt (typicky Vyškov), a na akce, které stojí za to, nejezdí...NiMMiC píše:podle fotek to musela být paráda, chtěl jsem jet, ale mám to z ruky a nemohl jsem
EVERBODY LIES