E60 530d dynamic drive failure RADA prosím:-)

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
kokin

E60 530d dynamic drive failure RADA prosím:-)

Příspěvek od kokin »

ahoj koupil jsem si bmw E60 530d byl jsem stoho uneseny ale tet ma najeto 120000km a zda se mi ze zacina blbe radit nekdy tak loupne az hruza :-( a kdyz stojim na sikmo tak se mi rosvici kontrolka dynamic drive failure fak me to stve :-((((( dolil jsem do hydrauliky a chvili to nedelalo ale nevim jestli to nebyla nahoda :-( auto bylo jezdene po meste starsim panem male vzdalenosti tak by me zajimalo jestli to na to nemohlo mit vliv a co ta kontrolka podvosku co by to mohlo byt a to razeni dela tak normane ? dekuji za odpovedi :-)

T-O-M

Re: E60 530d dynamic drive failure RADA prosím:-)

Příspěvek od T-O-M »

Jízda na krátké vzdálenosti měla vliv jen motor, nechápu proč si někdo koupí 530d na krátké vzdálenosti :?
Protože se špatně vyjadřuješ, tak z tvého příspěvku nepoznám jakou převodovku máš, dále pak co a kam jsi dolil za kapalinu. Řízení máš aktivní (active steering) předpokládám.

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

jizda na kratke vzdalenosti muze mit vliv i na automat, preci jen pri popojizdeni ve meste je mnohem vic namahany...jinak u automatu doporucuji vymenit olej+filtr, napln je na cca. 160 000km...s DD na diagnostiku

jeste k ty prevodovce zkus si nechat zresetovat adaptivni hodnoty...a prevodovka musi radit hladce, bez razu
R6 twin turbo + V10 + V12

kokin

Příspěvek od kokin »

je to automat a dolejval jsem do nadopky do serva koupil jsem v bmw presne tu co tam ma byt :-) a tet se mi i stalo ze mam kola rovne a volant zustane vyset na sikmo:-( tak jsem vipl motor a srovnalo se to je to par dni co se mi to stalo. a ten podvozek nevite nekdo ????:-) cim by to bylo cidlo nekde nebo tak fakt nevim :-((( dekuji za odpovedi :-)

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“