nějak nevim čemu... kdy přišlo VW naposled s nějakým zábavným autem????Alfoun píše:![]()
:smich:Nekdy se tu clovek i zasmeje

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nějak nevim čemu... kdy přišlo VW naposled s nějakým zábavným autem????Alfoun píše:![]()
:smich:Nekdy se tu clovek i zasmeje
Pod krytama prahů, pod zadním nárazníkem, na vnitřní straně víka kufru..... naštěstí jsou to všechno řešitelný problémyDOEMIXXX píše:m.artty: Auto ze predu supr, ale prozrad, kde se skryva liska
BERRY: nene jen silnejsi pruh smerem dolu, celej prah a pak predni podbeh. vlastne u vicka nadrze uz to vejs nepujde. jen se to rozsiri smerem doluBerry píše:Markus: pekna fotka a jak to budes mi polepeny, cely ten zadni blatnik nebo i nejak dal?
Vec vkusu , myslim ze by se oproti 1.8T 165kw se zvukem VR6 128kw a usetrenyma penezma usmival vicBerry píše:VR6 myslim ze uplne zbytecne, stacila by 1.8T 165KW
tak urcite by to bylo dobry, jenze nato nemam cas nejak, jen obcas sem hodim tri fotky a hotovo, ale skusim to napravitBoči píše:Jedinej důvod, proč nemáš vlastní topic v projektech ? Myslím že by to stálo za to.![]()
kanaly jsou uz slicovany a na steftech to vuli skoro nema, spis vubec, je to na 6 steftu a ty to podrzi v jedne poloze i kdyz nejsou dotazeny, to uz se musi hlidat pri montaziChosse píše:sání dej na kolíky, ať máš 100% jistotu že to sedí na otvory pokaždý když to sundáš a pak nasadíšpřeci jen to má na těch šteftech vůli...
naftofou jednadefitku ,nuda moc grynlajnbleach píše:pjekní. jakou to ma kotelnu?Nick píše:
Budeme se hádat komu to rezne víc? Já mám hybrid 1988 kastle a 1990 zbytek a za týden jedu zase pod COčkoChosse píše:já mám letos 20ale reznu víc