Škoda Felicia
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- H.o.m.i.e.
Re: Škoda Felicia
Připomíná mi to doby, kdy jsem upravoval počítačové skříně. Měl jsem jednu hodně rozpracovanou, už v ní bylo dost peněz. Pak jsem si řekl že si udělám něco lehčího jen tak. Tu původní nemám dodělanou do teď. Doufám že se nestane to co jsem teď popsal Byla by to velká škoda.
- Jirka.Kolouch
Nacpal jsem akorát do toho nutného - do plechařiny (kvůli ní bych neprošel STK ani s prímiemi pro technika). A jestli to mám dat mu nebo za to opravit auto
A lak mě nestál ani korunu. Mám to výměnou za práci
A lak mě nestál ani korunu. Mám to výměnou za práci
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
cuzs kdyz by si potreboval mam tady 1,3 jku 50 kw motor se spajzkou elektrikou jednotkou filtr boxem altikem.... dve spojky k tomu novy tesneni pod palicej pod vahadlama a pod vikem i s 1 dilem vejfuku a katem novej olej v motoru a filtr cenovka lidovka 2,5
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- Jirka.Kolouch
Nějaké starší fotky
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
ten lem budeš ještě dobodovávat, ne?jestli to hodláš jen přetáhnout tmelem a fouknout do barvy, tak sou to vyhozený prachy, páč za pár let ty body napočítáš přes lak...
svět dospělých je pro mne záhadou......
Ja myslim ze to je udelany velmi slusne az pekne, malokdo to cely provaruje.... je s tim o dost vic prace a ve finale to nikdo neoceni, na vlastnim bych to ale taky asi zavaril cele...
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Myslím že ta doba už je pryč technologie je jindeBreakthru píše:ten lem budeš ještě dobodovávat, ne?jestli to hodláš jen přetáhnout tmelem a fouknout do barvy, tak sou to vyhozený prachy, páč za pár let ty body napočítáš přes lak...
Golf II GTD,Golf vr6,Jetta MK2 dvojdveř,nyní......RX-7 cabrio.....
nevím no, vždycky sme to tak dělali.Přece jen i předtím ten lem s blatníkem byl jeden kus, tak proč to neprovařit a že je s tím víc práce?Pokavaď to děláš na svým, tak nehledě na moderní technologie, tak je blbost nedělat to pořádně v závislosti na čase.Nic tím nezkazíš a naopak.Popravdě, mě je fuk jestli mu to něco udělá nebo ne, jen mě to zajímalo.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
fandím ti, čeká mě to samý.taky mám doma prorezlou feldu a než ji prodat nebo darovat tak udělám celou, za cenu plechů apod. Jezdí stím žena a momentálně není na to koupit něco slušnýho. Takže držím palce a při těch cenách za díly je to sranda
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....