Ilegal: psal jsem ti meil ale nějak mi j.be schránka, že se mi některé příchozí meily ani neukážou
![Sad :(](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátor: Dave0401
tomio007 píše:Kluci kde v Polsku okolo MS kraje dělají za pěkné peníze plyn s českýma papírama? Ilegal mi psal na meil že někdě v Cieszyne. Házejte odkazy,nebo nějaké kontakty díky.
Ilegal: psal jsem ti meil ale nějak mi j.be schránka, že se mi některé příchozí meily ani neukážou
Tak to jsou divné ceny. vím že plyn v pl vycházel někomu na šestiválce cca 13 ? + legalizace u zdejšího gurusotomaior píše:golfino: pro zajímavost jsem pisnul k těm polákům, ale v případě 4válce a legalizace v CŘ to vyjde u STAG 300 na 2900zl + 5000Kč.... a v ČR 23 000
Tyvole Majklééébarry píše:Bude to člověk, který se párkrát s lidma poskytujícíma služby zklamal, jedná emotivně, proto si dělá úsudek po osobním jednání a nedá na reference od ostatních
kluky v garáži z DIGITUNu.pl bych kokoty nenazývalcorallovka píše:ale aby tu někdo propagoval polské ko.koty (zajímalo by mě kolik za to dostává ten týpek) a tvrdil o nich, že to jsou nevím jak kvalitní servisy