Nabízím renovace kol
Re: Nabízím renovace kol
Ahoj, na kolik by asi vyšlo tohle? Jsou to 4x orig. M-B, ale začal se loupat lak a na místech, kde není, to už trochu zoxidovalo.. rovné jsou
ICQ - 325827956 | Skype - h.s2000
zajimalo by mě jakým způsobem se opravuje poškrabanej leštěnej limec na alu, jestli se na to dá dát nějakej kit na hliník, nebo se to musí dovařit a pak vybrousit??.. děláš i tohle??.. co to vyjde??..
Mel bych nekdy po novem roce zajem zdali je to jeste aktualni?
Jen mam dotaz, umis udelat i barevny limec podle kodu barvy ktery bych ti dal? Jestli ne, tak bych si ho potom nechal dostrikat u kamarada, kolo ma mezi limcem a stredem takovy rantl s drazkou takze prechod by mel byt v pohode.
Konkretne bych mel zajem o cernou barvu. Umis do stejne barvy nalakovat i plastove poklicky? Kola mam 17" borbet
Diky
Jen mam dotaz, umis udelat i barevny limec podle kodu barvy ktery bych ti dal? Jestli ne, tak bych si ho potom nechal dostrikat u kamarada, kolo ma mezi limcem a stredem takovy rantl s drazkou takze prechod by mel byt v pohode.
Konkretne bych mel zajem o cernou barvu. Umis do stejne barvy nalakovat i plastove poklicky? Kola mam 17" borbet
Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné práce pane
Také občas lakuji kola, když někdo chce... není ani problém s grafickými prvky airbrushem, stříkané přesné nápisy dle přání, atd...
i jednotlivé díly na auta včetně perfektní přípravy, vyrovnání,... celé auto se mi do mého "boxíku" nevejde,ale není problém finální zalakování ve smluvní lakovně dokončit.
http://www.mm-art-airbrush.cz/
Také občas lakuji kola, když někdo chce... není ani problém s grafickými prvky airbrushem, stříkané přesné nápisy dle přání, atd...
i jednotlivé díly na auta včetně perfektní přípravy, vyrovnání,... celé auto se mi do mého "boxíku" nevejde,ale není problém finální zalakování ve smluvní lakovně dokončit.
http://www.mm-art-airbrush.cz/
http://www.mm-art-airbrush.cz
Subaru Legacy GT Wagon
Suzuki GS1000S ´79
Suzuki GS750 ´76 Cafe-racer
Ducati 900SS
Subaru Legacy GT Wagon
Suzuki GS1000S ´79
Suzuki GS750 ´76 Cafe-racer
Ducati 900SS
-
- Kontaktovat uživatele:
dneska mi motokuba predal kola po renovaci a musim uznat, ze opravdu luxusni. Navic ani co se tyka komunikace nebyl vubec zadny problem, takze doporucuju
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
Taky se připojím, skvělá komunikace a ještě lepší výsledek, díky pane
Ahoj prosím Tě dokážeš i toto? A jaká by byla předběžná cena pokud to vůbec půjde. Díky za odpověď
- Přílohy
-
- 03042011445.jpg (103.47 KiB) Zobrazeno 3071 x
-
- 03042011446.jpg (156.51 KiB) Zobrazeno 3071 x
Speady píše:Ahoj prosím Tě dokážeš i toto? A jaká by byla předběžná cena pokud to vůbec půjde. Díky za odpověď
Táta mi od mala klade na srdce že slovo NEJDE neexistuje Jasně vechno jde
http://motosnakes.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
Prosím Te můžeš mi dát info o ceně přibližné, dobu opravy a dopravu k Tobě... Chtěl bych tedy zadělat tu díru, vyrovnat a vyvážit. Je to u mě hodně nutný jiný kola už nemám. Třeba napiš do zprávy jsem z Bruntálumotokuba píše:Speady píše:Ahoj prosím Tě dokážeš i toto? A jaká by byla předběžná cena pokud to vůbec půjde. Díky za odpověď
Táta mi od mala klade na srdce že slovo NEJDE neexistuje Jasně vechno jde
-
čau,
mám chrom. ASA kola a chci je do bílého komáče. Bylo mi ale řečeno, že se chrom musí odlakovat a nejde opískovat. Co je na tom pravdy?
dík za vaši rychlou odpověď, docela to hoří
mám chrom. ASA kola a chci je do bílého komáče. Bylo mi ale řečeno, že se chrom musí odlakovat a nejde opískovat. Co je na tom pravdy?
dík za vaši rychlou odpověď, docela to hoří
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
DOTAZ: Ahoj, dokažeš i leštěni čelních ploch nebo jen lakovaní?
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
- STANDA 480
Asi před pul rokem sem ho kontaktoval ale pry už to neděla.
S 60 2,5T AWD Simons 2,5", BSR Stage2, 18" BBS
Bylo Volvo 480 Turbo
Bylo Volvo 480 Turbo