OMG, jede krasne, az moc dobre.... nezvoni.... :D:D:D
Perličky inzerentů aut a bazarníků
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Perličky inzerentů aut a bazarníků
Nafta & benzín
Stačí přikoupit znonek a bude zvonit krásnědjchrpa píše:OMG, jede krasne, az moc dobre.... nezvoni.... :D:D:D
a taky udelat něco s tím, že jede až moc dobře... Víš jak, všeho moc škodí , takže drátěnku do výfuku
Nafta & benzín
To je fakt, mě by stačilo kdyby jel vcelku dobře třeba, až moc dobře je podezřelýdjchrpa píše:a taky udelat něco s tím, že jede až moc dobře... Víš jak, všeho moc škodí , takže drátěnku do výfuku
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky koukam v tech inzeratech na ty hrubky, no nekterym , kdyz se za kazdou hrubku mel zvetsit kokot, tak by si ho pak mohli omotat kolem sebe, ze by jim zavidel dokonce i Hans Mrdke
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby to někdo přeložil do češtiny... zajímalo by mě, co se tam píše...
http://auto.bazos.cz/inzerat/9985239/Zviseni-vykonu.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.cz/inzerat/9985239/Zviseni-vykonu.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
powerbox nebo podobná sračkam.artty píše:Kdyby to někdo přeložil do češtiny... zajímalo by mě, co se tam píše...
odtah od 7kč/km 731810210
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To asi jo, ale mě zajímalo co se v tom inzerátu přesně píše, protože jsem tomu vůbec nerozumněl
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je jasny, prodava to nemec, takze tam je komunikacni bariera
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Tam bude možná i inteligenční bariéraEiffel píše:to je jasny, prodava to nemec, takze tam je komunikacni bariera
Nafta & benzín
V tomdle případě spíš yntelygenčný, ne?
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
renault cloi http://auto.bazos.cz/inzerat/10303222/renault-cloi.php" onclick="window.open(this.href);return false; a nebo vimnenim za jini automobyl
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!
http://auto.bazos.cz/inzerat/10010696/eskort.php" onclick="window.open(this.href);return false; u.2erbeki.brzdi.abes.celtrani.zamikani. střešni.okno.obsah.14.cka.i vimnenim.za.menši.alto.
koukni se na jeho inzeráty a na jednu z posledních fotek s golfem
Diagnostika OPEL Kladno Praha, kdyby tak SZ
kamarád je třeba normální kluk.. vcelku chytrej a rozumnej, ale je to dislektik a bůhví co ještě a dokáže napsat třeba fotbal s D.. a nepřijde mu to divný.. oni to prostě nevidí a nepřijde jim to divný... ale je fakt že v těhlech případech už to bude spíš blbost než nemoc/porucha..
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
kamarad je taky dislektik, ale kdyz uz neco prodava apod. tak si dava pozor na chyby ty by si snad nekdy od takovyho cloveka neco koupil ? co napise automobyl ? inzerat je vizitka prodavajiciho ( nerikam ze nesmi nikdo udelat chybu... to se stava ale jak tam ma nekdo z 30 slov 29 chyb to uz je trosku neco jinyho )Filip:) píše:kamarád je třeba normální kluk.. vcelku chytrej a rozumnej, ale je to dislektik a bůhví co ještě a dokáže napsat třeba fotbal s D.. a nepřijde mu to divný.. oni to prostě nevidí a nepřijde jim to divný... ale je fakt že v těhlech případech už to bude spíš blbost než nemoc/porucha..
To on se mě teď taky zeptá.. dřív se styděl občas, ale to už je dávno kolikrát se mě holky ptaly (je to můj nejlepší kámoš takže toho máme dost za sebou) co to jako má znamenat a myslely si že je blbej.. ale většina jich to pochopila že za to nemůže.. a ty co ne.. to stejně byly krávyDobrman píše:kamarad je taky dislektik, ale v kdyz uz neco prodava apod. tak si dava pozor na chyby ty by si snad nekdy od takovyho cloveka neco koupil ? co napise automobyl ? inzerat je vizitka prodavajicihoFilip:) píše:kamarád je třeba normální kluk.. vcelku chytrej a rozumnej, ale je to dislektik a bůhví co ještě a dokáže napsat třeba fotbal s D.. a nepřijde mu to divný.. oni to prostě nevidí a nepřijde jim to divný... ale je fakt že v těhlech případech už to bude spíš blbost než nemoc/porucha..
samozřejmě že taky určitě udělám nějakou chybu.. hlavně v I/Y , ale snažím se si na to dávat bacha
kdyz si pisu s nekym taky neresim chyby v textu ale kdyz si chci neco kupovat a vidim tam neco takovyho tak vubec nevis jestli ten clovek je dislektik nebo nema ani dodelanou zakladkuFilip:) píše:samozřejmě že taky určitě udělám nějakou chybu.. hlavně v I/Y , ale snažím se si na to dávat bacha
to jo a to vypovídá o tom a jak se choval k tý daný věci.. i když neříkám že vysokoškolák se k té dané věci musí chovat líp.. ale tady je přecijen větší pravděpodobnost že to bude blbDobrman píše:kdyz si pisu s nekym taky neresim chyby v textu ale kdyz si chci neco kupovat a vidim tam neco takovyho tak vubec nevis jestli ten clovek je dislektik nebo nema ani dodelanou zakladkuFilip:) píše:samozřejmě že taky určitě udělám nějakou chybu.. hlavně v I/Y , ale snažím se si na to dávat bacha
sorry, ale v dnešní moderní době existujou už i jistý aplikace v mnoha prohlížečích, který ti reagujou na chyby, čili pokud člověk chce, dokáže to napsat opravdu bez chyb bijících do očí!Filip:) píše:To on se mě teď taky zeptá.. dřív se styděl občas, ale to už je dávno kolikrát se mě holky ptaly (je to můj nejlepší kámoš takže toho máme dost za sebou) co to jako má znamenat a myslely si že je blbej.. ale většina jich to pochopila že za to nemůže.. a ty co ne.. to stejně byly krávyDobrman píše:kamarad je taky dislektik, ale v kdyz uz neco prodava apod. tak si dava pozor na chyby ty by si snad nekdy od takovyho cloveka neco koupil ? co napise automobyl ? inzerat je vizitka prodavajicihoFilip:) píše:kamarád je třeba normální kluk.. vcelku chytrej a rozumnej, ale je to dislektik a bůhví co ještě a dokáže napsat třeba fotbal s D.. a nepřijde mu to divný.. oni to prostě nevidí a nepřijde jim to divný... ale je fakt že v těhlech případech už to bude spíš blbost než nemoc/porucha..
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jo to určitě.. a člověka co trpí dislexií to třeba napadne, ale blba ne
zkušenosti hovoří jasně - hrupki pýšou schválně jeďyncy kteřý tak syce ze sebe udělajý pytomce,ale skutečnost je taková,že nakonec je za pytomce kupujýcý. Na aukru je to krásně vidět. Vidíte inzerát tohoto ražení nabízející za parádní cenu řekněme drahý telefon. Třeba i s tím,že má vadu,většinou stylu: Nevým co s ním je,jsem ho vipnul a pak uš nešel zapnout,asy baterka. Následuje popis situace že má jinej a nehodlá to řešit. No a vám pak přijde vykoupanej a ještě ve finále zjistíte že se v tom hrabal kdo má do ... díru. Podobné inzeráty jsou hojně zastoupené u mobilů,aut,umění a militárií,tam dokonce jsou nabízena zaručeně pravá vyznamenání která nikdy neexistovala. Ale co mi otvírá kudlu v kapse je situace,kdy prodáváte třeba drahý obraz,trefíte na takovéhoto vyčůránka který přijede v MB S63 AMG nebo BMW F02,vezme s sebou kojící manželku a tři děti a z "pochopitelných důvodů" chce x tisíc slevu protože nemá u sebe tolik peněz. Když jsem prodával jedno auto tak jsem měl denně klidně 5 telefonátů od jednoho trotla a vždy se ujišťoval že je automat skutečně v pořádku a otravoval o slevu 30+ procent z ceny auta která byla už tak nízko,že pokud potřeboval automat tak by za něj samotnej dal o těch 30 procent víc a to nemluvím o opravě. Kdo by byl pak za blbce? Samozřejmě kdo prodával auto tak se jistě setkal s lidmi co chtěli auto bez investic,nejlépe nové za 15000. Takže pryč od těchto lidí i kdyby vám nabízeli nový auto za pětikilo,nikdy na tom nevyděláte vy ale oni.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
... pro úplnost - vždy koukněte na to, jaká auta takoví dementní majitelé prodávají . Většinou hajtry - buď otuzené, nebo staré vraždy po smrti, nebo nejlépe obojí dohromady.
Nafta & benzín
tak tohle je pecka http://autobazar.avizo.cz/babetta-210-d ... 63155.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nafta & benzín
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že tam není fotka
to bych taky chtěl vidět, stálo by za to tam zavolat a domluvit si schůzku . Má na tom stroji slušný dojezdový rádius (Nový Jičín, Ostrava, Frýdek, Karviná) To bych si na babetě netroufnul, natož takové, dle popisu, poku*vené . Přinejhorším to koupí Péťa Zvěřina z Václavákum.artty píše:Škoda, že tam není fotka
Nafta & benzín
Jo, já mu napíšu ať mi to přifrčí ukázat do Opavy, sem zvědav jak sjede Hrabyňák a ještě líp jak se pak vyškrábe zpět až ho pošlu do řitě
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Z Jičína štreka Zařiď to ještě na dnešek, večer mají být přívalové deště, to bude ještě lepší divadlokubi píše:Jo, já mu napíšu ať mi to přifrčí ukázat do Opavy, sem zvědav jak sjede Hrabyňák a ještě líp jak se pak vyškrábe zpět až ho pošlu do řitě
Nafta & benzín
vy jste kurv*